Προς το περιεχόμενο

linksys spa 3102 ...βοήθεια!

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα περισσότερα τα έφτιαξα στο spa 3102… οι απορίες και η βοήθεια που θα ήθελα είναι στα κάτωθι:

1) Που βάζω τι για να μπορώ σηκώνοντας το τηλ και πατώντας πχ το 9, να με δρομολογεί στον ΟΤΕ???? Και να ακούω το σήμα-ήχο του ΟΤΕ!!!

2) Πολλές φορές, δεν ξέρω πως μου μπλοκάρει το netmod και μαμιέται ο Δίας. Υπάρχουν κάποιες ειδικές ρυθμίσεις μιας και έχω isdn??

3) Έχω account στο voipbuster, υπάρχει τρόπος να μπορώ να το κάνω να χτυπάει το σταθερό μου όταν κάποιος από το software application καλεί το nickname μου?

4) Να μπορώ να καλώ τα πάντα από το voip….

ας μου δώσει κάποιος ένα ολοκληρωμένο dial plan.

Πχ ένα συνδυασμό των δυο παρακάτω:

Dial Plan 1:

L:15,S:10,(S0 <:0030>2xxxxxxxxx | S0 <:0030>69xxxxxxxx | S0 8xxxxxxxxx<:@gw0> | 00xx. | [1]xx.<:@gw0> | <9#:>xx.<:@gw0> | *xx.)

Με αυτό το dial plan παίρνει σταθερά, κινητά και εξωτερικό με voipbuster.

Dial Plan 2 με κινητά από PSTN (OTE):

L:15,S:10,(S0 <:0030>2xxxxxxxxx | S0 <:0030>69xxxxxxxx<:@gw0> | S0 8xxxxxxxxx<:@gw0> | 00xx. | [1]xx.<:@gw0> | <9#:>xx.<:@gw0> | *xx.)

Στο παραπάνω dial plan εκτός από κινητά παίρνεις επίσης 800άρια με ΟΤΕ, ότι αρχίζει από 1 και αν πατήσεις 9# βγάζεις γραμμή ΟΤΕ.

Θέλω τα πάντα να πηγαίνουν μέσω voip, να μην χρειάζεται να πατάω το 0030 για τα σταθερά και τα κινητά στην Ελλάδα, και όλα τα 801 και 800 να βγαίνουν μέσω ΟΤΕ, επίσης με 9# να βγαίνω σε ΟΤΕ.

Σχετικά με το τελευταίο νομίζω το κάνουν και τα 2 dial plan, απλά δεν ακούω τον κλασσικό ήχο του ΟΤΕ. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό????

Και μια πληροφορία…..για προτάσεις και για κράξιμο στείλτε mail στο [email protected]

Ευχαριστώ πολύ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...