N1ghtW0lf Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 μπορει...αν και δεν γνωριζω πολλους απο μικροτερες ταξεις, να σε βοηθησω τωρα που το θυμηθηκα, ημουν η τελευταια χρονια των δεσμων.
small change Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 μπορει...αν και δεν γνωριζω πολλους απο μικροτερες ταξεις, να σε βοηθησω τωρα που το θυμηθηκα, ημουν η τελευταια χρονια των δεσμων. Κι εγώ η δεύτερη των κατευθύνσεων, οπότε όντως προλάβαμε ο ένας τον άλλο. Δε μπορεί, θα μ'είχε πάρει το μάτι σου, ήμουν ο μόνος ξανθός μαλλιάς με σκουλαρίκι
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ξέρει κανείς τί έπαιξε με τη διακοπή ρεύματος που έγινε απόψε???
Ather Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Από Σεπτέμβριο θα βρίσκομαι στη Ρόδο για άγνωστο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον ένα χρόνο). Κάποιος που έχει μείνει στη Ρόδο και στην Αθήνα πώς συγκρίνει τις δύο περιοχές από διασκέδαση και γενικότερα τη ζωή στο θέμα ποιότητα;
kamenopixel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Από Σεπτέμβριο θα βρίσκομαι στη Ρόδο για άγνωστο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον ένα χρόνο). Κάποιος που έχει μείνει στη Ρόδο και στην Αθήνα πώς συγκρίνει τις δύο περιοχές από διασκέδαση και γενικότερα τη ζωή στο θέμα ποιότητα; Αποό ποιοτητα ζωης ειναι πολύ καλυτερα στη Ροδο.Ξεφευγεις απο εντονο στρες και την βαβουρα της Αθηνας. Απο πλευρα διασκεδασης δεν ειναι σαν την Αθηνα.Υπαρχουν μερη να πας απλα μετα απο καποια χρονια τα βαριεσαι λιγο.Αλλα αφου θα εισαι για κανα χρονο δεν εχεις προβλημα! Μια χαρά θα περασεις παντως.
aledjo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 οσο ημουν εκει δε βρηκα κανενα καλο σουβλατζιδικο..... κριμα ενω στην αθηνα υπαρχουν πολλα! 1+ στην αθηνα
kamenopixel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 οσο ημουν εκει δε βρηκα κανενα καλο σουβλατζιδικο..... κριμαενω στην αθηνα υπαρχουν πολλα! 1+ στην αθηνα Συμφωνω!Καλο σουβλακι εχω πετυχει μονο σε χωρια.Απο τα καλυτερα που εχω φαει ειναι στην Ιαλυσσο.
N1ghtW0lf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 απαπαπαπα τι ακουω ρε παλικαρια? εχω 40 σουβλατζιδικα στον πειραια, αυτην την στιγμη κραταω τα φυλλαδια απο 40, τα εχω δοκιμασει ολα, μονο ενα αξιζει... η ποιοτητα βεβαια ενος πιτογυρου ειναι βεβαια κατι το εντελως διαφορετικο για τον καθενα γιατι ο καθενας μας αντιλαμβανεται την γευση διαφορετικα. στην αθηνα τουλαχιστον, απο πολυ λιγα σουβλατζιδικα εχω γευτει σουβλακι...ασε που στην αθηνα φοβαμαι περισσοτερο τι τρωω στην ροδο υπαρχουν πολλα, οποιος εχει φαει σουβλακι απο το σακελλαρη καταλαβαινει τι εννοω...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Υπάρχει ακόμα ο Σακελλάρης? Σιγά τα σουβλάκια της Αθήνας ... εννοείται ότι σε μια πόλη τόσων εκατομμυρίων οι πιθανότητες να βρεις καλό είναι μεγαλύτερες ... αλλά να το ξέρεις λιγότερες ...
N1ghtW0lf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 ο σακελλαρης υπαρχει και φτιαχνει ακομα αξιοσεβαστα σουβλακια και ανυπομονω να τον επισκεφτω τωρα που θα κατεβω!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Ε, όταν με το καλό κατέβεις, να οργανώσουμε καμιά insomnioσυνάντηση ...
aledjo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Τώρα βρήκατε βρε παιδιά που έφυγα; τόσο καιρό που ήσασταν;
johnyboy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δεν ξερω για σουβλακια παντος για σαντουιτσακια καλητερα απο το general δεν εχω βρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.