Andreas2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) hamsik,gourcouff,david silva,milner,rodwell ονόματα που ακούγονται καθώς και από τερματοφύλακες neur,adler,akinfeev,lloris και από επιθετικούς villa,benzema,dzeko,suarez..για πλάγια ο di maria και ακούστηκε και το όνομα του gareth bale της tottenham,ο αριστερός back/winger(παίζει παραπάνω winger τώρα)... Επεξ/σία 25 Απριλίου 2010 από Andreas2
KaizerSoze Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 hamsik,gourcouff,david silva,milner,rodwell ονόματα που ακούγονται καθώς και από τερματοφύλακες neur,adler,akinfeev,lloris και από επιθετικούς villa,benzema,dzeko,suarez..για πλάγια ο di maria και ακούστηκε και το όνομα του gareth bale της tottenham,ο αριστερός back... :lol: Αυτοι πρεπει να εχουν Online συνδεση με το Pc μου και βλεπουν τι κανω στο Μανατζερ φαινεται
Andreas2 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 τον μίλνερ όχι το μίλνερ... πρώην ποδοσφαριστή των λήντς,νιούκαστλ...κάποτε ήταν ο νεαρότερος σκόρερ της πλ και θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα της αγγλίας...πήγε και δανεικός στην αστον βίλλα από τη νιούκαστλ πριν τον αποκτήσει πέρσι...φοβερή σεζόν φέτος για την βίλλα και βγήκε ο καλύτερος νεαρός,αν και είναι 24...
Andreas2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 καλός και αυτός...η spurs είναι η feeder club μας...δεν θα εκπλήσσομουν και σε ανταλλαγή με berbatov(berbaflop)...
Andreas2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 ενδιαφέρον για τον νέβεν σούμποτιτς της ντόρτμουντ(αμυντικός).. <Πιστεύω πρέπει να είμαι ο υπεύθυνος για τις μεταγγραφικές φήμες και για τα μεταγγραφικά νέα της ομάδας...> ---------- Προσθήκη στις 14:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:48 ---------- η νέα μεταγγραφή,σας ενημέρωσα αλλά όχι στα ελληνικά... http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=129206
KaizerSoze Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 ενδιαφέρον για τον νέβεν σούμποτιτς της ντόρτμουντ(αμυντικός).. Στο ΦΜ την σεζον 2012-13 ανελαβα την MU και τον ειχε στη συνθεση Tυχαιο?:-) Βαση Μανατζερ παντως καλος αλλα όχι σπεσιαλ(φυσικα 2η χρονια τον εστειλα)
alexis333 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Στο ΦΜ την σεζον 2012-13 ανελαβα την MU και τον ειχε στη συνθεσηTυχαιο?:-) Βαση Μανατζερ παντως καλος αλλα όχι σπεσιαλ(φυσικα 2η χρονια τον εστειλα) Ουτε αυτο ειναι τυχαιο θα ελεγα εγω ...
Andreas2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 φήμες για ρόντγουελ πάλι(έβερτον)... p.s. kaizer soze ποια η γνώμη σου για τον javier hernandez;;;
KaizerSoze Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δεν εχω γιατι δεν τον εχω παρακολουθησει ΣΗΜΕΡΑ κρινεται ο τιτλος. Αν η Τσελσι περασει απο το Λιβερπουλ, τελος.Αν ειμασταν Ελλαδα θα ελεγα οτι στανταρ θα κατσει η Λιβερπουλ να χασει, τωρα δεν ξερω.
johnyboy Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Η Λίβερπουλ παίζει να μείνει εντελώς εκτός Ευρώπης αν χάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα