braindebug Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 ναι amd έχω αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό γιατί μόνο η μία από τις 2 μου βγάζει errors στις stock ταχύτητες με memtest.Έτσι αναγκαστικά τις έχω με ανεβασμένα τα timings.
chek2fire Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 επειδη εχω μια αναλογη εμπειραι απο eshop ποτε μα ποτε μην πρωσπαθησεις να συνενοηθεις μαζι τους τηλεφωνικα.χαος δεν θα βγαλεις ακρη με τιποτα απλα παρε την καρτα σου και την αποδειξη αγορας και πηγαινε απο το κοντινοτερο υποκαταστημα.ζητα τους ημερομηνια που θα εχουν τελειωσει τον ελεγχο και ξαναπηγενε απο κει για αλλη μια φορα ποτε μην τους παρεις τηλεφωνο να μαθεις για την καρτα σου παντα θα πηγαινεις απο εκει να δεις τι γινεται.εκτος βεβαια αν σου αρεσει αν σπας τα νευρα σου
simply_the_best Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 +1 Μόνο αν πας στο χαλάνδρι (και όχι στουρνάρη) θα εξυπηρετηθείς.. Επίσης το μαγαζάκι ίσως γίνει σπίτι σου! Το τηλέφωνο τους λειτουργεί άψογα μόνο για παραγγελίες.. Για οτιδήποτε άλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.