Vagos_46 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 μου εδωσε ο θειος μου ενα παλιο υπολογιστη και ανοιγοντας τον να δω τα εσωψυχα...ειδα οτι ειχε μια καρτα ηχου creative soundblaster! την βαζω στον υπολογιστη μου για να δω διαφορες απο την onbard και εξεπλαγην ευχαριστα! εχει πολυ καλο ηχο αν και παλια. το προβλημα ειναι οτι κανει παρασιτα τα οποια ταιριαζουν με τη συχνοτητα που δουλευει ο σκληρος,δλδ οπως αναβοσβηνει το λαμπακι του σκληρου κανει και αναλογα παρασιτα,παρομοια λειτουργια με φωτορυθμικο δηλαδη!!! υπαρχει καποια λυση?
Vatos_locos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 ο σκληρός είναι sata η Ide χαζή ερώτηση αλλα το έπαθα και εγώ κάποτε με τους sata μου και όταν πήγα τα καλώδια πιο μακριά έφτιαξε
Vagos_46 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 ωπ! μαλλον βρεθηκε ο ενοχος! ο δισκος ide ειναι και το καλωδιο της καρτας ακουμπαει πραγματι σε αυτο του σκληρου. να σαι καλα vatos locos για την ιδεα (δεν το σκεφτηκα ο *$%$#$# ) λυνω το κουτι παραυτα!
Vatos_locos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 χάχα άντε για δοκίμασε το και πες αλλιώς να αρχίσουμε να ψάχνουμε αλλου τον ένοχο α και καλο θα ήταν τα καλώδια του ήχου να μην είναι κοτάω με τα καλώδια του ρεύματος γιατί δημιουργούν ακη αυτά παράσιτα
Vagos_46 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 ωραια τελικα αυτο ηταν! πραγματι ακομη και τα καλωδια του ρευματος κανουν παρασιτα,ευτυχως ειναι καπως μεγαλο το καλωδιο και το εκανα μια βολτα προς το drive! θα το εβρισκα τι εφταιγε δεν θα γλυτωνε αλλα και παλι ευχαριστω για την απαντηση και την ιδεα...
Vatos_locos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 τίποτα ρε συ για αυτό είμαστε όλοι εδώ σήμερα εγώ αύριο εσύ λένε
Vagos_46 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 η μητρικη ειναι asus p4r800-vm και εχει κλασσικα μια soundmax.οχι 5.1 κλπ καλουδια, απλη ειναι!
Vatos_locos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 γιατί παίζει ρολο η ενσωματωμένη κάρτα ήχου αφού την κανεις disable όταν βάζεις άλλη έτσι δεν είναι ?
Vagos_46 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 εκανα κανονικα disable απο το bios. edit: κεκτημενη ταχυτητα, τωρα καταλαβα οτι δεν απευθηνοσουν σε μενα...
Vatos_locos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 ναι όντως το παθαίνω και εγώ έπρεπε να κάνω παράθεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.