sarisn Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Επίσης, έχει δοκιμάσει κανείς το DVD Movie Factory 5.0 ή νεώτερο?
Members gsarig Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Members Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 To Ulead Movie Factory ε; Ναι, το έχω δοκιμάσει και δουλεύει (έκδοση 5.0 αν θυμάμαι καλά), καθώς επίσης και το Power Director 6 (πάλι ελπίζω να θυμάμαι καλά την έκδοση). edit: ουπς... μάλλον λες άλλο πρόγραμμα ε; Εγώ πάντως λεω αυτό της Ulead
sarisn Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μάλλον το ίδιο λέμε , της Ulead είναι και αυτό που λέω εγώ
Lemuria Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 εχει δοκιμασει κανεις αν δουλευει το super? Σε μενα βγαζει ενα error οταν παει να φορτωσει και μετα αποτυγχανει....δεν ολοκληρωνει κανενα αρχειο...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 εχει δοκιμασει κανεις αν δουλευει το super? Σε μενα βγαζει ενα error οταν παει να φορτωσει και μετα αποτυγχανει....δεν ολοκληρωνει κανενα αρχειο... ποιο λαθος σου βγαζει?διοτι και σε εμενα βγαζει λαθος.
xphilip Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Επίσης δουλεύουν (μερικά ίσως να έχουν λίγα προβλήματα στην εγκατάσταση): Ulead Video Studio 10 Ulead Movie Factory 6 Nero 7 Essentials Cubase SX 3 (με λίγα προβλήματα κατά το test της κάρτας ήχου) Musicmatch jukebox 10 Winamp Ultimate 3.52 DFX 8.0 for Winamp Corel Draw X3
nick#18 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 episeis den doyleyoun PROGRAMS Anti-Blaxx CREATIVE Media Cource Organiser 5 Creative Web Cam control GAMES GTA SA THE SIMS 2 Call of Duty 2 Godfather exo to Nero 6 me thn leitourgeia Label Flash kai merikes alles leitourgeies toy 7 kai trexei mia xara
timeryin Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Καλησπερα, χτες εγκατεστησα τα Vista Ultimate και ενω πηγαιναν ολα καλα πηγα να βαλλω το alcohol 120 και το συστημα κρασαρε. Με το που ανοιγουν βγαζουν μπλε οθονη το ιδιο συμβαινει και στη safe mode που προσπαθησα να μπω αλλα και να κανω system recovery απο το dvd τους. Εριξα μια ματια στη σελιδα του προγραμματος και ειναι λεει Vista compatible. Η μονη λυση αυτη τη στιγμη ειναι ξανα τα windows απο την αρχη και μαλλον τα XP αν και πηγαινε πολυ γρηγορα το μηχανημα. Εχετε καμια αλλη ιδεα για το πως θα μπορουσα να αποφυγω την εγκατασταση τους ξανα?
protojial Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Καλημέρα σας έχει δοκιμάσει κανείς την εγκυκλοπαίδεια δομή στα Vista εάν δουλεύει, υπάρχουν τυχόν προβλήματα? Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Καλημέρα σας έχει δοκιμάσει κανείς την εγκυκλοπαίδεια δομή στα Vista εάν δουλεύει, υπάρχουν τυχόν προβλήματα? Ευχαριστώ. Μια χαρα δουλευει...Την εχω κανει και δουλευει και χωρις το dvd μεσα μαλιστα. :-D
protojial Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Καλημέρα σας έχω κάτι dos- προγράμματα υπάρχει περίπτωση να τα κάνω να δουλέψουν με τα vista ή ζητάω πολλά ; ίσως με κάποιο simulation program ; (στα xp δούλευαν) Ευχαριστώ για την προηγουμένη απάντηση! Σχόλιο : τα vista μπορεί να μην κολλάνε όπως τα xp προ SP 1+2 αλλά από program compatibility είναι ένα αίσχος
maxsap Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 prosopika exo to vista home premium sto laptop mou kai to mozilla to nod 32 kai to utorrent mou ekanan kapoia problimata me alla programmata pou eixa apo tin acer px. den anoige i camera tou pc den ksero an einai logo ton programmaton tis acer apla pisteuw oti eprepe na to anafero:-D
Freakster Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Παιδια, ας ενημερωσει καποιος, το firewall είναι απαραιτητο και στα vista? Ή αρκει το δικο τους (αν εχουν ) ?
Members gsarig Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Έχουν firewall. Το πόσο καλό είναι, δεν το ξέρω. Το χρησιμοποιούσα για αρκετά μεγάλο διάστημα, χωρίς να πάθω κάτι κακό Από τότε που έβαλα το Kaspersky internet security όμως, έχουν μειωθεί σημαντικά τα spyware σε σχέση με πριν. Οι επιλογές πάντως είναι περιορισμένες, λόγω ασυμβατότητας των περισσότερων γνωστών firewalls με τα Vista. Η πιο σίγουρη λύση αυτή τη στιγμή νομίζω πως είναι το Kaspersky Internet Security. Από εκεί και πέρα, ετοιμάζει και η eset μια αντίστοιχη λύση, αλλά βρίσκεται ακόμη σε beta φάση. Beta έκδοση κάπου πήρε το μάτι μου πως έχει βγάλει και το Outpost.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.