operater Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Αδερφια βοηθειααααααααα , ο ενας απο τους 2 υπολογιστες μου και μαλιστα αυτος που κανω δουλιες εχει κολησει στην οθονη πριν να βγαλει το παραθυρο για να βαλω το password των windows. Μια μπλε οθονη με τα χρωματα των windows και στην μεση το λογοτυπο των Windows. Και εκει κολαει καμια κινηση δεν μου βγαζει το παραθυρο του login. Εκανα εκινηση safe mode , safe mode me command , παλιοτερες ρυθμισεις , αλλα ΤΙΠΟΤΑ κολαει στην ιδια οθονη. Καμια ιδεα ?? Γιατι αν περασω παλι τα windows θα χασω τις ρυθμισεις των προγραμματων. Αν ξαναπερασω τα windows σε αλλο σκληρο μπορω να παρω τις ρυθμισεις απο τα παλια windows με καποιον τροπο ?? Τον εχω για μονταζ και πολλα εφε ειναι αρκετα δυσκολα να τα ξαναπερασω παλι και να τα σεταρω οπως τα εχω τωρα.
kamenopixel Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Αν κανεις repair τα windows μπορει και να το σωσεις.Αυτο το ειχα παθει κι εγω πριν λιγους μηνες και μου ελεγε οτι υπαρχει σφαλμα στο winlogon.exe . Εκανα repair και ολα οκ. Αν ξερει κανεις αλλος τιποτα ας ποσταρει.
dll.hal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 αν τσεκαρεις την επιλογη repair δεν χανεις αρχεια... το εχω κανει πολλες φορες...(μονο η αναλυση της οθονης μπορει να αλλαξει..) αν κανεις install τα os πανω σε αυτα που εχεις οι γνωμες διαφερουν... . Αν ξαναπερασω τα windows σε αλλο σκληρο μπορω να παρω τις ρυθμισεις απο τα παλια windows με καποιον τροπο ?? παιρνεις τα παντα με acronis true image http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=16742
operater Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Οπα οπα αδερφια μισο λεπτο , repair απο που ?? Και με acronis true image πως θα το κανω , θα ξαναπερασω windows ? Λιγες λεπτομεριες ?? Διαβασα τον οδηγο που δινεις αλλα δεν βρισκω λυση στο δικο μου προβλημα. Εγω δεν μπορω να μπω στα windows για να εγκαταστησω το προγραμμα!!!
dll.hal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 ορισε απο το bios να μπες απο το cd.εκει θα βρεις την επιλογη.. (θεωρω οτι εχεις το cd των os,ετσι ?)
dll.hal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/archive/index.php/t-35399.html
operater Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μπηκα στην κονσολα αλλα καταλαβαινω πια εντολη ειναι χρησιμη για το δικο μου προβλημα !!!!!
ninos30 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δεν θα πατήσεις το πρώτο repair που θα δεις αλλά το δεύτερο. Αμέσως μετά από εκεί που θα ψάξει τους δίσκους σου για να τους κάνει initialise και να δει αν υπάρχει κάποια έκδοση των Windows ήδη εγκατεστημένη. Εσύ μπήκες στο recovery console το οποίο είναι command line για να διορθώνεις χειροκίνητα κάποια προβλήματα συγκεκριμένα.
operater Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Τζιφος αδερφια !!! Εκανα repair και στην επανεκινηση κτυπαει "μπλε οθονη " και ξεκιναει το συστημα αυτοματα και παλι και παλι !! .............Το εκανα 2 φορες το repair και παλι ΤΖΙΦΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!! Γιατι γαμ*το !!!
21century Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Eφοσον εχεις κρατησει image τπου δισκου σου προτου εμφανιστουν τα προβληματα που αναφερεις μπορεις να επαναφερεις το συστημα στην προηγουμενη κατασταση και να ξενοιασεις...
IMMORTALFRANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα πριν αρχίσει να σου εμφανίζει τισ blue screens? Αν όχι είναι πολύ πιθανόν (αφού με τα repair δεν γίνεται τίποτα) το πρόβλημα να οφείλεται σε hardware! :?
operater Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Αν εγκαταστησω τα windows σε αλλο σκληρο μπορω να παρω το reg και τις ρυθμισεις απο τον παλιο folder ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.