Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να μπω σε μερικά site :twisted:

DimitRi_Del

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 1 ώρα στο τηλέφωνο με το 1242 κ 8011135555. 4 φορές πήρα από τον ένα στον άλλο και μου έλεγαν ότι δεν είναι η αρμοδιότητά τους. Τα έχω πάρει πολύ άσχημα.

Δηλαδή τι πρέπει να κάνω? Με το virtual-browser.com μπορώ να μπω στα site αλλά αλλιώς όχι. Έχω δοκιμάσει τα πάντα :@

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

De mporw na mpw me kanena browser se sigekrimena site , alla me to virtual browser mporw, to eipame auto mi leme ta idia pali.

Eimai pleon sigouros oti den einai pleon diko mou thema kai de kserw ti allo mporw na kanw giauto.

Δημοσ.

DimitRi_Del έχω το ίδιο πρόβλημα με vivodi (όπως και πολλοί άλλοι).

Όσα site δε λειτουργούν δοκίμασε να τα δεις μέσω proxy.

Έχει βαθμούς ποινής το insomnia?

Δημοσ.
De mporw na mpw me kanena browser se sigekrimena site , alla me to virtual browser mporw, to eipame auto mi leme ta idia pali.

Eimai pleon sigouros oti den einai pleon diko mou thema kai de kserw ti allo mporw na kanw giauto.

To πρόβλημα δεν είναι δικό σου, είναι της Οτενετ και κατα συνέπεια όλων μας αφού δεν μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας γιατί η Οτενέτ μετα από 2 μέρες σήμερα ξύπνησε και παραδέχτηκε ότι είναι δικό της το πρόβλημα. Μέχρι χθές το απόγευμα έλεγε ότι φταίνε οι άλλοι.

Το πρόβλημα πάντως έχει να κάνει με τις ip.

Δημοσ.

Παιδια, νομιζω οτι το προβλημα δεν περιοριζεται μονο στην οτενετ. Εγω εχω altec και (οπως γραφω και στο διπλανο τοπικ) ειναι 1-2 μερες που εχω παρομοιο προβλημα. Με "free internet" ολα δουλεβουν κανονικα ομως..

ΥΓ: Υπαρχει καποιος με συνδεση αλτεκ που να επιβεβαιωνει οτι το http://www.google.com ειναι απροσπελαστο εδω και ωρες?

Δημοσ.

Δειτε λιγο και αυτο

http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=1&id=1934

Λενε οτι χακερς εβγαλαν εκτος πολλους servers που ρυθμιζουν την κινηση στο ιντερνετ αλλα ολα μελι-γαλα , κανεις δεν ειδε την παραμικρη δυσλειτουργια στο ιντερνετ ...

μηπως τελικα δεν ειναι ολα τοσο Ο.Κ ???

• Super Moderators
Δημοσ.
paredwse έχω και εγώ βαθμό ποινής ?

Αν έχεις, θα το δεις όταν επισκεφτείς το profile σου.

Όταν αποκτάς βαθμό ποινής, λαμβάνεις και σχετικό ενημερωτικό pm.

[...]

Έχει βαθμούς ποινής το insomnia?

Oh yes.

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1469954&postcount=191

Δημοσ.

Akoma exw to problima. Dokimase kai se allo pc me ondsl/otenet (egw exw conn-x) kai oute kai ekei mporw na mpw se sites.

Filos mou me otenet omws mporei kai mpainei!!!

Eixa mia wra sxedon sta tilefona kai den ebgala akri. Den exw xrono na asxolithw twra prepei na paw gia douleia, apo aurio ama de ftiaksei tha riksw polla kantilia.

Δημοσ.

Kαι εγώ έχω περίπου το ίδιο πρόβλημα!Κάποια site μου τα ανοίγει με μεγάλη δυσκολία ο ΙΕ και ο mozilla δε μου τα ανοίγει καθόλου!!!Μου φαίνεται πως το πρόβλημα θα λυθει με format!!!

Δημοσ.

Sta poio polla site eftiakse to problima, alla eksakolouthw na to exw se merika(me virtual-browser.com mporw na mpw alla me ff kai explorer oxi).

De mporw na katalabw ti paizei :s

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...