Προς το περιεχόμενο

Vista και γνωστα προγραμματα που δουλευουν

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ccleaner δουλευει με vista? Στη σελιδα του δε λεει κατι σχετικα :(

Eπισης εχετε ακουσει τιποτα για winamp και msn messenger?

• Members
Δημοσ.

Το ccleaner δουλεύει κανονικά από ότι θυμάμαι (έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω, αλλά θυμάμαι ότι το είχα εγκαταστήσει) - Δες εδώ κιόλας, http://www.download.com/CCleaner/3000-2144_4-10669303.html

Requirements Windows 95/98/NT/Me/2000/XP/2003 Server/Vista

Το live messanger (πρώην msn) δουλεύει επίσης, ενώ φαντάζομαι πως θα παίζουν κανονικά και οι καινούριες εκδόσεις του winamp (αν και δεν το έχω δοκιμάσει αυτό)

Δημοσ.

Η τελευταια κεδοση του ccleaner 1.39 ΔΟΥΛΕΥΕΙ και ειναι ρυθμισμενη ειδικα για τα βιστα...

Δημοσ.

Παιδιά κάτι ελαφρώς άσχετο:έχει καταφέρει να παίξει κανείς το fear στα vista?Μου ζητάει να βάλω υποχρεώτικα dx9 ενώ τα vista εχουν το 10.Αν το γυρίσω πίσω στο 9 λέτε να έχω προβλήματα??

Δημοσ.

Δεν μπορώ να εγκαταστήσω το QuickTime σε vista. Δεν είναι έγκυρη εφαρμογή Win32 λέει.

Έβαλα και εγώ το kmp player. Δείχνει να δουλεύει.

• Members
Δημοσ.

Με το quicktime δεν ξέρω τί ακριβώς γίνεται. Εμένα έγινε κανονικά η εγκατάσταση (έχω απενεργοποιήσει βέβαια όλες τις ειδοποιήσεις, DAP κλπ), παρόλα αυτά, κάποια βιντεάκια .mov που ειχα τραβήξει με την φωτογραφική μηχανή δεν μπορεί να τα παίξει (κολλάει και τερματίζει τη λειτουργία του).

Ψάχνοντας βρήκα ότι γενικά είναι κάπως προβληματική η λειτουργία του προγράμματος στα vista (λειτουργεί μεν, αλλά δεν είναι και επίσημα vista compatible).

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω, ας μας διαφωτίσει :)

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω εγκαταστήσει τα vista ultimate και μερικά τορεντς που με τα xp τα κατέβαζα, τώρα δε μπορώ να τα κατεβάσω. Εχω εγκατεστημένο το μtorrent 161. Αν κάποιος ξέρει, παρακαλώ να με βοηθήσει.

Δημοσ.

Έχω vista home premioum και το quicktime το είχαν μέσα από μόνα τους -_-

Όσον αφορά τα torrent έλεγξε αν έχεις βάλει το μtorrent να εξαίρειται από το firewall των windows.Δεν μπόρω να σκεφτώ κάτι άλλο γιάτι και έγω ίδια έκδοση του μtorrent έχω και κατεβάζει κανονικά..

Δημοσ.
Με το quicktime δεν ξέρω τί ακριβώς γίνεται. Εμένα έγινε κανονικά η εγκατάσταση (έχω απενεργοποιήσει βέβαια όλες τις ειδοποιήσεις, DAP κλπ), παρόλα αυτά, κάποια βιντεάκια .mov που ειχα τραβήξει με την φωτογραφική μηχανή δεν μπορεί να τα παίξει (κολλάει και τερματίζει τη λειτουργία του).

Ψάχνοντας βρήκα ότι γενικά είναι κάπως προβληματική η λειτουργία του προγράμματος στα vista (λειτουργεί μεν, αλλά δεν είναι και επίσημα vista compatible).

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω, ας μας διαφωτίσει :)

Υπάρχει το Quicktime alternative όπως και το Real alternative..

για το quicktime alternative:

http://www.free-codecs.com/download/QuickTime_Alternative.htm

• Members
Δημοσ.
Υπάρχει το Quicktime alternative όπως και το Real alternative..

για το quicktime alternative:

http://www.free-codecs.com/download/QuickTime_Alternative.htm

Το δοκίμασα κι αυτό, αλλά το πρόβλημα που περιγράφω πιο πάνω δεν λύθηκε... δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει - άσε που μπορει να συμβαίνει και μόνο με τα συγκεκριμένα βίντεο (δεν έτυχε να το δοκιμάσω με άλλα).

Γενικά πάντως googlάρωντας βρήκα κι άλλους να αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα με το quicktime στα Vista.

Αυτό που με εντυπωσίασε πάντως είναι πως τα συγκεκριμένα .mov αρχεία, που δεν τα έπαιζε κανένα πρόγραμμα (ούτε και το ίδιο το quicktime), ο KMPlayer τα έπαιξε κανονικά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...