Founes Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Παιδάκια... βαρέθηκα να πληρώνω νταβατζιλίκι στον πΟΤΕ(ξανα) και λέω να μετακομίσω σε κάποιο πακέτο εταιρίας που προσφέρει τηλεφωνία και DSL σε πολύ χαμηλότερες τιμές απο οτι ο πΟΤΕ(ξανα)... οι περιπτώσεις που έχω βρεί ειναι οι εξής... Forthnet: Με 4Μbit DSL αφού η περιοχή μου καλύπτετε απο το δίκτυο της και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά, αστικά και υπεραστικά, με πάγιο ~40Ε το μήνα. Μου δίνουν και ενα ψιλομούφα crypto ενσύρματο modem-router... ONtelecoms: Με 10Μbit DSL (!!!)αφού η περιοχή μου καλύπτετε απο το δίκτυο της, χρέωση 0.09Ε κάθε κλήση σε σταθερά αστικά και υπεραστικά τηλέφωνα, ανεξαρτήτου χρόνου ομιλίας (Με έναν πρόχειρο υπολογισμό στον τελευταίο λογαριασμό του πΟΤΕ(ξανα) είδα οτι μέσω ορο η κάθε κλήση χρεώνονταν περίπου ~0.47Ε!!!). Ψηφιακό αποκωδικοποιητή για την τηλεόραση που σου προσφέρει 3 ταινίες δωρεάν την εβδομάδα και δυνατότητα επιλογής και άλλων ταινιών με χρέωση 2 με 3Ε ανάλογα την ταινία... Και τέλος ασύρματο modem-router... και όλα αυτά με κόστος ~35Ε το μήνα. Εσείς τι λέτε??? Υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί ήδη κάποια απο αυτές τις υπηρεσίες ? ps. πΟΤΕ(ξανα)!!!
kleidokratwr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Υπάρχει και το zisto της tellas αλλα δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει. Και γω θα έβαζα κάποιο απο αυτά αλλα η περιοχή μου δεν βοηθάει. Βλέπεις το [καλοκαιρινό] πάρτυ μας εδώ για τον ερχομό της dsl στην περιοχή δεν έχει σταματήσει ακόμα. hooooreeeeyy!! DSL!!!
Founes Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μπα... για tellas δεν το συζητώ γιατί δεν με καλύπτει το δικό της δίκτυο...
Founes Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 δεν έχει κάποιο παρόμοιο πακέτο...
Byzantinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 κοίτα για vivodi. είναι η εταιρία που έχει ιδιόκτητο δίκτυο περισσότερο καιρό από οποιαδήποτε άλλη (άρα και δοκιμασμένη). Επίσης έχει κάτι καλά πακέτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.