Προς το περιεχόμενο

Manchester United

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπυρογνώστες, λουκανικομεταβολιστές, καρωπαντελονάκηδες, μοντερατικοί γερμανόφιλοι νοσταλγοί χίτες γουρουνόψαροι.

Νομίζω ότι αυτά είναι ο προϊστάμενος μου με το μπρελόκ της Bayer στα κλειδιά του... :P

Δημοσ.
Μπυρογνώστες, λουκανικομεταβολιστές, καρωπαντελονάκηδες, μοντερατικοί γερμανόφιλοι νοσταλγοί χίτες γουρουνόψαροι.

Γελάω με το γουρουνόψαροι:lol: Πάντως, το ότι δεν συμπεριέλαβες τους εραστές του θεαματικού football κάτι λέει

Glückwünsche

Δημοσ.

Εννοείται βέβαια που χάρηκα με την πρόκριση των γερμανών. Όχι οτι με πείθει το ποδόσφαιρο της Μπάγερν, αλλά 1000 φορές απο το ποδόσφαιρο του Σερ.

Δημοσ.

germans always win on penalties...το γνωστό

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μακρυα απ'τους πουστηδες...

Δε ντρεπονται λιγο ...

Ουστ...

Μιλαω φυσικα για τον πανυγηρισμο του γκολ για οποιον τον εχει δει ....

Δημοσ.
Μακρυα απ'τους πουστηδες...

Δε ντρεπονται λιγο ...

Ουστ...

Μιλαω φυσικα για τον πανυγηρισμο του γκολ για οποιον τον εχει δει ....

αυτο εννοεις?

120217.jpg?w=400&f=bicubic

:X

Δημοσ.

Eλα ρε, αμεσως να τα χαρακτηρισετε

Και οι μαμαδες στην αγγλια στο στομα φιλανε τα παιδια, τι ειναι αυτο, παιδεραστια και αιμομιξια?

Δημοσ.

Αυτοί οι δύο μαζί θα κόστιζαν κάνα 50αρι εκατομμύρια. Δύσκολο να δώσει αυτή τη στιγμή τόσα λεφτά η United και ειδικά για Lloris, απ' τη στιγμή που ο van der Sar κρατιέται σε κορυφαίο επίπεδο.

Πάντως ο Hamsik θα ήταν καλή περίπτωση γιατί ο άξονάς της έχει αποδυναμωθεί πολύ τώρα που γέρασε ο Scholes και έχω την εντύπωση ότι της ταιριάζει στο στυλ και στο Αγγλικό γενικότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...