Προς το περιεχόμενο

Vista και γνωστα προγραμματα που δουλευουν

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ccleaner λειτουργει περιφημα στα Βιστα, ομως πειτε μου αν λειτυοργουν εφαρμογες οπως το psp video9, ashampoo burnnig studio παρακαλω..

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να ρωτήσω αν κάποιος έχει βάλει το ΝΕΡΟ 8.7.5 που είναι για τα Vista?

Κάνει υποχρεωτική την εγκατάσταση του Direct9 ?Ενώ το λειτουργικό εχει ενσωματωμένο το 10?

Δεν νομίζω να κανει εγκατάσταση του DirectΧ9 καθώς τελειώνει πολύ γρηγορα και συνεχίζει την υπόλοιπη εγκατάσταση. Προφανώς ο Installer του βλέπει πιο νέα έκδοση και δεν συνεχίζει την εγκατάσταση. Είχα βάλει και τις 2 προηγούμενες εκδόσεις του NERO και όλες ΟΚ. H 7.8.7.5 βάζει στα Vista και το InCD.

Δημοσ.
Το ccleaner λειτουργει περιφημα στα Βιστα, ομως πειτε μου αν λειτυοργουν εφαρμογες οπως το psp video9, ashampoo burnnig studio παρακαλω..

to ashampoo douleuei mia xara

Δημοσ.

Σε ευχαριστω, παλι καλα. Α, ειδα οτι η ΑΤΙ ανακοινωσε drivers για τις καρτερς γραφικων για τα 32μπιτα και 64μπιτα Βιστα. Οσο περνα ο καιρος η συμβατοτητα αυξανεται ραγδαια...

Δημοσ.

Παιδιά, έχει αργήσει αρκετά να βγει κανένα free firewall για τα vista...Εκτός από το Pc tools firewall δεν έχω δει κάτι άλλο.Ξέρετε τίποτα;

Δημοσ.

παιδες προβλημα με alcohol 1.9.6.4719.με vista ultimate 32bit greek.

πολλες φορες οταν ανοιγω το προγραμμα μου βγαζει σφαλμα,οτι το προγραμμα πρεπει να κλεισει.

το κανει σε κανεναν αυτο?

Δημοσ.

το BSPlayer 2.15.... ενω παιζει κανονικα υποτιτλους και ηχο,δεν μου παιζει εικονα.

δοκιμαζω διαφορα Xvid αρχεια,τα οποια παιζουν κανονικα με Windows Media Player και VLC Media Player.

εχω κοιταξει ολες τις ρυθμισεις του BSPlayer,και εχω περασει ολα τα απαρετητα Codecs του K-Lite.

καμοια ιδεα,μπας και ξεχασα κατι?

Δημοσ.

Παιδες ξερει κανενας καποιο media player για να παιζει divx αλλα να μπορω να προσθεσω και υποτιτλους για vista????Ειχα το VLC αλλα μου κολλαει.

Δημοσ.

απο την μικρη εμπειρια μου με vista,και τα ελαχιστα προγραμματα που δοκιμασα:

1)acronis true image 10.4942

φτιαχνει κανονικα τα buckup,αλλα δεν μου επανεφερε τιποτα,οταν το χρειαστηκα.

οταν εκανε reboot για να μπει σε dos και να επαναφερει το αρχειο που ηθελα,κολαγε στην boot screen. acronis prease wait.........

ενω τα ιδια εκανε και το bootable δισκακι που εφτιαξα.

2)alcohol 120% 1.9.6.4719

αν και δεν το δοκιμασα 100% σε ολες του τις λειτουργιες,πηγε αρκετα καλα.

μονο που κολαγε αρκετα συχνα κατα την εκκινηση του προγραμματος και πεταγε σφαλμα και εκλεινε.

3)winamp

κανενα προβλημα (σιγα το προγραμμα που δεν θα τρεξει κιολας).

4)BSPlayer 2.15.943

ειχα ηχο-υποτιτλους κανονικα,αλλα δεν εβλεπα εικονα.μονο με το συγκεκριμενο player.με εγκατεστημενο το k-lite mega codec pack 1.70

5)GetRight 6.2a pro

μια χαρα.κανενα προβλημα.

6)kaspersky,winrar.winzip,VLC Media Center 0.8.6a,ολες οι τελευταιες εκδοσεις δουλεψαν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα.

7)office 2007,το οποιο στα vista ειναι ταχυτατο.

• Members
Δημοσ.

Επίσης, έχει βγει καινούρια έκδοση Christv η οποία είναι πλέον και τυπικά απολύτως συμβατή με τα vista (η αμέσως προηγούμενη έπαιζε μεν κανονικά, αλλά ήθελε μια μικρή ρύθμιση για να μην απενεργοποιεί το aero όσο έτρεχε)

Συμβατό είναι επίσης το allmymovies, από την έκδοση 4.0 και μετά (προηγούμενες δεν δοκίμασα) καθώς και το flashget (αν και φαντάζομαι θα έχει αναφερθεί ήδη)

Δυστυχώς, το Outpost Firewall και το Directory Opus (τα οποία περιμένω εναγωνίως) δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη συμβατή με τα Vista έκδοση.

Δημοσ.

to vuescan (programma gia scanner) stin teleutaia tou ekdosi einai apolitws simbato. episis i teleutaia ekdosi tou movie collector.com (gia na kratate arxeio me tis tainies sas) einai pleon simbati. i proigoumeni ekdosi etrexe apo moni tis(!) k kolage sto 100%.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...