Προς το περιεχόμενο

AVI ReComp vs winavi+virtualdub

Charis_75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...Στην ουσία ό,τι θέλω περιορίζεται στη δυνατότητα δημιουργίας dvd ώστε να μπορώ να δω την ταινία στην τηλεόραση και όχι στο pc...έπειτα το dvd επισκέππτεται τα σκουπίδια!!

Προσωπικά, σταμάτησε εδώ και αρκετό καιρό να με απασχολεί αυτό το πρόβλημα, καθώς βλέπω και ακούω τα πάντα από το PC. Στην περίπτωσή σου όμως νομίζω ότι θα γλύτωνες πάρα πολύ κόπο και χρόνο με την αγορά ενός δοκιμασμένου DVD Player, με καλή υποστήριξη για custom firmware, που να παίζει απροβλημάτιστα όσο το δυνατόν περισσότερα formats με σωστούς ελληνικούς υποτίτλους.

Επίσης, στα ίδια περίπου χρήματα θα βρεις ασύρματους audio/video πομποδέκτες που θα σου επέτρεπαν να κάνεις την αναπαραγωγή από το PC, με ότι αυτό συνεπάγεται από άποψη μελλοντικής ευελιξίας και αναβαθμισιμότητας. Δεν έχω όμως προσωπική εμπειρία και άποψη από τέτοια συστήματα και θα σε συμβούλευα να το ψάξεις λίγο παραπάνω, αν σε ενδιαφέρει μία τέτοια λύση.

Δημοσ.
Προσωπικά, σταμάτησε εδώ και αρκετό καιρό να με απασχολεί αυτό το πρόβλημα, καθώς βλέπω και ακούω τα πάντα από το PC. Στην περίπτωσή σου όμως νομίζω ότι θα γλύτωνες πάρα πολύ κόπο και χρόνο με την αγορά ενός δοκιμασμένου DVD Player, με καλή υποστήριξη για custom firmware, που να παίζει απροβλημάτιστα όσο το δυνατόν περισσότερα formats με σωστούς ελληνικούς υποτίτλους.

Βλέπω αρκετές ταινίες σε eizo 17'' με τον wmp χάρη στο klite και μάλιστα με καλύτερο ήχο απότι στην tv...αλλά είναι λιγάκι άβολο εάν είσαι με παρέα.

Σε ό,τι αφορά την αλλαγή του dvd player μάλλον έχεις δίκιο...απλά το 5ετίας lg που έχω δουλεύει για την ώρα:)

Σχετικά με τα βήματα που ανέφερα πιο πάνω υπάρχει κάποιο κενό ή λάθος στο σκεπτικό;

ούτως ή άλλως νάσαι καλά parsiafal για τις προτάσεις σου...

Δημοσ.
...Σχετικά με τα βήματα που ανέφερα πιο πάνω υπάρχει κάποιο κενό ή λάθος στο σκεπτικό;...

Δεν έχω δοκιμάσει το WinAvi και πιθανότατα δεν πρόκειται, αφού μπορώ να κάνω τη δουλειά μου εξίσου καλά, ίσως και καλύτερα, χωρίς «πληρωμέικο» software (με εξαίρεση το DVD Authoring, για το οποίο παρεμπιπτόντως υπάρχουν αξιολογότατες freeware λύσεις, αλλά δεν έχουν το κάτι παραπάνω που έψαχνα). Το μόνο λάθος που βρίσκω στο σκεπτικό είναι το τελευταίο βήμα. Η ιδανική λύση θα ήταν να πάρεις το σωστό μέγεθος «μια κι έξω», χωρίς να αναγκάζεσαι να καταφεύγεις σε αλλεπάλληλα recodings και transcodings, που «δολοφονούν» την ποιότητα του βίντεο.

Δημοσ.
Το μόνο λάθος που βρίσκω στο σκεπτικό είναι το τελευταίο βήμα. Η ιδανική λύση θα ήταν να πάρεις το σωστό μέγεθος «μια κι έξω», χωρίς να αναγκάζεσαι να καταφεύγεις σε αλλεπάλληλα recodings και transcodings, που «δολοφονούν» την ποιότητα του βίντεο.

Έχεις δίκιο!

Άκυρο το shrink αφού με το winavi προεπιλέγεις το μέγεθος.

Άκυρο όμως και το imgburn αφού πάλι μέσω winavi οδηγείσαι στο nero για burn...

Μόλις ολοκλήρωσα τη διαδικασία με επιτυχία:-D

Μάλλον φεύγει και το βαρύ power producer

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...