Προς το περιεχόμενο

Manchester United

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λετε να κρατησει Owen για του χρονου?

Tι να τον κανει??

Εδω λεει να πουλησει και τον μακεντα(και στο τελος να γινει σαν τον ροσσι ή το φορλαν)

Δημοσ.

Ενδεκάδα για απόψε:

Βαν ντερ Σαρ

Φάμπιο

Φέρντιναντ

Βίντις

Εβρά

Βαλέντσια

Κάρικ

Γκιγκς

Παρκ

Ερνάντεζ

Ρούνι

αλλαγές:Κούζακ,Σμόλιγκ,Φλέτσερ,Άντερσον,Σκόουλς,Νάνι,Όουεν

Δημοσ.

Το καθιερωμενο ...

Αλλα οπως και να παιξετε το ιδιο κανει αφου δε κερδιζετε αποψε ... tongue.giftongue.giftongue.gif

Δημοσ.

Εμενα μου φανηκε κανονικο,αλλα οι ληψεις της καμερας που εδειξε η TV δεν βοηθησαν για να ειμαστε σιγουροι.

Δημοσ.

Λίγο off-side το goal ή απλά έτσι μου φάνηκε?

σου φανηκε :P

απορια:γιατι ο φεργκιουσον φοραει τριανταφυλλο?

Δημοσ.

σου φανηκε :P

απορια:γιατι ο φεργκιουσον φοραει τριανταφυλλο?

Μηπως το κανει για γουρι?Οντως δεχνει ακομψο.Μακαρι να πιασει αν ειναι γουρι παντως.

Δημοσ.

Εμενα μου φανηκε κανονικο,αλλα οι ληψεις της καμερας που εδειξε η TV δεν βοηθησαν για να ειμαστε σιγουροι.

1306508615_extras_portada_4.jpg

Δημοσ.

Και αυτο το snapshot ποιος το εβγαλε και απο που?Πηγη?Μηπως καθοταν καποιος στο PC και περιμενε να γινει?

Δεν λεω,μπορει να ειναι δεν το εχω δει σε καμερα,ουτε ειμουν εκει,αλλα σιγουρα ειναι οριακο.Εδω η φωτο ειναι ακινητη ,δεν δειχνει ακριβως ποτε γινεται η πασα,στο επομενο κλικ μπορει ο παικτης της Barcelona να καλυπτει.Ακομη και αν ειναι ,οταν μιλαμε για μεγαλες ομαδες που παιζουν ταχυτατα αυτα συμβαινουν.

Ετσι κι αλλιως δικαια θα ειναι η νικη μας.:devil:

Δημοσ.

Στο πιο σημαντικο παιχνιδι της χρονιας, αρκετοι κατω των προσδοκιων.. Εβρα, παρκ καρικ λιγοι, τσικαριτο φαντασμα, βαλενσια ανυπαρκτος.

Υπομονη.. μεταγραφες, ανανεωση και του χρονου παμε γερμανια..

Δημοσ.

Έγκλημα για την ομάδα σας (καλό για εμάς), το να βαζει εκεί σε τόσο νευραλγική θέση τον γερο-Γκίγκς σε αυτό το παιχνίδι. Ο Τσάβι και ο Ινιέστα δεν είναι Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...