greeneye Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 ρε μαγκες και εγω ρόδο είμαι είμαι μεσα για συνάντηση INSOMNIA ! οσο για τα σουβλακια εχει και πολυ καλυτερο απο Σακελαρη... θα παμε ολοι μαζι για σουβλακι,το μυστικο θα το μαθετε τελευταια στιγμη
N1ghtW0lf Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 ελα ρε greeneye, ροδο και εσυ? Οποιος ενδιαφερεται για κανα meeting για καφεδακι μεσα στις γιορτες, μιας και μαζευτηκαμε, ας ριξει κανα πμ να δουμε ποσοι θα βρεθουμε!
zousgr Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Παιδιά, Ροδίτης κι εγώ. Τόσο καιρό δεν είχα προσέξει αυτό το θέμα! Για σουβλάκια μόνο στου κακκούλη στη σορωνή. Λίγο ''ακάθαρτα'' αλλά πεντανόστιμα..!
small change Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Φραντσεσκα: άσχετο, αλλά μου αρέσει πολύ η υπογραφή σου- το κομμάτι απ'το Yes Prime Minister ;-)
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 χριστος ανεστη και απο εμενα σε ολους σας...χρονια σας πολλα σε οσους γιορταζουν (ευχαριστω) οποιος ψηνετε για κανα καφεδακι, για να γνωριστουμε ας στειλει ενα μυνημα να κανονισουμε κατι για την τριτη
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Σήμερα το πρωί στην εκπομπή της ΕΤ1 ''Μένουμε Ελλάδα'' είχε πολλά για Απολακκιά και Βάτι. Τώρα έχει αφιέρωμα ο Ηλίας Μαμαλάκης για Όλυμπο Καρπάθου ... Καφέ Τρίτη??? Πρωί ή απόγιομα? Ψήνομαι ...
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 ωραια, μεχρι στιγμης ειμαστε οι δυο μας, οι αλλοι κωλυονται μαλλον πρωι ειναι καλα? γυρω στις 11:00 ?? που προτιμας?
tassosd Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Καλημέρα από Ρόδο σε όλη την παρέα! Χριστός Ανέστη
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 πού έχετε χαθεί όλοι??? καλύτερο από του Σακελλάρη ανακάλυψα και θέλω να το συζητήσουμε !!!
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Καλησπερα, Φραντζεσκα, σου ζητω καθυστερημενα σορρυ για το πασχα, αλλα με χωσανε για δουλεια τα απογευματα στον κηπο οι γονεις μου και δεν ειχα χρονο... καλυτερος απο Σακελλαρη? Πoυ? Πoιος?
Manos-Sx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Να μαι κ γω! Είμαι μέσα για συνάντηση και προτείνω να πάμε στο paradiso που μόλις ανοίγη σήμερα.... Τώρα δε ξέρω τι λέτε για πίτες... αλλά τα καλύτερα παιδακια στη ζωή μ τα έφαγα Ψίνθο!!
Lomar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 zousgr Κακούλης 4 ever!!!! Είναι άλλη φάση απο Σακελάρη κ έτσι, αλλά είναι τοπ στο... "είδος" του!!! παιδιά τώρα για καλοκαιράκι λέει να βρεθούμε όλοι μαζί κάτω, οπουδήποτε! και εγώ μέσα είμαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.