Προς το περιεχόμενο

anti toy nero

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίζει να μην κατάλαβα σωστά αλλά το site που παραθέτεις δεν έχει να κάνει με συστήματα υδρευσής και άλλα συναφή; Έχει κάποια σχέση με το Express Burn;

Δημοσ.
Παίζει να μην κατάλαβα σωστά αλλά το site που παραθέτεις δεν έχει να κάνει με συστήματα υδρευσής και άλλα συναφή; Έχει κάποια σχέση με το Express Burn;

Σίγουρα όχι για δες εδώ:http://www.nch.com.au/burn/

Δημοσ.
Σίγουρα όχι για δες εδώ:http://www.nch.com.au/burn/

Είμαι πολύ περίεργος πώς κατέληξες από το αρχικό url στο τελικό site αλλά ας μη spamάρω άλλο το topic :)

Δημοσ.

ligo asxeto, alla emena sto cd tis kartas ixou mazi me ta drivers eixe ena suite pou eixe para polla pragmata mesa! player, conventer, wave studio kai fusika burner (milao gia tin creative sound blaster audigy 4). an kai den exo dokimasei kan to software kai den xero an tha kapsei cd i to pc, to thema einai oti isos mporeis na vreis kai esu me ena analogo tropo (apo karta ixou dikia sou i tou geitona, motherboard i otidipote allo) ena burner pou na se volepsei.genika, gnomes akouses polles, menei mono na dialexeis :-D

Δημοσ.

Roxio Suite χρησιμοποιώ προσωπικά , και είμαι πολύ ευχαριστημένος για το καθημερινό μου κάψιμο. αν και δεν είναι free, είναι πολύ λειτουργική και την προτίμησα έναντι του Νέρωνα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

POWER 2 GO Cyberlink!

Τελειο! Απλα τελειο! Κανει οτι και το nero αλλα ειναι παναλαφρο! Αψεγαδιαστο προγραμμα και ο λογος που το nero πηρε ποδι. Δοκιμασα και το burning studio αλλα η μη υποστηριξη avi με εφερε ως εδω (/me τραβαει νοητη γραμμη στο μετωπο, θυμωμενα )

Πολυ καλο προγραμμα.

Δημοσ.
POWER 2 GO Cyberlink!

Τελειο! Απλα τελειο! Κανει οτι και το nero αλλα ειναι παναλαφρο! Αψεγαδιαστο προγραμμα και ο λογος που το nero πηρε ποδι. Δοκιμασα και το burning studio αλλα η μη υποστηριξη avi με εφερε ως εδω (/me τραβαει νοητη γραμμη στο μετωπο, θυμωμενα )

Πολυ καλο προγραμμα.

Καλά που ξέθαψες αυτό το θέμα που είναι τελειωμένο εδώ και δύο μήνες;:confused:

Δημοσ.

Παιδιά σε αυτά τα ενναλακτικά υπάρχουν και ανάλογα προγράμματα ενσωματωμένα όπως NeroVision & Recode γιατί τα χρησιμοποιώ πολύ και το Nero με βολεύει που τα έχει αυτά.Ξέρουμε αν κάποιο έχει κάτι ανάλογο ή βάζοντας τα εναλλακτικά πρέπει να βρω και άλλα προγράμματα να κάνουν αυτές τις δουλειές?

Δημοσ.

Παιδια ξερετε καποιο προγραμμα που φτιαχνεις δικα σου dvd απο αρχεια .avi,wmv....κ τα κανεις burn δηλαδη οπως το κανει το nero 7

Δημοσ.
Καλά που ξέθαψες αυτό το θέμα που είναι τελειωμένο εδώ και δύο μήνες;:confused:

Γιατι, επρεπε ν α ανοιξω καινουριο; Εψαξα για αντικαταστατο του nero διαβασα τις αποψεις σε διαφορα θεματα και ποσταρα την αποψη μου στο πιο προσφατο. :?

Δημοσ.
Παιδιά σε αυτά τα ενναλακτικά υπάρχουν και ανάλογα προγράμματα ενσωματωμένα όπως NeroVision & Recode γιατί τα χρησιμοποιώ πολύ και το Nero με βολεύει που τα έχει αυτά.Ξέρουμε αν κάποιο έχει κάτι ανάλογο ή βάζοντας τα εναλλακτικά πρέπει να βρω και άλλα προγράμματα να κάνουν αυτές τις δουλειές?

Για να τα μετατρεψεις απλα δεν ειμαι σιγουρος αν το κανει, για μετατροπη και καψιμο ομως το κανει το power2go.

Παιδια ξερετε καποιο προγραμμα που φτιαχνεις δικα σου dvd απο αρχεια .avi,wmv....κ τα κανεις burn δηλαδη οπως το κανει το nero 7

Power2go :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...