Προς το περιεχόμενο

Vista και γνωστα προγραμματα που δουλευουν

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το Dreamscen δουλευει σε Ελληνικα Vista ρε παιδια?

EDIT:Μπορειτε να μου πειτε απο που να το κατεβασω?Εψαξα αλλα δε βρηκα κατι και στα extras των updates δεν το εχει...

το dreamscene για να κατεβει στα Ελληνικα βιστα χρειαζεται να κατεβασειs και την Αγγλικη γλωσσα απο τιs 15 που εχει ,χωριs να αλλαξει την Ελληνικη και μαζι μετα 5 λεπτα θα κατεβει και το dreamscene.

Δημοσ.
Δοκίμασε την τελευταία του έκδοση. Εγώ έχω την 1.41.544 και λειτουργεί κανονικά.

να ρωτισω κατι,σε αυτην την εκδοση χρειαστικε να περασεις και κανενα αλλο προγραμμα επιπλεων?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το Chris Tv 499 δουλεύει κανονικά, αλλά δεν έχω ήχο (έχω την Audigy 2), κατέβασα τους οδηγούς από την Creative, αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι ολοκληρωμένοι. Ούτε ηχογράφηση δεν μπορώ να κάνω με το Crazy Talk. Δεν βγάζει τα "Waht U Hear", "Line in" και τα υπόλοιπα. Έτσι ούτε από το Chris TV δεν μπορώ να διαλέξω από που θα "παίρνει" τον ήχο. Στα XP με τις ίδιες ρυθμίσεις παίζει μια χαρά το Chris TV. Καμιά συμβουλή;;

Δημοσ.

Geia sas paidia!

Exo ena problima kai de ksero akribos apo ti prokaleitai. Exo ta XP kai afino anameno opos panta to pc na katebazei apo torrent kai otan girnao exei kollisei kai bgazei mia mauri grammi ekei pou einai to start . Fainetai mono to start kai ta eikonidia stin alli akri kai exei kollisei. Boitheia....please

Δημοσ.
Και είχα την εντύπωση οτι μπορώ(θα το έκανα κάποια στιγμή) να το απενεργοποιήσω εύκολα...

μπορεις πολυ ευκολα....πατας εκτελεση msconfig και στην καρτελα υπηρεσιες επιλεγεις την απενεργοποιηση uac...τοσο απλα

Δημοσ.

Καλησπέρα.Έχω βάλει και εγώ τα vista ultimate.Ήθελα να ρωτήσω άν αξίζει να βάλω τα 64bit vista και αν υπάρχει τρόπος να έχω κινούμενο background.Δηλαδή

να αλλάζει ανα χ δεύτερα το φόντο της επιφάνειας εργασίας.Ευχαριστω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Καλησπέρα.Έχω βάλει και εγώ τα vista ultimate.Ήθελα να ρωτήσω άν αξίζει να βάλω τα 64bit vista και αν υπάρχει τρόπος να έχω κινούμενο background.Δηλαδή

να αλλάζει ανα χ δεύτερα το φόντο της επιφάνειας εργασίας.Ευχαριστω.

Υπάρχει το DREAMSCENE το οποίο είναι διαθέσιμο τώρα και στην ελληνική έκδοση των WINDOWS VISTA ULTIMATE χ64 μέσω windows updates και των EXTRA .

Δημοσ.
το dreamscene για να κατεβει στα Ελληνικα βιστα χρειαζεται να κατεβασειs και την Αγγλικη γλωσσα απο τιs 15 που εχει ,χωριs να αλλαξει την Ελληνικη και μαζι μετα 5 λεπτα θα κατεβει και το dreamscene.

Τώρα είναι διαθέσιμο και στις ελληνικές εκδόσεις (μέσω Windows update - Extras) χωρίς να κατεβάσεις Αγγλική γλώσσα. Εγώ έχω την Ultimate x64 GR και δουλεύει ΑΨΟΓΑ !

• Members
Δημοσ.

Παιδιά, για ρίξτε μια ματιά σε αυτό το μικρό προγραμματάκι:

http://baostuff.spaces.live.com/Blog/cns!F1D5A55E2D4C903A!330.entry

Λέγεται Switcher for Windows Vista και αυτό που κάνει, είναι το εξής: πατώντας τα πλήκτρα Windows+~ (το κουμπί ακριβώς πάνω από το tab) εμφανίζει σε thumbnails όλα τα ανοιχτά παράθυρα, με τρόπο που θυμίζει το expose του Mac.

Δείτε κι ένα βιντεάκι για να καταλάβετε καλύτερα:

http://www.viddler.com/explore/cybernetnews/videos/19/

Η εφαρμογή είναι πολύ μικρή και δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση...

Το βρήκα αρκετά βολικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...