pusher Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Φοβερό...μέχρι και σε mp3 player έχει βγεί,που είσαι MacGyver να πάθεις πλάκα ? Σε ότι θέλεις έχει βγει... Πραγματικά απίστευτοι σουγιάδες. Και αν μερικά μοντέλα έχουν "ανούσια" gadget όπως λέει και ο φίλος DhZou στην τεράστια ποικιλία μοντέλων που βγάζουν οι δυο εταιρίες σίγουρα θα βρεις αυτό που θέλεις. Αν και προσωπικά δε μ' αρέσει ο όρος "ανούσιο", γιατί όλο και σε κάποιον θα είναι χρήσιμα. Ειδικά ορισμένα μοντέλα όμως που χρησιμοποιούνται από τις δυνάμεις ασφαλείας είναι απαράμιλλης ποιότητας. Δείτε το RescueTool. Θα πάθετε πλάκα. The Victorinox RescueTool was developed and perfected in cooperation with emergency medical and rescue services in a five-year project. Μόνο η παραπάνω παράθεση είναι αρκετή για να καταλάβετε γιατί ποιότητα μιλάμε. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ στο παραπάνω link.
Spyspeed Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Ελπίζω πάντως τα κοφτήρια,ανοιχτήρια να αξίζουν, βέβαια αυτό είναι το λίγοτερο πράγμα που θα κοιτάξεις για να το αγοράσεις καθώς έχει πολλά και πολύ πιο χρήσιμα πράγματα... Το Rescue Tool όπως είπες και εσύ με το που βλέπεις "a five-year project" καταλαβαίνεις για το τι πρόκεται.
pusher Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Πήρα με USB 128ΜΒ (μέχρι τόσο υπήρχε τότε) πριν 2 χρόνια, πολύ ευαίσθητο σε κακουχίες και κάποια στιγμή σταμάτησε να δουλεύει... πήρα ένα μεταλλικό flash memory titanium 2GB και είναι ότι καλύτερο από πλευράς αντοχής... Δεν ξέρω για την αντοχή των USBs των Swiss Army knives, αλλά αυτό που αγόρασες δεν έχει σχέση με σουγιάδες.
pusher Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 http://www.vecchiamarina.gr/index.php?topic=store&CA=35&UID=465de9ef4eb40855e4934421cc938340 Μήπως γνωρίζετε και άλλες ελληνικές σελίδες παρόμοιες με αυτή του παραπάνω link; Με Swiss Army knives δηλαδή και τιμοκατάλογο.
firewalker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μου έφερε η αδερφή μου από Ελβετία το μοντέλο [/b]Huntsman. Καμία σχέση με κάτι που είχα αγοράσει από Ελλάδα. Πολύ καλό εργαλείο με ανθεκτικές λάμες. Θέλει όμως προσοχή γιατί κόβουν σαν ξυράφια.
kleidokratwr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Απλά επειδή το θέμα ξεκίνησε με το usb stick να πω οτι οκ δινω το respect σαν σουγιάδες-πολυεργαλεία, αλλα διαφωνώ ριζικά με την αγορά ενός τέτοιου που έχει usb stick επάνω. Όταν θέλω να μεταφέρω δεδομένα δεν θεωρώ δεδομενo οτι θα βρεθώ σε McGyver-survival mode. Μάλλον χρησιμοποίησαν το όνομα για να λανσάρουν κάτι εντελώς άχρηστο. Αν με ρωτούσατε τι θα προτιμούσα: Ένα πολυεργαλείο και ένα usb stick αλλα ξεχωριστά μεταξύ τους. Δεν νομίζω οτι θα χρειαστούν ποτέ και τα δύο ταυτόχρονα.
pusher Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Απλά επειδή το θέμα ξεκίνησε με το usb stick να πω οτι οκ δινω το respect σαν σουγιάδες-πολυεργαλεία, αλλα διαφωνώ ριζικά με την αγορά ενός τέτοιου που έχει usb stick επάνω. Όταν θέλω να μεταφέρω δεδομένα δεν θεωρώ δεδομενo οτι θα βρεθώ σε McGyver-survival mode. Μάλλον χρησιμοποίησαν το όνομα για να λανσάρουν κάτι εντελώς άχρηστο. Αν με ρωτούσατε τι θα προτιμούσα: Ένα πολυεργαλείο και ένα usb stick αλλα ξεχωριστά μεταξύ τους. Δεν νομίζω οτι θα χρειαστούν ποτέ και τα δύο ταυτόχρονα. Ίσως σε αυτό να έχεις δίκιο... Αλλά αυτός ο σουγιάς (S.BEAT MP3 Digital Media Player 2GB της Victorinox) Μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος σε έναν ορειβάτη για παράδειγμα, που δεν έχει τη δυνατότητα να φορτώνεται με 1002 διαφορετικά αντικείμενα για ευνόητους λόγους. Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στον S.BEAT MP3 Digital Media Player 2GB κάνετε κλικ πάνω στο όνομα του μοντέλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.