koozoop Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Καλημέρα σας! Χθές μου χτύπησε ο μικρός 40άρης που χρησιμοποιούσα για backup. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω που έβαλα την απόδειξη αγοράς του λόγω μετακόμισης και δεν μπορώ να τον επιστρέψω! Αν κάποιος έχει αγοράσει τον ίδιο σκληρό από το e-shop τα τελευταία 3 χρόνια και έχει την απόδειξη θα με βοηθόυσε αφάνταστα! Ευχαριστώ.
JOHNX2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 den xriazese tin apodiksi gia na epistrepsis ton skliro sto e-shop... apla pas me ton skliro les to onoma tou agorasti o opios ton agorase kai sou ekdidoun epitopou parastatiko paralavis... re paidia giati tosos ntoros me autes tis apodiksis? afou ola ta proionta exoun SERIAL NUMBER vasi tou opiou kathorizete i eggiisi. THN EGGIISI DEN SAS THN DINEI I APODIKSI ALA TO SERIAL NUMBER TOU PROIONTOS
antonl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 JOHNX2 πολλοί μαγαζάτορες όμως κάνουν τους κινέζους αν δεν δουν απόδειξη. Δεν ξέρω αν είναι από άγνοια ή βαρεμάρα τους... Το να καθορίζεται η ισχύς της εγγύησης μέσω του serial δεν είναι κάπως δύσκολο; Μπορεί το Χ προϊόν με 2 χρόνια εγγύηση να κατασκευάστηκε πριν 1 χρόνο αλλά εγώ το αγόρασα χθες. Μέχρι πότε θα καλύπτομαι εγώ; Εκτός κι αν υπάρχουν στα καταστήματα τα αντίστοιχα παραστατικά που πολύ αμφιβάλω αν ισχύει γενικά (κρίνοντας από τα λεγόμενα των εκεί εργαζομένων).
Delirium Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Se osous kanoun tous Kinezous, ena tilefonima apo filo dikigoro tous mathainei taxyrithma Ellinika.... Enallaktika, gia olous mas yparxei to INKA! An i apodeixi exei xathei, akomi ki an to agorases xtes isxyei os imerominia agoras, i epomeni tis paragogis tou. Adiko men, alla as min tin exanes tha poun....
koozoop Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Thanx για την ανταπόκριση. Γνωρίζω πως γίνεται βάση serial number αλλά επειδή με το εν λόγω κατάστημα την είχα πατήσει σε αυτό το θέμα στο παρελθόν με ένα USB key θα προτιμούσα να πάω με την απόδειξη. Και αν δεν βρεθεί.. ε, δεν πειράζει, έχασα ένα 40άρη. Παρεπιπτόντως να πω ότι έχω γυρίσει γύρω στους 3-4 MAXTOR σκληρούς τα τελευταία 3 χρόνια επειδή χτύπησαν.. Never again!
iccon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 to e-shop kataxorei ta teleutaia 2-3 xronia stin paraggelia sou kai to serial apo ta pragmata pou pires. Gia prin apo 2-3 xronia den xerw. An pas se ena e-shop point, kai peis to onomasou tha sou to vroune sto sistima tous (sigoura, dokimasmeno) kai an einai mesa sto xrono egiisis tha sto paroun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.