Προς το περιεχόμενο

Η οθονη σβήνει αμεσως

firegarden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος μου εχει μια 17αρα TFT Υukomo (νομιζω) η οποια παρουσιαζει το εξης προβλημα:Πατωντας το κουμπι να αναψει,η οθονη δειχνει κανονικα εικονα για μισο δευτερολεπτο και μετα σβηνει. Την εβαλα και σε αλλο υπολογιστη και παρουσιαζει το ιδιο προβλημα,αρα φταιει σιγουρα η οθονη. Ξερει κανεις τι προβλημα μπορει να εχει;Αξιζει να επισκευαστει ή καλυτερα να παρει μια νεα οθονη;

Δημοσ.

kapio eksartima exei xalasei mesa..anorthotis tasis ,pyknotis..prepei na to dei kapios eidikos.

an eine ektos eggiisis kai thes na tin episkeuasis.. na rotisis ton texniko poso tha stixisei,giati mporei na mi se symferei.

• Moderators
Δημοσ.

Ηθικο διδαγμα: Μην αγοράζετε οθονες Yukomo ή οπως αλλιως λεγονται!! (οπως αυτη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.161750 )

Εγω τουλάχιστον ποτε δνε θα επαιρνα. (καλά, αυτη του e-shop εχει και 3 χρονια εγγυηση)...

Δημοσ.

Το θεμα ειναι σε τι τεχνικο να την παει ο φιλος μου γιατι οι τεχνικοι πχ του Πλαισιου δεν νομιζω να μπορουν να τη φτιαξουν.Εχετε κατι υποψη σας;

Δημοσ.

oi texnikoi tou plaisiou den vazoun kan xeri se mixanimata pou den exoun diki tous eggiisi. kai vasika oxi oti kanoun tipota oi texnikoi. otan doun ta skoura epistrofi stis apothikes rma kai antikatastasi ston pelati.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...