s_grammo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Πρόσφατα αγόρασα την κάρτα γραφικών της NVidia την 6200 agp-8x και όταν την τοποθετώ στο pc μου, δεν τη "βλέπει" καν Δηλαδή όταν ανοίγω τον υπολογιστή η οθόνη δε δείχνει τίποτα σα να μην υπάρχει κάρτα γραφικών... Ήθελα να ρωτήσω αν λείπει κάτι από τη συσκευασία... Μήπως δε λειτουργεί επειδή δεν παίρνει το απαιτούμενο ρεύμα και λείπει κανένα πρόσθετο καλωδιάκι; Υπάρχει περίπστωση να είναι καμμένη;
Pink_Panther Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Odigies den exei? Kapoies kartes pernoune trofodosia kai apo to kalodio pou einai paromoio me afto pou paei sto floppy disk, gia paratirise thn kala mipws exei tetoia ypodoxh. Alliws pezei pragmati na einai kamenh. Kalitera rwta apo ekei pou thn peires gia sigouria. Mipws exeis kapio link gia to montelo? PS. An einai h MSI NX6200 tote nai afth pernei extra trofodosia.
s_grammo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Πάτα εδώ για να δεις το μοντέλο... Το manual που έχει η συσκευασία, αναφέρεται νε πολλά μοντέλα δυστυχώς και δεν είναι κατατοπιστικό... Thanx πάντως...
ninos30 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Αυτή που έχει η φωτογραφία φαίνεται να έχει μια υποδοχή για ένα molex βύσμα τροφοδοσίας (εκτός αν δεν την βλέπω καλά) αν και δεν φανταζόμουν ότι κάποια 6200 θα χρειαζόταν ρεύμα για να παίξει... Κάποιο άλλο καλώδιο πάντως δεν χρειάζεται. Αν πάντως έχει υποδοχή και δεν το έχεις βάλει δεν πρόκειται να ξεκινήσει το PC σου
s_grammo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Οπότε υπάρχει περίπτωση να λείπει ένα καλώδιο από τη συσκευασία... Ευχαριστώ παίδες!
Vatos_locos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 όχι φιλε μου δεν σου λένε ότι λείπει καλώδιο αν αυτό το σπρώ molex που έχει πάνω η κάρτα αν το έχει τότε πρέπει να του βάλεις ένα καλώδιο σαν αυτά που πάνε στους δίσκους και τα dvd σου molex ρεύματα
s_grammo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 όχι φιλε μου δεν σου λένε ότι λείπει καλώδιο αν αυτό το σπρώ molex που έχει πάνω η κάρτα αν το έχει τότε πρέπει να του βάλεις ένα καλώδιο σαν αυτά που πάνε στους δίσκους και τα dvd σου molex ρεύματα Κατάλαβα... Thanx...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.