Greek_Tornado Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Παιδιά έχει καταφέρει κανείς να εγκαταστήσει σε Vista Ultimate 32bit τον Acrobat Reader 8;;; Γιατί μπαίνω στην Adobe, κατεβάζει το "latest version for Vista" αλλά όταν πάει να ξεκινήσει το Install λέει ότι δεν έχει permission να γράψει στο Temp folder (inaccesible or full - full δεν είναι)
Members gsarig Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Members Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Παιδιά έχει καταφέρει κανείς να εγκαταστήσει σε Vista Ultimate 32bit τον Acrobat Reader 8;;; Γιατί μπαίνω στην Adobe, κατεβάζει το "latest version for Vista" αλλά όταν πάει να ξεκινήσει το Install λέει ότι δεν έχει permission να γράψει στο Temp folder (inaccesible or full - full δεν είναι) Δες εδώ: http://www.adobe.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=333643 Παραθέτω: Solution 1: Enable User Account Control. In Control Panels, choose User Accounts. Click "Turn User Account Control on or off". Check the box to "Use User Account Control (UAC) to help protect your computer" and then click OK. Restart your computer. Install Adobe Reader 8. Note: You can turn off User Account Control after you successfully install Adobe Reader. Solution 2: Run the installer in XP Compatibility Mode. Download the Adobe Reader installer from the Adobe website. When you are prompted to run or save the file, choose save. Save the file to your desktop. On the Desktop, right-click the AdbeRdr80_en_US file and then choose Properties. Click the Compatibility tab. Under Compatibility Mode, check Run this program in compatibility mode for: and choose Windows XP (Service Pack 2) from the drop down list. Click Apply, then click OK to close the Properties window Double-click the AdbeRdr80_en_US file and continue with the installation.
Greek_Tornado Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 WOW δεν περίμενα ποτέ το ότι το UAC είναι off θα προκαλούσε πρόβλημα... Χίλια ευχαριστώ, μου λυσες τα χέρια (και μέσα σε 5 λεπτά απάντηση - τι tech support είναι αυτό Δες εδώ: http://www.adobe.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=333643 Παραθέτω:
Members gsarig Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Members Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 WOW δεν περίμενα ποτέ το ότι το UAC είναι off θα προκαλούσε πρόβλημα... Χίλια ευχαριστώ, μου λυσες τα χέρια (και μέσα σε 5 λεπτά απάντηση - τι tech support είναι αυτό :-D Στο μεταξύ κι εγώ μονίμως απενεργοποιημένο το έχω το UAC (όπως και το DEP), αλλά μάλλον είχα βάλει νωρίτερα τον Acrobat, γι' αυτό και δεν θυμάμαι να συνάντησα παρόμοιο πρόβλημα...
alex.l Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 paides na kanw mia erwtisi??? exw laptop tis hp k eixe ta vista egatestimena pws mporw na dw an einai 32 h 64bit???? kai epipleon 3erei kaneis ti paizei me to vobsub2.23 sta vista?????
21century Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Παιδια το pspvideo 9 δεν παιζει με τιπτοα στα vista business, υπαρχει τιποτα καλο να κανω για να μην εχω προβληματα?
Madlef86 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα από κι από εμένα! Θέλω να σας κάνω μία ερώτηση.Έχω ένα pc με 1bg 400mhz ram, athlon 3700++ 64bit και ge-force 7800gt 256mb. Το ερώτημα είναι εάν βάλω τα Vista home το dreamveaver cs3 θα παίζει;Έχει μήπως βγει έκδοση για Vista.... Υ.Γ. Με αυτό το pc θα έχω πρόβλημα (δλδ θα σέρνεται)....Δεν παίζω παιχνίδια πια άντε κανένα football manager.Πιο πολύ το έχω για προγράμματα και το dreamweaver. Ευχαριστώ!!!!
agoraki_23 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Το pro evolution 6 δεν είναι συμβατο με vista?
21century Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μάλλον οχι γιατι οσα παδια το εχουν ειχαν προβληματα ασυμβατοτητας...παιδια με το ιδκο μυο προβλημα τι προτιενετε να κανω?
johnyboy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 το pro evolution 6 παίζει κανονικότατα.Themes και τα σχετικά έχει καταφέρει κανείς να βάλει?
Wise_One Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά, να ρωτήσω αν το Corel Paint Shop Pro X δουλεύει σωστά στα vista; Ρωτάω γιατί δε βλέπω επιλογή για Search στο θέμα...
michael92 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Εμένα όλα τα προγράμματα μου, παίζουν : Office 2003 & 2007 Adobe CS3 (Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, Flash & Fireworks) NOD32 MAGICISO POWERISO NERO 7 ULTRA QUICKTIME PRO Mozilla Firefox/ Thunderbird TuneUp 2007 Advanced office & Rar password recovery BitCOmet LimeWire ( Μου κλείνει το αέρο καθώς λειτουργεί σε disable desktop composition mode) Office Frontpage 2003 Office Sharepoint Designer 2007 Google Earth Winrar Vlc media player Ulead Video Studio 11 WinAVi video converter Registered Flv to AVi converter Visual Studio 2005 Java Edition
harrysvr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 WOW δεν περίμενα ποτέ το ότι το UAC είναι off θα προκαλούσε πρόβλημα... Τι είναι το UAC ; πρέπει να ενεργοποιηθεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.