Προς το περιεχόμενο

Vista και γνωστα προγραμματα που δουλευουν

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμηθηκα ενα προγραμματακι στα xp, που δεν χρειαζοταν καν εγκατασταση και εμφανιζε τεσσερις διαφορετικες επιφανειες εργασιας σε διαταξη κυβου... Δουλευει στα βιστα;

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σόρυ παίδες αν έχει ρωτηθεί ξανά, απλά 20 σελίδες είναι πολλές για ψάξιμο...

Έχω δοκιμάσει το O&O defrag (συγκεκριμένα την O&O Defrag 10 Pro v10.0.1634) στα vista αλλά κατά την εγκατάσταση μου βγάζει μήνυμα λάθους (need windows 2000 or better)! Η πλάκα είναι οτι στο info του προγράμματος αναφέρει οτι τρέχει στα vista...

Κανένας άλλος με αυτό το πρόβλημα;

Δημοσ.
Σόρυ παίδες αν έχει ρωτηθεί ξανά, απλά 20 σελίδες είναι πολλές για ψάξιμο...

Έχω δοκιμάσει το O&O defrag (συγκεκριμένα την O&O Defrag 10 Pro v10.0.1634) στα vista αλλά κατά την εγκατάσταση μου βγάζει μήνυμα λάθους (need windows 2000 or better)! Η πλάκα είναι οτι στο info του προγράμματος αναφέρει οτι τρέχει στα vista...

Κανένας άλλος με αυτό το πρόβλημα;

Αυτό έχω στα vista και δουλεύει μια χαρά, αν έχεις τα vista 64bit πρέπει να κατεβάσεις την 64bit έκδοση.

Δημοσ.
Αυτό έχω στα vista και δουλεύει μια χαρά, αν έχεις τα vista 64bit πρέπει να κατεβάσεις την 64bit έκδοση.

Δεν είχα πάρει χαμπάρι οτι υπάρχει και 64bit έκδοση, όντως έχω windows vista x64... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου

Δημοσ.

ta programmata photoshop.. corel.. leitourgoun mono ta gnisia i akoma kai afta pou vriskoume elerthera sto net? ego exo windows vista kai exo programmatisei na valo xp epeidi ta vista mou eipan oti de dexonte ta mi gnisia programmata.ta pogrammata pou thelo na valo einai pano sti grafistiki, photoshop - corel - illustrator - quark

Δημοσ.
Μια χαρα δουλευει το Photoshop του θειου...:-)

exeis dokimasei k na tiposeis k einai mia xara? ego prospathisa na egkatastiso to quark k to ena apta dio patch de ta dexotan me apotelesma na mporo na doulepso quark alla sti tiposi tiponei me megaala grammata ti leksi quark k etsi xalaei to sxedio

• Members
Δημοσ.

Κάτι που πιθανώς δεν ξέρατε για τα Vista: γράψτε στην αναζήτηση του start τη λέξη "snip" και δοκιμάστε το Snipping tool που θα εμφανιστεί

Πρόκειται για μια μικρή εφαρμογή screen capture - κατά βάθος δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αλλά ήταν απρόσμενο... :-D

Δημοσ.
exeis dokimasei k na tiposeis k einai mia xara? ego prospathisa na egkatastiso to quark k to ena apta dio patch de ta dexotan me apotelesma na mporo na doulepso quark alla sti tiposi tiponei me megaala grammata ti leksi quark k etsi xalaei to sxedio

Δεν εχω δοκιμασει κατι τετοιο.Μπορεις να κανεις ενα θεμα και να ρωτησεις τους πιο εξειδικευμενους χρηστες γραφιστικων εφαρμογων ομως.:-)

Δημοσ.

για office τι μπορουμε να κανουμε? το office 2003 δουλευει η οχι? γιατι το laptop που πηρα ειχε μεσα ενα office προεγκατεστημενο αλλα μου ζηταει ενα Product Key που δεν βρισκω πουθενα (υποθετω οτι ειναι trial version):lol:

Δημοσ.
Κάτι που πιθανώς δεν ξέρατε για τα Vista: γράψτε στην αναζήτηση του start τη λέξη "snip" και δοκιμάστε το Snipping tool που θα εμφανιστεί

Πρόκειται για μια μικρή εφαρμογή screen capture - κατά βάθος δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αλλά ήταν απρόσμενο... :-D

Να το γραψουμε στο run ή στο search (for files or folders)?

Δημοσ.

Έχω εγκατεστημένα τα ΧP με raid (2 των 150gb) και σκεφτομαι να εγκαταστήσω τα vista.H ερώτηση μου είναι η εξής,χρειάζεται να ψάξω στο site της μητρικής για raid drivers για vista ή εχουν built-in drivers τα vista;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...