realestate Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Προσοχή μην εγκαθιστάτε το dfx8 for media player 11 vista γιατί μπλοκάρει τον player και όλα τα mp3 που βρίσκονται αποθηκευμένα στο σκληρό!!!
EKTELESTES Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Καλά όλα αυτά που λέτε, αλλά θα πρέπει να γίνουν 2 threads, ένα για Vista x64, στο οποίο θα λέμε ποια προγράμματα υπάρχουν σε native 64bit και ποια 32bi προγράμματα τρέχουν κανονικά. και ένα άλλο θέμα για Vista x32.
dimokritos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 BS Player 2.12.942 DVD Identifier 4.3.0 Power DVD Ultra 7.2 Net Limiter 1.30
21century Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Nομιζω οτι λιγοι εχουν την 64μπιτη εκδοση οποτε ας περιοριστουμε στα γνωστα. Πειτε μας αν δουλευουν στα δικα σας συστηματα τα Active virus shield, System Mechanic, Acronis true image...
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Nομιζω οτι λιγοι εχουν την 64μπιτη εκδοση οποτε ας περιοριστουμε στα γνωστα. Πειτε μας αν δουλευουν στα δικα σας συστηματα τα Active virus shield, System Mechanic, Acronis true image... Σε μενα System Mechanic, Acronis true image 10 μια χαρα ειναι.Το αντιστοιχο του acronis , Ghost 10 δεν κανει. Επισης το acronis disk director κανει την δουλεια του magic partition 8 που δεν κανει για Vista. DEN douleuei to panta antivirus Εχω το panda antivirus 2007 (νομιμοτατο) και ενω στην σελιδα www.pandasoftware.com λεει οτι κανει για vista ενω εγκατασταθηκε δεν ανοιγει στην εκκινηση.
andreaslfc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 ....Επισης το acronis disk director κανει την δουλεια του magic partition 8 που δεν κανει για Vista...... Εχω διαβάσει ότι δεν είναι συμβατό με τα Vista (κάποιος πήγε να χωρίσει ένα partition και χρειάστηκε το backup που ευτυχώς είχε). Πηγή Από το επίσημο forum της εταιρίας: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=164157
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Εχω διαβάσει ότι δεν είναι συμβατό με τα Vista (κάποιος πήγε να χωρίσει ένα partition και χρειάστηκε το backup που ευτυχώς είχε). Πηγή Από το επίσημο forum της εταιρίας: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=164157 Για να πω την αληθεια μονο εγκατασταση εκανα και δεν το δοκιμασα.Καλα κανεις και το λες να προσεχουμε !!!!
virgo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Εχω το panda antivirus 2007 (νομιμοτατο) και ενω στην σελιδα www.pandasoftware.com λεει οτι κανει για vista ενω εγκατασταθηκε δεν ανοιγει στην εκκινηση. kai go nomimo to exo,kai den anoigei kan to setup..me to nero,xthes ekane noumera..ithele na katebei apo to antistoixo site tis etairias ousiastika neo logismiko,to katebasa,kai me tis 18 prospathei to pire ( ebgaze kati sfalmata tis kakias oras)
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 kai go nomimo to exo,kai den anoigei kan to setup..me to nero,xthes ekane noumera..ithele na katebei apo to antistoixo site tis etairias ousiastika neo logismiko,to katebasa,kai me tis 18 prospathei to pire ( ebgaze kati sfalmata tis kakias oras) Μολις πηρα τηλ στο 210-4588000 για το panda και μου ειπαν να το ξανακατεβασω (νεα εκδοση για vista) και να το ενεργοποιησω με τους ιδιους κωδικους.Περιμενω και σχετικο link. Οριστε και το σχετικο email Αγαπητέ Κύριε, Μπορείτε να κατεβάσετε την συμβατή έκδοση για Windows Vista του Panda Antivirus 2007 από το παρακάτω link: http://www.pandasoftware.com/vista Με εκτίμηση, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Panda Software Hellas Τηλ: +30-210-458-8085 Fax: +30 210-453-1021 e-mail: [email protected] URL: http://www.pandasoftware.gr
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 ααα,πολύ ωραία..ευχαριστώ πολύ Εκανα απεγκατασταση το παλιο , εκανα επανεκκινηση , εσβησα και χειροκινητα οτι υπολειματα ειχε , ξανακανα επανεκκινηση , εβαλα το καινουργιο και το ...αρκουδακι δουλευει μια χαρα !!!!! :-D Να και μια φορα που ειχαμε καλη τεχνικη υποστηριξη. :-D
WizeMan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 AltDVB DVB DREAM 1.3C Subtitle Workshop (Αργεί το Loading πολύ όμως) IGI SubTitler edit : DVD SHRINK
dtomgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Να προσθέσω και εγώ μερικά στη λίστα MACROMEDIA DREAMWEAVER MX MACROMEDIA FLASH MX FLASHFXP 3.4 FLASHGET 1.73 ULTRAISO TORRENT HARVESTER LIMEWIRE LAST EDITION MYSQL + PHP DVD FAB PLATINUM SYNCBACK ABYSS WEB SERVER
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Νομίζω το VLC έχει προβλήματα στα Vista ή κάνω λάθος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.