chek2fire Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 σημερα καθως εκανα μια βολτα απο τα online shop του pap και plaisio ειδα με εκπληξη να δινουν το dnd με 10e το plaisio και 20 o pap!!που ειναι οι εποχες που το πολλα υποσχομενο mmorpg της atari διαφημιζοτανε για wow killer και η τημη του εκανε πανω απο τα 50e. πρωσοπικα εχω ασχοληθει μαζι του για δυο μηνες και μπορω να πω οτι δεν ειναι και τοσο μαπα game οσο μερικα αλλα.καταρχην εχει πανεμορφα γραφικα και αποδιδει πιστα τους κανονες του dnd και τα class του εχουν αρκετο customize.ενα αλλο στοιχειο που σε παραξενευει ειναι το παραξενο gridding που εχει αφου το lvling δεν γινεται σκοτωνοντας τα mobs αλλα τελειωνοντας το dungeon.αυτο απο καποια στιγμη και μετα κατανταει κουραστικο κανοντας το ιδιο και το ιδιο.το ειχα προχωρησει αρκετα τοτε το game αλλα λογο gw και λογο οτι ειμουνα τελειως ασχετος με τον κοσμο του dnd τελικα το παρατησα.καθως ειμουνα caster μου την εδεινε που επειδη μου τελειωνανε καποια herbs δεν μπορουσα να ριξω spell.η οτι επρεπε να βρω shrine να ξεκουραστω ειχα βρει και ενα μεγαλο ελληνικο guild στο game τους children of promitheus δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα αντε καιρος ειναι να το αφησουν και αυτοι free οπως εκανε και το η codemaster με την πατατα το arch lord
Don.Matis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ το είχα πάρει όταν πρωτοκυκλοφόρησε και έπαιξα μαζί του 1 μέρα...υπήρχαν μόνο 2ο server και όλο το παιχνίδι σερνόταν από το lag...και 100 ευρώ να μου δώσουν δεν το ξαναβάζω στο pc μου με τίποτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.