dtomgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 magento-λεξικά δουλεύουν?? και κάτι άσχετο... Τόσα χρόνια το Spybot - Search & Destroy στο 1.4 είναι? nai kanonika douleyoun
pc_admin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Το οτι τα προγραμματα αυτα τρεχουν στα vista δεν παει να πει οτι ειναι 100% τελεια για αυτο το λειτουργικο. Αν θα δειτε ολες οι εταιρειες πλεον στις νεες version βαζουν και το "suports vista" που σημαινει οτι ειναι πιστοποιημενο for vista , οχι οτι οι προϋγουμενες εκδοσεις δεν επαιζαν σ αυτα. Γενικα πρεπει να κατεβασουμε απο την αρχη ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιουμε στις τελευταιες εκδοσεις τους ΥΓ το καλυτερο nero για τα vista βρισκω το 7,7 lite ,δεν εχει εγκατασταση directx 9 και επιπλεον ειναι μονο το nero και οχι χιλια σκουπιδια
themis1983 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 emena pios mou lunei to provlima ayto den mporw na vgalw to nero apo to systima mou mou vgazei ayto to error...
pc_admin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 εγω τι θα εκανα: επανεγκατασταση του Nero που εχεις απο το ιδιο setup αρχειο (Demo βλεπω) και με τα καταργηση , ή αν δεν πιασει αυτο "καπακι" εγκατασταση νεωτερου nero. Βλεπω οτι εχεις και το tuneup utilities 2006 .Ειναι και για vista?? Αν οχι ειναι πολυ επικινδυνα τετοια προγραματα , μπορει να μας γ@3%σουν τα vista
CompHeller Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Παλικάρια μια ερώτηση σε όσους έχουν βάλει 64bit vista. Ξέρω ότι δεν υπάρχει ακόμα μεγάλη συμβατότητα με software, drivers κτλ ... Αλλα όσα παίζουν 64 bit τρέχουν πολύ γρηγορότερα? αξίζει δηλαδή?? Στην περίπτωση μου το 90% των προγραμμάτων που χρησιμοποιώ έχουν βγάλει 64 bit version... και το 10% δεν με χαλάει να μην το έχω και να περιμένω... (σχεδόν ασήμαντα). Αν λιπόν αξίζει σε θέμα ταχύτητας σκέφτομαι σοβαρά να την κάνω την δουλειά...
themis1983 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 re file katevasa to kainourgio pou elege gia vista full oxi demo kai den mporw na kanw tin egatastasi mou vgazei oti exei provlima kai prepei na mpei sto internet kai tetia gia na lysei to provlima kai meta xanetai... kamia alli idea εγω τι θα εκανα: επανεγκατασταση του Nero που εχεις απο το ιδιο setup αρχειο (Demo βλεπω) και με τα καταργηση , ή αν δεν πιασει αυτο "καπακι" εγκατασταση νεωτερου nero. Βλεπω οτι εχεις και το tuneup utilities 2006 .Ειναι και για vista?? Αν οχι ειναι πολυ επικινδυνα τετοια προγραματα , μπορει να μας γ@3%σουν τα vista
pc_admin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 δυσκολη περιπτωση... τελευταια ελπιδα να σβυσεις ολα τα αρχεια του nero ( απο program files) kai μετα να καθαρισεις "με το χερι" οτι εχει σχεση με nero απο registry για να μην "βλεπουν " τα windows εγκατεστημενο nero, για να μπορεις να βαλεις νεο Η να κανεις κατι ευκολοτερο επαναφορα συστηματος σε προυγουμενη ημερομηνια πριν το προβλημα
Alexboom Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 εγώ πάλι πάω να γράψω ένα mp3 απο το nero ο καημένος και αν αναπαράξω τα αρχεία ώστε μετά να τα περάσω, τρώει κόλλημα το nero και δεν ξεκολλάει(μόνο με ctrl + alt + del)
ikaros2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 ΥΓ το καλυτερο nero για τα vista βρισκω το 7,7 lite ,δεν εχει εγκατασταση directx 9 και επιπλεον ειναι μονο το nero και οχι χιλια σκουπιδια Που υπάρχει το Nero Lite 7.7.5.1? Δεν το βρίσκω πουθενά, τα links που υπήρχαν στο σχετικο thread του MSFN έχουν σβηστεί.
sb68s Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 re file katevasa to kainourgio pou elege gia vista full oxi demo kai den mporw na kanw tin egatastasi mou vgazei oti exei provlima kai prepei na mpei sto internet kai tetia gia na lysei to provlima kai meta xanetai... kamia alli idea Στη σελίδα του Nero υπάρχει ένα utility για να καθαρίσεις ότι έχει απομείνει από προηγούμενες εγκαταστάσεις, δοκίμασέ το!
dimtse Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Kalhmera sthn parea..!!!! Molis agorasa ena Toshiba A100-003 (core 2duo 7400 - 2 giga mnhmh- gforce 7600 ) me vista premium. ola pane polu kala mexri twra alla den mporw na egkatasthsw ton firefox 2(mou vgazei ena mhnima oti den vriskei kapoio arxeio). Sta Xp pou eixa h egkatastash etrexe kanonika......... Gnwrizei kapoios kati?????
chrisko Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Έχει κανείς εμπειρία από την εγκατάσταση Acrobat 8 Pro σε Vista Ελληνικά; Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση, έγινε κανονικά και μετά όταν τρέχω το πρόγραμμα μου βγάζει μήνυμα λάθους και δεν τρέχει.
konandrio Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Έχει κανείς εμπειρία από την εγκατάσταση Acrobat 8 Pro σε Vista Ελληνικά; Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση, έγινε κανονικά και μετά όταν τρέχω το πρόγραμμα μου βγάζει μήνυμα λάθους και δεν τρέχει. Πριν την εγκατάσταση κανε δεξί κλικ στο setup /compatibility/xp sp2/και μετά τρεξτο, σε μένα έτσι παίζει το 8 αλλά σε αγγλικά ultimate.
johnyboy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 re file katevasa to kainourgio pou elege gia vista full oxi demo kai den mporw na kanw tin egatastasi mou vgazei oti exei provlima kai prepei na mpei sto internet kai tetia gia na lysei to provlima kai meta xanetai... kamia alli idea your uninstaler & advance uninstaler.me ena apo afta ta dio bgenei.to epatha kai ego kai to evgala me to your uninstaler.vgenei 1000%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.