Προς το περιεχόμενο

help!!!prolink 6600 gt apo e-shop κάηκε

braindebug

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρει κάποιος με τι εγγύηση έδινε το e-shop στις prolink?Συγκεκριμένα έχω την 6600gt αγορασμένη από e-shop πριν 1,8 χρόνο.Μου κάηκε κ μάλλον τώρα θα νιώσω κ εγώ την γλύκα του e-shop service!:( Από ότι είδα το e-shop δεν έχει πλέον prolink.Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται?Τι πρέπει να μου δώσουν αν την καλύπτει η εγγύηση?

Δημοσ.

Θα τους πάρεις τηλ. ή θα τους στείλει email και θα σου πουν. Είναι πάντα πρόθυμοι (στα πλαίσια πάντα της νομιμότητας και της αρχικής εγγύησης).

Δημοσ.

Oles I Ilektronikes Siskeyes / Antalaktika Vasi Nomothesias Kaliptontai Apo To Elaxiston Ton 2 Eton!!! Yparxei Singekrimenos Nomos!!! .. An Theleis Kai Deis Oti Exeis Problima Sou Stelno To Singekrimeno Engrafo!!!!

Δημοσ.
Oles I Ilektronikes Siskeyes / Antalaktika Vasi Nomothesias Kaliptontai Apo To Elaxiston Ton 2 Eton!!! Yparxei Singekrimenos Nomos!!! .. An Theleis Kai Deis Oti Exeis Problima Sou Stelno To Singekrimeno Engrafo!!!!

o sigekrimenos nomos einai gia "ipostiriksi".. oxi full eggiisi!!gia ayto se orismena prointa sta magazia vlepoume 1xrono eggiisi.. einai mi safis diatiposi pou ekmetaleyontai oi etaireies..

ontopic tora partous ena tilefono kai rota tous.. an kaliptetai apo eggiisi tha stin allaksoun...

Δημοσ.
o sigekrimenos nomos einai gia "ipostiriksi".. oxi full eggiisi!!gia ayto se orismena prointa sta magazia vlepoume 1xrono eggiisi.. einai mi safis diatiposi pou ekmetaleyontai oi etaireies..

ontopic tora partous ena tilefono kai rota tous.. an kaliptetai apo eggiisi tha stin allaksoun...

Den einai etsi..

Exo eixa problima me ena gnosto katastima..

Itan mia siskeyi 1 xronou kai 2 minon

Piga ekei kai mou legan 1 xrono.. den kaliptete parapano ktl ktl..

Tous efera ton nomo kai tous apilisa sta isa oti tha tous miniso gia paravasi nomou...

Na deis ti oraia (tin epomeni mera) mou to antikatestisan kai zitisan kai signomi giati leei o politis itan kainourios...

Kai omos.. 2 vdomades pou esteila tin aderfi mou na rotisei Poso engiisi exei ena proion tis idias katigorias tis eipan.. "ola ta prointa ******** exoun 1 xrono egiisi"

Tyxaio?????

Δημοσ.

Εφόσον την πήρες τόσο παλιά θα είναι agp οπότε πήγαινέ την στο e-shop και θα σου την αλλάξουν με το επόμενο μοντέλο (αφού η σειρά 6 σε agp δεν κυκλοφορεί πια), δηλαδή με την 7600gs. Επίσης μπορείς να ζητήσεις πιστωτικό και με μια διαφορά χρημάτων να πάρεις μια ακόμα πιο καλή. 1,5 εβδομάδα υπολογίζω την ταλαιπωρία σου στο e-shop. Όσο για την εγγύηση, 2 χρόνια είναι..

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις πληροφορίες. Παρεπιμπτόντως ξέχασα να το αναφέρω,η κάρτα είναι pci-e. Λέτε τελικά να βγω και με καλύτερη κάρτα?:-D Θα τους πάρω την Δευτέρα πάντως.

