migf1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Να 'στε καλά παιδιά, ευχαριστούμε! Ελπίζω να καταλάβατε όμως πως το screenshot είναι φωτοσοπιά ε; (τα γραφόμενα ισχύουν πάντως ) Πέτρο, 1.33.140 είναι το wr (world record) με XF GTi στην Blackwood GP, 1.33.810 είναι το πανελλήνιο ρεκόρ (το βελτίωσα χτες, ήταν 1.33.890 πάλι από μένα... πρέπει να έχω 2-3 δέκατα ακόμα). Η πρώτη σου επαφή με το combo (συνδυασμός πίστας/αυτοκινήτου δλδ) θα είναι πάνω από 1.40 αλλά με λίγη υπομονή κατεβαίνει σχετικά σύντομα στο 1.37.xxx. Απο κει και πέρα, με επιμονή, υπομονή και σύνεση κατεβαίνεις στο 1.35.χχχ... τα 1.34.xxx έρχονται αρκετά πιο δύσκολα, ενώ τα 1.33.χχχ πολύ πολύ πιο δύσκολα. Εδώ μπορείτε να δείτε την παγκόσμια κατάταξη στο combo μέχρι στιγμής (με κλικ στους χρόνους κατεβάζετε τα replay τους, ενώ τα σύμβολα w/m/ks σημαίνουν wheel/mouse/keyboard stabiized... επιλέγοντας δυο C διαφορετικών χρόνων εμφανίζεται δεξιά σύγκριση τους με sectors και splits... C=compare). Επειδή αυτό το combo είναι στην demo έκδοση του LFS είναι πολύ δημοφιλές, που σημαίνει πως ο ανατγωνισμός είναι πολύ εντονότερος. Είναι χαρακτηριστικό πως το 1.33.810 που έκανα χτες βρίσκεται στη 2η σελίδα, στην 38η θέση (επί συνόλου 332 καταθετημένων χρόνων) ΥΓ. Όλο και κάποιον θα βρούμε να σε βοηθήσει Πέτρο, αλλά εγώ δεν έχω mic... αν θες με παραδοσιακό chat ingame πολύ ευχαρίστως.
p3tran Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 lol με το ποντικι (που χοροπηδαγε)και automatic, 1.42 στους 2-3 γυρους που δοκιμασα. πολυ πιξελ ρε παιδακι μου... θελω optimization σε ολα τα επιπεδα για βοηθατε... settings! για ολα!! τσατ-ξετσατ, τωρα εχω λιγο χρονο να ασχοληθω
p3tran Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 mig απατεωνα ;ppPp, το αγορασα το full S2, και σε αντιθεση με το μικρο αυτοκινητο του demo, ενα-δυο απο τα <<γρηγορα>> που δοκιμασα, με κανανε πολυ ευκολα να καταλαβω γιατι λενε αυτοι στο site τους "ALPHA version" φερε καννα setup μπας και στρωσει, καθως και ο,οοοοτι κολπα εχεις για γραφικα & ηχο, γιατι δεν με βλεπω και πολυ ζωηρο
migf1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Καλά σέταπς για σχεδόν όλα τα combos υπάρχουν στο inferno και στο setupgrid.
migf1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Σορρυ για τα διαδoχικά ποστς, αλλά ένα-ένα μου έρχονται. Για γραφικα: http://gvrteam.gr/viewtopic.php?t=561 (hires textures pack: http://gvrteam.gr/viewtopic.php?p=13334#13334) (bloom lighting: http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=41775) Για ήχους: http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=12863 Με αυτό έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ και ίσως δεν πάιζει με την τελευτάι έκδοση του LFS.
p3tran Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ωραιος ο mig 8) για να δουμε....τι θα δουμε p.s. την τιμονιερα του 360 την αναγνωρισαν τα xp μια χαρα. και εγινε και setup εντος game, δουλευει οκ 8)
S2Katana Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 p.s. την τιμονιερα του 360 την αναγνωρισαν τα xp μια χαρα. και εγινε και setup εντος game, δουλευει οκ 8) Απίστευτο!
p3tran Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Απίστευτο! επ! που 'σαι συ κ. S2κοτάρα? σημερα ειχαμε τουρνουα κι εσυ κι ο ζεππος λειπατε. για μαζευτειτε να σας δειρω λιγο. p.s. ρε συ mig, απο που βλεπω τους χρονους μου ρε φιλε? να δω ποσο χελωνας ειμαι.. παντως ωραια ητανε σημερα.. ειστε κι εσεις καμμενοι... 8)
migf1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μόνο χρόνους p3tran; Πολλά περισσότερα από απλά χρόνους
p3tran Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μόνο χρόνους p3tran; Πολλά περισσότερα από απλά χρόνους Aα! special! .... grrr.. ουτε στο 1,35 δεν επεσα ρε πουστη μου #@$%^&*&^ %$#@ #$%^ &^%$!!! για πρωτη επαφη και αρυθμιστος, πως ειμαι ρε mig?
S2Katana Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 επ! που 'σαι συ κ. S2κοτάρα? σημερα ειχαμε τουρνουα κι εσυ κι ο ζεππος λειπατε. για μαζευτειτε να σας δειρω λιγο. p.s. ρε συ mig, απο που βλεπω τους χρονους μου ρε φιλε? να δω ποσο χελωνας ειμαι.. παντως ωραια ητανε σημερα.. ειστε κι εσεις καμμενοι... 8) Xαχα, αγαπητέ έλειπα χθες όλη μέρα στο GTCC, για το real thing. Πάντως είσαι δυνατός για αρχή!
p3tran Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 lol πεταω και ειμαι δυνατος και @@. παραλιγο να ξεφτυλιστουμε τελειως χτες. πρωτη φορα το ακουμπησα και με βαλανε να τρεξω και σε race 18 γυρους με qualifiers κλπ. αντε να μπουν απανω ο,τι κολπα υπαρχουν για γραφικα και ηχο να δουμε λιγο προκοπη! (αμαρτια παντως να βγαζετε τα ματακια σας εδω και να μην εχετε πιασει καθολου το forza) α, το τι τραβηξα δε για να καταφερω να δουλεψει το συστημα.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ μπηκα στο σερβερ και ειχα 2.0000 ερωτησεις και ενα ...chatbox.(την ωρα που οδηγας!!!!) φωναζα για voicechat, και τα παιδια μου ειπανε για ventrilo. αϊντε κανε εσυ τωρα, το ventrilo να δουλευει σωστα με το headset της ασυρματης τιμονιερας του 360 στο pc. ...στα pits! πολυ γελιο. καποια στιγμη τα "καταφερα" και ακουγα τις φωνες των συνοδηγων μου απο το surround ηχοσυστημα, αλλα τα εφε του παιχνιδιου απο το μονοφωνικο ακουστικακι. LOLOLOLOLOLOOL πολυ γελιο λεμε ο pcής. καθολου δεν κρυβω οτι αν δεν ητανε ο mig και τα αλλα παιδια να με τραβηξουνε και να με βοηθησουνε, θα τα ειχα ηδη παρατησει. thank you guys 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.