Προς το περιεχόμενο

Ας παίξουμε, ας ...τρέξουμε!

doxadramas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Μετά από πολύ καιρό (για 2-3 χρόνια μιλάμε...) αποφάσισα να ξανα-ασχοληθώ λιγάκι με το pc gaming. Παλιά, στα φοιτητικά τα χρόνια, ασχολούμασταν με την παρέα με παιχνίδια όπως το Fifa, το Colin McRae, το MedalOfHonor, το SoldierOfFortune κτλ., σε τέτοιο στυλ πάντως. Μπάλα, ραλάκια, βία και ξύλο!

Τώρα, λοιπόν, θα ήθελα να μάθω από κάποιους που ασχολούνται μ' αυτά τα είδη, τους καλύτερους - σε κάθε είδος - τίτλους που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό για PCs.

...Πήρα και καλό ΗΥ, οπότε ελπίζω πως θα τα σηκώνει. Όχι όπως παλιά που έκανα τον σταυρό μου πριν το installation... :P

Περιμένω προτάσεις για να περνάω λίγο ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μου. Να θυμηθούμε τα παλιά ρε παιδάκι μου...

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε!

Λοιπόν, κατευθείαν στο ψητό (σίγουρα θα πάρεις πολλές απόψεις βέβαια, κράτα όποιες θες!).

Εγώ θα σου πω για τα είδη που μου αρέσουν!Έχουμε και λέμε

FPS: FEAR, DOOM3, HALF LIFE 2(+episodes), Call of Duty 2, Far Cry,

Simulation: Pro Evolution Soccer 6 (αν και το φετινό Fifa κάτι λέει), NBA LIVE 06 (το προτιμώ απτο 7), Need For Speed Carbon (pure fan)

Strategy: Company of Heroes,Battle for Middle Earth (+expansion) κ.λπ. Εγώ σου προτείνω σε strategy με τα 1000 τα Act of War κυρίως. Δοκίμασε και δεν θα το μετανοιώσεις.

Και αν είσαι comic fan: Marvel Ultimate Alliance.

Σίγουρα υπάρχουν και πολλά άλλα, αυτά μου ήρθαν τώρα στο μυαλό!

Δημοσ.

Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις πραγματικά άμεσες απαντήσεις.

Το Fifa07 και το Manager πράγματι τα είδα και είναι κόλλημα. Αλλά τώρα θέλω και κάτι σε ...παλιό Colin. Έχουμε καμιά πρόταση σε WRC? Υπάρχει κάποια πρόταση σε τέτοιο στυλ παιχνίδι?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν κάνει τίποτα φίλε.

Λοιπόν, από πιο ρεαλιστικά ραλλάκια είναι τα GTR1/2.

Σε στυλ Colin αυτό που μου έρχεται τώρα είναι το Richard Burns Rally.

twoknope, συμφωνώ για nfs όπως έγραψα και παραπάνω, αλλά ο φίλος μάλλον θέλει και κάτι πιο ρεαλιστικό.

Δημοσ.

Παιχινιδια οπως το Neverwinter Nights και Prince Of Persia θα σε κανουν να κολλησεις. Και φυσικα τον αρχοντα τον παιχνιδιων Football Manager.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...