dim_the_d Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Θα σας βαλω δυσκολα Σημερα αγορασα και συναρμολογησα ενα νεο PC με E6300 Asus P5B 1G Transcend WD320(case16MΒ rpm7200) και TwinTech 7600GT 256MB. Το μηχανημα εχει τρελαθει στα reboot.Μπαινω στο Bios για να αλλαξω ρυθμίσεις, ποτε τα καταφερνω ποτε οχι, reboot.Οταν μπουταρω απο CD-ROM για να εγκαταστησω τα XP η διαδικασια προχωραει κανονικα. Μπουταρει για να συνεχεισει την εγκατασταση στον σκληρο αλλα δεν προλαβενει να την τελειώσει.BOOT. Η μνημη περιλαμβανεται στο manual του κατασκευαστη(chip No και Part No.) Εχω ελεγξει και την παστα μεταξη του επεξεργαστη και του cooler αλλα ειναι καινουρια(βρισκοταν πανω cooler οταν το εγκατεστησα και με την πιεση απλοθηκε).Θερμοκρασεια απο το Bios οταν καταφερνω να την δω ειναι 31.5C. Το bios εχει ημερομ 10/2/2007 (μμ/ηη/ετος)
IMMORTALFRANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις. Κατ αρχάς. Δεν μας πληροφορείς για το τροφοδοτικό. Είναι κάποιο ποιοτικό? Πόσα watt έχει μέγιστη ισχύ??? Μέσα από το bios οι υπόλοιπες θερμοκρασίες τι λένε? Σε φυσιολογικά πλαίσια? Ύστερα είναι και το άλλο: υπάρχου παααααααρα πολλά πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά κατά την εγκατάσταση των win xp sp2. Ξαναπροσπάθησε! Στείλε αυτά που σου ζήτησα
notorious20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 paizei na einai thema trofodotikou.. episis epeidi prosfata anavathmisa ena diko mou stathero kai eixa ena paromio provlima elenkse an exoun koumposei kala oi mnimes.. kai i karta grafikon..
dim_the_d Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 CPU tempr ξεκινάει απο 32C και μπουταρει στα 35 εως 38 MB tempr 25C εως 29C CPU fun speed 1730V VCore Voltage 1.288V 3.3V Voltage 2.28V 5V Voltage 5.068V 12V Voltage 12.196V DC power Autput 350Watt Στην mobo ειναι συνδεδεμενα ποτε o SATA+DVD και ποτε ενας IDE(η καρτα γραφικων ειναι μονιμα πανω) Δεν υπαρχει περιπτωση να φτεει η εγκατασταση των XP γιατι δεν προλαβενω καλα καλα να την ξεκινησω. Οταν ειμαι στο BIOS μπουταρει απο μονο του και δεν εχει εγκατασταθει τιποτα ακομη. Εχω δοκιμάσει ολα τα slot των μνημων και παλι τιποτα. Εχω μιώσει την ταχύτητα των μνημών(απο 667 σε ενα βημα μικροτερο) αλλα τιποτα παλι. Βρηκα οτι η version του BIOS ειναι v0701 και τωρα βρισκόμαστε στην 1101 Αλλα δεν μπορώ να την αλλαξω γιατι αν μπουτάρει το μηχάνημα κατα την διάρκεια του BIOS update τελειώσαμε. (Μπενω για δοκιμη ALT+F2 στο προγραμματάκι για το update και μετα απο λιγο reboot) Σκεύτομαι να αλλάξω τις μνήμες Παιδια HELP
stefan123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 An den einai trofodotiko tote oi mnimes sou exoun provlima...Allakse tes
IMMORTALFRANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Είναι σίγουρα θέμα τροφοδοτικού. Είναι πολύ μικρό για το σύστημά σου. Άλλαξέ το με κάποιο ποιοτικό από 550 watt και πάνω. Επίσης, το 3,3 voltage είναι πάρα πολύ χαμηλά. Άλλαξέ το και κάνε την εγκατάσταση των xp από την αρχή. Καλή επιτυχία!!!!
S2Katana Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 +1 για τροφοδοτικο. Μετρησε εδω το συστημα σου.
dim_the_d Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Αυριο αλλαζω τροφοδοτικο και μνημη(1G) προληπτικά Αλλα εχω μια απορία πως επανεκκινει αφου εχω μονο ενα SATA και την κάρτα γραφικών επανω;Δεν εχω βάλει ακόμα τα XP. Τοσο ενεργεια χρειάζεται για να τρεξει το BIOS που δεν φτάνει και επανεκινεί;
IMMORTALFRANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Στείλε πίσω τη motherboard για έλεγχο. Το τροφοδοτικό δν θα επαρκει όταν συνδέσεις τις συσκευές σου σε καμία περίπτωση. Οι μνήμες δν νομίζω να φταίνε αλλά αφού θες να τις αλλάξεις........ Και εγώ αύριο πάς για αλλαγή τροφοδοτικού. Ευτυχώς είναι μέσα στην εγγύηση. Και να φανταστείς ότι ήταν ποιοτικό. FORTRON 550WATT. Και μου έκαψε και την κάρτα γραφικών (το σύστημα ψύξης της για να είμαι ακριβής. θα μου την αλλάξουν και αυτή )
dim_the_d Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 IMMORTALFRANK εκανα τον ελεγχο με ολες τις συσκευές πάνω στο site του s2katana, βγηκα εκτος οριον του υπάρχον τροφοδοτικού και χωρις Overcloking. Αν και νομιζω οτι η asus το κάνει αυτόματα.
dim_the_d Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 ΤΖΙΦΟΣ Η ΑΛΛΑΓΗ. Πλεόν εχω αλλαξει το τροφοφοδοτικό(550W) και τη μνήμη(1G super talent) αναβω το pC και εκει που σταύρωνα τα δάκτυλά μου μετά από λίγο reboot. Δοκίμασα αλλαγες απο το BIOS, τζιφος. Δεν το γλiτώνει το πέταμα το PC. ΚΑΤΙ μου λέει οτι η mobo ASUS P5B ειναι για τον π..... Ισως τα πράγματα αλλάξουν αν κανω αναβάθμηση του BIOS αλλα με τα ξαφνικά reboot δεν το βλέπω.
dim_the_d Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Το έπαιξα ολα για ολα και εκανα αναβαθμιση στο bios Ευτυχώς δεν εκανε επανεκκινηση. Τωρα κανει reboot έπειτα από 2 περίπου λεπτα Παω για αλλαγη Mobo
S2Katana Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Τουλαχιστον βρηκες τη λυση. Ειναι λιγο μ@λακισμενη αυτη η mobo.Τα ιδια εχει και ενα pc του θειου μου με Conroe Duo 6700.Απλα δεν κανει τοσο συχνα reboot.
dim_the_d Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Oute Mobo Oute Mnimes To Koumpaki Apo To Reset Autege To Ebgala Ektos Apo Tin Mobo Kai To Mixanima Douleei Mia Xara Xoris Problima
S2Katana Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Τελεια! Πως και σκεφτηκες οτι ηταν αυτο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.