Προς το περιεχόμενο

Τα μέλη απο τη Ρόδο παρακαλώ να δώσουν το παρόν!

Manos-Sx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει...αν και δεν γνωριζω πολλους απο μικροτερες ταξεις,

να σε βοηθησω τωρα που το θυμηθηκα, ημουν η τελευταια χρονια των δεσμων.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μπορει...αν και δεν γνωριζω πολλους απο μικροτερες ταξεις,

να σε βοηθησω τωρα που το θυμηθηκα, ημουν η τελευταια χρονια των δεσμων.

Κι εγώ η δεύτερη των κατευθύνσεων, οπότε όντως προλάβαμε ο ένας τον άλλο. Δε μπορεί, θα μ'είχε πάρει το μάτι σου, ήμουν ο μόνος ξανθός μαλλιάς με σκουλαρίκι :-D

Δημοσ.

Από Σεπτέμβριο θα βρίσκομαι στη Ρόδο για άγνωστο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον ένα χρόνο). Κάποιος που έχει μείνει στη Ρόδο και στην Αθήνα πώς συγκρίνει τις δύο περιοχές από διασκέδαση και γενικότερα τη ζωή στο θέμα ποιότητα;

Δημοσ.
Από Σεπτέμβριο θα βρίσκομαι στη Ρόδο για άγνωστο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον ένα χρόνο). Κάποιος που έχει μείνει στη Ρόδο και στην Αθήνα πώς συγκρίνει τις δύο περιοχές από διασκέδαση και γενικότερα τη ζωή στο θέμα ποιότητα;

Αποό ποιοτητα ζωης ειναι πολύ καλυτερα στη Ροδο.Ξεφευγεις απο εντονο στρες και την βαβουρα της Αθηνας.

Απο πλευρα διασκεδασης δεν ειναι σαν την Αθηνα.Υπαρχουν μερη να πας απλα μετα απο καποια χρονια τα βαριεσαι λιγο.Αλλα αφου θα εισαι για κανα χρονο δεν εχεις προβλημα! :-)

Μια χαρά θα περασεις παντως.

Δημοσ.

οσο ημουν εκει δε βρηκα κανενα καλο σουβλατζιδικο..... κριμα

ενω στην αθηνα υπαρχουν πολλα!

1+ στην αθηνα

Δημοσ.
οσο ημουν εκει δε βρηκα κανενα καλο σουβλατζιδικο..... κριμα

ενω στην αθηνα υπαρχουν πολλα!

1+ στην αθηνα

Συμφωνω!Καλο σουβλακι εχω πετυχει μονο σε χωρια.Απο τα καλυτερα που εχω φαει ειναι στην Ιαλυσσο.

Δημοσ.

απαπαπαπα

τι ακουω ρε παλικαρια?

εχω 40 σουβλατζιδικα στον πειραια, αυτην την στιγμη κραταω τα φυλλαδια απο 40, τα εχω δοκιμασει ολα, μονο ενα αξιζει...

η ποιοτητα βεβαια ενος πιτογυρου ειναι βεβαια κατι το εντελως διαφορετικο για τον καθενα γιατι ο καθενας μας αντιλαμβανεται την γευση διαφορετικα.

στην αθηνα τουλαχιστον, απο πολυ λιγα σουβλατζιδικα εχω γευτει σουβλακι...ασε που στην αθηνα φοβαμαι περισσοτερο τι τρωω

στην ροδο υπαρχουν πολλα, οποιος εχει φαει σουβλακι απο το σακελλαρη καταλαβαινει τι εννοω...

Δημοσ.

ο σακελλαρης υπαρχει και φτιαχνει ακομα αξιοσεβαστα σουβλακια

και ανυπομονω να τον επισκεφτω τωρα που θα κατεβω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...