Voorhees Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Το πρόβλημά μου είναι πως όταν ανοίγω κάποιο αρχείο υπότιτλους μου βγάζει το πρόγραμμα ένα παράθυρο που λέει να αποσταλεί και να μην αποσταλεί. Αυτό το κάνει μόνο όταν ανοίγω μαζί με το αρχείο των υποτίτλων και την ταινία. Έχω 2 PC και το κάνει μόνο στο ένα. Από Codecs έχω τους τελευταίους. Αυτό το κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό σε όλες τις ταινίες. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει please.
Voorhees Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Τελικά το πρόβλημα είναι στο preview. Έβαλα μόνο την ταινία χωρίς τους υπότιτλους και κάνει πάλι τα ίδια. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω απο τις ρυθμίσεις;
asmilon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μαλλον εχουν μπλεκτει οι codec σου και για αυτο σκαει το Subtitle Workshop. Σβησε τους ολους, κανε επανεκκινηση και κατεβασε πχ την τελευταια εκδοση του K-lite Codec Pack και δες αν στρωνει η κατασταση...
parsifal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Στις ρυθμίσεις του Subtitle Workshop δεν υπάρχουν επιλογές σχετικές με την αποκωδικοποίηση της ταινίας που φορτώνεις. Υποθέτω ότι χρησιμοποιεί όποιους DirectShow codecs βρει διαθέσιμους και με το μεγαλύτερο merit. 90% το πρόβλημα βρίσκεται στον codec που φορτώνεται για τη συγκεκριμένη ταινία. Εγώ χρησιμοποιώ ως βασικό codec τον ffdshow: http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=173941 και ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα στο preview του Subtitle Workshop. Μια δοκιμή θα σε «ψήσει»!
Voorhees Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 asmilon το έχω κάνει αυτό αρκετές φορές αλλά πάλι τα ίδια. parsifal τώρα θα το testάρω.
Voorhees Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Εντάξει βρήκα λύση. Έβγαλα τους παλιούς codecs και έκανα download μόνο τους ac3, ffdshow και xvid και δεν υπάρχχει κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ για την βοήθειά.
parsifal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Και ξεχωριστός codec για ac3 είναι περιττός θα έλεγα, o ffdshow μπορεί να το αναλάβει κι αυτό (Start -> Programs -> ffdshow -> Audio decoder configuration -> menuitem Codecs...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.