Freakster Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Θυμηθηκα ενα προγραμματακι στα xp, που δεν χρειαζοταν καν εγκατασταση και εμφανιζε τεσσερις διαφορετικες επιφανειες εργασιας σε διαταξη κυβου... Δουλευει στα βιστα;
Members gsarig Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Members Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 To YOD 'M 3D μάλλον εννοείς. Δουλεύει κανονικά, αν και δεν το χρησιμοποιώ γιατί δεν μου πολυαρέσει...
Hawk- { @Marshall@ } Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Σόρυ παίδες αν έχει ρωτηθεί ξανά, απλά 20 σελίδες είναι πολλές για ψάξιμο... Έχω δοκιμάσει το O&O defrag (συγκεκριμένα την O&O Defrag 10 Pro v10.0.1634) στα vista αλλά κατά την εγκατάσταση μου βγάζει μήνυμα λάθους (need windows 2000 or better)! Η πλάκα είναι οτι στο info του προγράμματος αναφέρει οτι τρέχει στα vista... Κανένας άλλος με αυτό το πρόβλημα;
andreaslfc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Σόρυ παίδες αν έχει ρωτηθεί ξανά, απλά 20 σελίδες είναι πολλές για ψάξιμο... Έχω δοκιμάσει το O&O defrag (συγκεκριμένα την O&O Defrag 10 Pro v10.0.1634) στα vista αλλά κατά την εγκατάσταση μου βγάζει μήνυμα λάθους (need windows 2000 or better)! Η πλάκα είναι οτι στο info του προγράμματος αναφέρει οτι τρέχει στα vista... Κανένας άλλος με αυτό το πρόβλημα; Αυτό έχω στα vista και δουλεύει μια χαρά, αν έχεις τα vista 64bit πρέπει να κατεβάσεις την 64bit έκδοση.
Hawk- { @Marshall@ } Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Αυτό έχω στα vista και δουλεύει μια χαρά, αν έχεις τα vista 64bit πρέπει να κατεβάσεις την 64bit έκδοση. Δεν είχα πάρει χαμπάρι οτι υπάρχει και 64bit έκδοση, όντως έχω windows vista x64... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου
skarpelos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 DEN douleuei to lineage2 gia toun gamers Μια χαρα δουλευει...Εγω δεν εχω κανενα προβλημα
stavroula Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 ta programmata photoshop.. corel.. leitourgoun mono ta gnisia i akoma kai afta pou vriskoume elerthera sto net? ego exo windows vista kai exo programmatisei na valo xp epeidi ta vista mou eipan oti de dexonte ta mi gnisia programmata.ta pogrammata pou thelo na valo einai pano sti grafistiki, photoshop - corel - illustrator - quark
rallistas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Μια χαρα δουλευει το Photoshop του θειου...
stavroula Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μια χαρα δουλευει το Photoshop του θειου... exeis dokimasei k na tiposeis k einai mia xara? ego prospathisa na egkatastiso to quark k to ena apta dio patch de ta dexotan me apotelesma na mporo na doulepso quark alla sti tiposi tiponei me megaala grammata ti leksi quark k etsi xalaei to sxedio
Members gsarig Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Members Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Κάτι που πιθανώς δεν ξέρατε για τα Vista: γράψτε στην αναζήτηση του start τη λέξη "snip" και δοκιμάστε το Snipping tool που θα εμφανιστεί Πρόκειται για μια μικρή εφαρμογή screen capture - κατά βάθος δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αλλά ήταν απρόσμενο...
rallistas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 exeis dokimasei k na tiposeis k einai mia xara? ego prospathisa na egkatastiso to quark k to ena apta dio patch de ta dexotan me apotelesma na mporo na doulepso quark alla sti tiposi tiponei me megaala grammata ti leksi quark k etsi xalaei to sxedio Δεν εχω δοκιμασει κατι τετοιο.Μπορεις να κανεις ενα θεμα και να ρωτησεις τους πιο εξειδικευμενους χρηστες γραφιστικων εφαρμογων ομως.
Rabican Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 για office τι μπορουμε να κανουμε? το office 2003 δουλευει η οχι? γιατι το laptop που πηρα ειχε μεσα ενα office προεγκατεστημενο αλλα μου ζηταει ενα Product Key που δεν βρισκω πουθενα (υποθετω οτι ειναι trial version)
Beholder Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Κάτι που πιθανώς δεν ξέρατε για τα Vista: γράψτε στην αναζήτηση του start τη λέξη "snip" και δοκιμάστε το Snipping tool που θα εμφανιστεί Πρόκειται για μια μικρή εφαρμογή screen capture - κατά βάθος δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αλλά ήταν απρόσμενο... Να το γραψουμε στο run ή στο search (for files or folders)?
Members gsarig Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 στην αναζήτηση... εναλλακτικά, τώρα που το έψαξα είδα πως βρίσκεται στο accessories.
Thox6s Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Έχω εγκατεστημένα τα ΧP με raid (2 των 150gb) και σκεφτομαι να εγκαταστήσω τα vista.H ερώτηση μου είναι η εξής,χρειάζεται να ψάξω στο site της μητρικής για raid drivers για vista ή εχουν built-in drivers τα vista;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.