Προς το περιεχόμενο

Τί χρειάζομαι για wireless ADSL;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,

έχω ένα PC που δουλεύει κυρίως ως κατεβαστήρι, μάλλον παλιό πλέον. Celeron 2.4 με ανάλογο mobo. Τα πράγματα άλλαξαν πια στο σπίτι και το κατεβαστήρι δεν μπορεί πια να είναι κοντά σε τηλεφωνική γραμμή. Οπότε, πάω για ασύρματο modem:

-Δεν είμαι και ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων, έχω μία 768άρα γραμμή με το crypto F200, πακέτο όπως το πήρα από τη forthnet. Ψάχνω λοιπόν ένα wireless φτηνό, για να κάνω τη δουλειά μου, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι δεν θα καταλάβω καμμιά διαφορά σε σχέση με τον τωρινό μου εξοπλισμό-προς το χειρότερο εννοείται, αν η διαφορά είναι προς το καλύτερο δεν με πειράζει καθόλου!!!!Επίσης, στο μέλλον σκοπεύω να εφαρμόσω και κάποια λύση skype για τα τηλεφωνήματά μου, θα ήθελα να γοράσω κάποιο skype phone. Σε αυτήν την περίπτωση χρειάζομαι οπωσδήποτε router;

-Πέρα από το modem/router, χρειάζομαι τίποτε άλλο;

Δημοσ.

1on. to bandwith tou wireless einai poli megalitero apo auto tis sindesis mas. ara opoiodipote wireless router sou kanei. tha xreiasteis omws k kapoio pci card sto pc sou oste na dexetai to sima. kalo tha einai na einai tis idias etaireias gia na apofigeis asimbatotites. episis prin pareis kapoio wireless diavase forums gia entiposeis. sto adslgr.com exoun kapoia preview gia diafora modela. prosopika exo to wag354g tis linksys. den eixe tixei na to xrisimopoiiso mexri pou pira to wii. istera proseksa oti ana kapoies ores, nekrone i sindesi/router. den empaine kan sti selida tou router. den mou eixe tixei pote prin auto k ipethesa oti ftaiei to wireless. den to epsaksa para pera.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ!

Λοιπόν, έκανα ένα ψάξιμο και κατέληξα να αγοράσω ένα ADSL router και μία ασύρματη κάρτα σε USB, σύνολο γύρω στα 120 ευρώ. Πιστεύετε ότι είναι καλή ιδέα τα συγκεκριμένα εξαρτήματα ή να προτιμήσω PCI κάρτα ;

Επίσης, ξέρει κανένας τί εξοπλισμό χρειάζεται να έχει το router ώστε να κάνω τηλεφωνήματα μέσω skype χωρίς να χρειάζεται να έχω το PC ανοιχτό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...