Προς το περιεχόμενο

Απο win2000 σε win98

bandit4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε εναν παλιο υπολογιστη PII 350MHz,128mb RAM,6,4GB HDD,vga MATROX G200 ειναι εγκατεστημενο λειτουργικο win2000 evaluation copy(δεν ξερω αν σας λεεει κατι αυτο).εχω στην κατοχη μου τα win98se eng.το ερωτημα ειναι πως μπορω να τα εγκαταστησω.ουτε boot το cd μπορω να κανω ουτε να τα εγκαταστησω μεσα απο τα win2000 επειδη ειναι παλαιοτερο OS.

παρακαλω...τα φωτα σας...

Δημοσ.

Δεν ξερω τι παιζει με το "evaluation copy" αλλα το καλυτερο OS που μπορεις να βαλεις σε αυτο το PC ειναι τα Win2000. Μιλαω για full λειτουργικο, αν θες βαζεις lite XP αλλα μπορει να εχεις προβληματα.

Δημοσ.

2 tell u the truth ουτε και εγω ξερω τι παιζει με το evaluation copy.τον σκληρο τον πηρα απο φιλο φιλου και ηταν ηδη ετσι.αποφασισα να του βαλω τα 98 επειδη ειναι πιο light.την προοπτικη να βαλω 2000 δεν την απορριπτω αλλα προεχει να βαλω τα 98 σε πρωτη φαση.εχω κολλησει στην εγκατασταση.κατεβασα οπως μου ειπε ο φιλος απο το net το boot disk και με βγαζει στο dos.γραφει: " Α:\> " και περιμενει να δωσω καποια εντολη.η boot disk ειναι εντος του floppy και το cd των win98 εντος του cdrom.τι κανω τωρα?

p.s: "not bad idea capthookb...not bad at all"

Δημοσ.

Θα λάβουμε εξ'ορισμού οτι Α είναι το floppy, C ο σκληρός και D το CD. Κάνεις boot απο τη δισκέτα. Μόλις σε βγάλει σε περιβάλλον DOS (A:\>) πληκτρολόγησε D:\ Μετά πληκτρολόγησε dir Αν η δισκέτα είναι σωστή, έχει υποστήριξη CD-Rom συσκευών και θα δεις τα περιεχόμενα του CD των windows. Πληκτρολόγησε setup και λογικά θα ξεκινήσει η εγκατάσταση

Δημοσ.

εδωσα την εντολη dir,μου εμφανισε τα αρχεια του cd και οταν ετρεξα το setup.exe μου εβγαλε ενα σφαλμα που ειχε να κανει με το format του σκληρου που ειναι ntfs ενω θελει fat η fat32.now what?πως αλλαζω το ntfs σε fat?

Δημοσ.

Με fdisk. Οπως εισαι στο DOS πληκτρολογεις fdisk. Μεσα στο προγραμμα σβηνεις το παλιο partition που λογικα θα το βλεπει ως μη αναγνωρισιμο και δημιουργεις καινουργιο. Επειτα βγαινεις απο το προγραμμα κανεις restart και μολις ξαναμπεις στο DOS πληκτρολογεις format c: (αν ο δισκος ειναι ο c). Επειτα κανεις setup.

Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους.η διαδικασια οπως την περιγραψατε ηταν περα για περα σωστη.μου κανει κατι νερα αλλα φταιει το cd...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...