simply_the_best Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά έχω από τότε που πήρα την οθόνη μου ένα ανενεργό pixel πάνω δεξιά της οθόνης μου, το οποίο εμφανίζεται μόνο όταν το φόντο είναι σκούρο (πχ σκούρο μπλε, καφέ, μαύρο).. Υποθέτω ότι έχω ένα μαύρο καμμένο pixel.. Όμως επειδή ακούω και βλέπω πολλά για stuck pixels τώρα τελευταία, δείτε την photo και πείτε μου με βάση αυτά που έχετε δει και ξέρετε αν είναι dead pixel ή διορθώνεται.. Δεν θέλω να ασκήσω πίεση στην οθόνη μην κάνω καμιά ζημιά.. Επίσης έχω δοκιμάσει και όλα αυτά τα διάφορα videos με την εναλλαγή χρωμάτων για ώρες..
dimokritos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 san poli megalo den einai gia ena mono pixel? dokimase na pieseis ligo tin othoni. ligo omos, den xreazetai na fovasai, den einai apo voutiro.
simply_the_best Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Εννοείται πως έχει γίνει zoom.. Άμα ήταν τόσο μεγάλο δεν θα πίεζα απλώς, μπουνιά θα έριχνα.. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ μικρό και δύσκολα το διακρίνει κάποιος.. Εγώ όμως που κάθομαι μπροστά στην οθόνη κάθε μέρα μου ''χτυπάει'' άσχημα..
dimokritos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 aaa leo kai ego. se katalavaino file mou. kai ego exo ena gkri pixel. tora... stuck einai, dead einai.. den ksero. kai olo auto vlepo sunexeia.
blueviper Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Βάλε ένα poster του Playboy πάνω απ' την οθόνη και λύνεται το πρόβλημα της εστίασης.
cookies21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Βάλε ένα poster του Playboy πάνω απ' την οθόνη και λύνεται το πρόβλημα της εστίασης. +1 :-D :-D
Mars_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 kai ego exo ena gkri pixel Βασικα αν δεν κανω λαθος οι TFT οθονες βασιζονται στο μοντελο RGB(Red Green Blue) δλδ εχουν τριαδες απο τετοιων χρωματων pixel οποτε αν κυριολεκτουμε δεν υφιστατε γκρι pixel.
simply_the_best Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Το παιδί θα εννοεί ότι το καμμένο pixel που εμφανίζεται είναι γκρι.. Αλλά και όπως θα ξέρεις με βάση αυτά τα 3 χρώματα γίνονται όλοι οι χρωματικοί συνδυασμοί..
mpentenis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 piese tin, kai egw to antimetopisa me mia olokainouria o8oni(pragmatika tis koutas, molis tin eixa balei sto reyma) kai epaikse kanonika
ALFR3D Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 den kserw thn politikh ths etairias sou ,alla ama einai 3 pixel dokimase na kaneis alla dyo eskemena,sigoura ama pieseis se kapia shmeia kapia pixel tha <antapokrithoun>,den tha einai dyskolo...mias kai to aneferes as kanw kai egw ena check up
simply_the_best Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Πίεσα (έκανα ''massage'') την οθόνη στην επίμαχη περιοχή με ένα πανάκι ενώ ήταν σβηστή και ενώ λειτουργούσε αλλά τίποτα.. Μήπως θα πρέπει να πάρω κανα στυλό και να πιέσω πάνω από το πανάκι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο που είναι το ''κακό'' pixel ή μπα?
panosvlass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Αυτο με το στυλο δεν θα το δοκιμαζα γιατι επειδη η μυτη του στυλο ειναι πολυ μικρη η πιεση σε αυτο το σημειο θα ειναι πολυ μεγαλη και μην κανεις καμια μεγαλυτερη ζημια και μετα δεν θα σε καλυπτει καμια εγγυηση
Vagos_46 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 το pixel κολλημενο ειναι συμφωνα με αυτο . δοκιμασε και τα ακολουθα (2-3 φορες)... 1. Turn off your computer monitor. 2. Get yourself a damp cloth, so that you don't scratch your screen. 3. Apply pressure to the area where the stuck pixel is. Do not put pressure anywhere else, as this may make more stuck pixels. 4. While applying pressure, turn on your computer and screen. 5. Remove pressure and the stuck pixel should be gone. This works as the liquid in the liquid crystal has not spread into each little pixel. This liquid is used with the backlight on your monitor, allowing different amounts of light through, which creates the different colours. και τα σχετικα λινκ... http://www.jeffpatch.com/?p=11 http://www.pcdoctor-guide.com/wordpress/?p=2650
gio@ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 k gw se katalabainw exw 1 prasino alla eutixws einai stin akri k etc... k i philips 8elei 2-3 pixel gia antikatastasi ti na peis....
tarrasque Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 δοκιμασε και το Cycling RGB colors που αναφέρει εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.