ΥΓ.Ευκαιρία να τους πάω κ την μία απο τις 2 ocz μ που την λειτουργώ υποχρονισμένη. Ήθελα να την πάω εδώ και καιρό αλλά λέω άστο μη πάρει καμιά 15αριά μέρες.

ΥΓ2.Πιστωτικό για να πάρω άλλη κάρτα μπορώ να πάρω μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχει διθέσιμη η συγκεκριμένη?

Δημοσ.

na kserete kai na apaiteite ta dikaiwmata sas h elaxisth eggyhsh einai 2 xronia

kanonika oi diadikasies ine:

1)episkevh

2)antikatastash me idio proion

3)epistrwfh toy AKRIVOYS antitimou toy proiontos (syxna me pistwtiko)

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις πληροφορίες. Παρεπιμπτόντως ξέχασα να το αναφέρω,η κάρτα είναι pci-e. Λέτε τελικά να βγω και με καλύτερη κάρτα?:-D Θα τους πάρω την Δευτέρα πάντως.

ΥΓ.Ευκαιρία να τους πάω κ την μία απο τις 2 ocz μ που την λειτουργώ υποχρονισμένη. Ήθελα να την πάω εδώ και καιρό αλλά λέω άστο μη πάρει καμιά 15αριά μέρες.

ΥΓ2.Πιστωτικό για να πάρω άλλη κάρτα μπορώ να πάρω μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχει διθέσιμη η συγκεκριμένη?

Απ'ότι ξέρω 6600gt για pci-e κυκλοφορεί ακόμα οπότε με μια ίδια θα σου την αλλάξουν.

Οι διαδικασίες που κάνει το e-shop είναι να στέλνει το προιόν στην αντιπροσωπεία (συχνά καθυστερημένα) και όταν γίνει η αλλαγή σε παίρνουν τηλ (1 φορά όμως.. άμα δεν σε βρούν την πάτησες..) για να πας να την πάρεις.. Στο πλαίσιο γίνονται χωρίς καθυστέρηση οι αλλαγές..

Το πιστωτικό δίνει εντολή ο τεχνικός νομίζω για να σου δοθεί, οπότε πρέπει να ρωτήσεις εκεί.

Λόγω εμπειρίας στα λέω.

Σε σχέση με την ocz που λες, μήπως έχεις amd cpu και λειτουργεί σε πιο χαμηλή συχνότητα?

Και προσοχή!!! Στο e-shop δεν ξέρουν τι τους γίνεται, είναι όλοι ανειδίκευτοι (εκτός απο ανοργάνωτοι)!

Δημοσ.
Απ'ότι ξέρω 6600gt για pci-e κυκλοφορεί ακόμα οπότε με μια ίδια θα σου την αλλάξουν.

Οι διαδικασίες που κάνει το e-shop είναι να στέλνει το προιόν στην αντιπροσωπεία (συχνά καθυστερημένα) και όταν γίνει η αλλαγή σε παίρνουν τηλ (1 φορά όμως.. άμα δεν σε βρούν την πάτησες..) για να πας να την πάρεις.. Στο πλαίσιο γίνονται χωρίς καθυστέρηση οι αλλαγές..

Το πιστωτικό δίνει εντολή ο τεχνικός νομίζω για να σου δοθεί, οπότε πρέπει να ρωτήσεις εκεί.

Λόγω εμπειρίας στα λέω.

Σε σχέση με την ocz που λες, μήπως έχεις amd cpu και λειτουργεί σε πιο χαμηλή συχνότητα?

Και προσοχή!!! Στο e-shop δεν ξέρουν τι τους γίνεται, είναι όλοι ανειδίκευτοι (εκτός απο ανοργάνωτοι)!

Gia ayto oti kalitero einai na protimas ta sinikia magazia ;)

Kai to kefali sou isixo (otan milame gia sovaro sinikiako kai oxi tripa)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...