Προς το περιεχόμενο

Gmail is down?

mkst

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν είναι θέμα παροχέα τότε τι παίζει? Ωρέ μήπως γονατίσανε οι servers από τις πολλές εγγραφές?

Δημοσ.

Το κάνει μερικές φορές το gmail αυτό, κ λύνεται απλά με υπομονή.

Αν προσπαθείς να μπείς από pop3 client δοκίμασε προσωρινά από τον browser σου πληκτρολογώντας http://www.gmail.com ή από το [Μ] εικονίδιο στο gtalk.

/sc

Δημοσ.
Δε νομίζω αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.... Είμαι στο Ηράκλειο εσύ;

στην αλλη ακρη...

ΞΑΝΘΗ.....

loipon anakalipsa kai kati allo...!

den mporo na sindetho se site .org

Δημοσ.

H otenet έχει από εχθές πρόβλημα αδυναμίας σελίδων. Άλλες τις ανοίγει και άλλες όχι. Άλλοτε φτιάχνει με ρεσταρτ στο μοντεμ και άλλοτε όχι.

Δημοσ.
H otenet έχει από εχθές πρόβλημα αδυναμίας σελίδων. Άλλες τις ανοίγει και άλλες όχι. Άλλοτε φτιάχνει με ρεσταρτ στο μοντεμ και άλλοτε όχι.

Άλλη μία φορά αποδεικνύει πόσο για τον που*σο είναι και ποσο δεδομένους μας έχει.

Δημοσ.
Άλλη μία φορά αποδεικνύει πόσο για τον που*σο είναι και ποσο δεδομένους μας έχει.

Από εχθές πάνε να μας τρελλάνουν ότι όλα δουλεύουν άψογα και όλα εφταιγαν εκτός από αυτούς. Ένας υπάλληλος μάλιστα μας έκλεισε και το τηλ. κατάμουτρα γιατί επέμενε ότι φταίει ο Οτε (1242).

Αφού τους εξηγούσαμε ότι προσπαθήσαμε με dial up και πάλι δεν μπαίνουμε ενώ με dial up της Ηοl μπαίναμε κανονικά, αυτοί το βιολί τους! Φταίει λένε το connex πάρτε στο 1242! Άντε να συννεοηθείς τώρα με αυτά τα βλήματα!

Στο gmail εγώ εχθές δεν έμπαινα, σήμερα με restart στο μόντεμ μπήκα αλλά τώρα δεν μπαίνω σε άλλες σελίδες.

Δημοσ.

start-run-cmd

ipconfig /flushdns

ipconfig /release

ipconfig /renew

η αλλιώς απλά restart το router που κάνει σχεδόν την ίδια δουλεια.

Συνήθως μετά απο restart λύνεται το πρόβλημα.

Επίσης σβήσε τα cookies.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ έχω πρόβλημα με yahoo, δε μπορώ να λάβω μέιλ. Μόνο να στείλω. Ο ένας λογαριασμός το έχει αυτό το πρόβλημα. ο άλλος μια χαρά. Σπαμγκαρντ κτλπ είναι οκ. Και με γράφει και κανονικά η Yahoo. Δύο φόρμες αναφοράς συμπλήρωσα και τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...