shodan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Αν δεν είναι θέμα παροχέα τότε τι παίζει? Ωρέ μήπως γονατίσανε οι servers από τις πολλές εγγραφές?
madsc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Το κάνει μερικές φορές το gmail αυτό, κ λύνεται απλά με υπομονή. Αν προσπαθείς να μπείς από pop3 client δοκίμασε προσωρινά από τον browser σου πληκτρολογώντας http://www.gmail.com ή από το [Μ] εικονίδιο στο gtalk. /sc
stefnic2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Stefnic εχεις otenet? Κανεις άλλος με otenet? nai Otenet exo...! re paidia iparxei periptosi na pezei rolo i perioxi pou vriskomaste?? opaaa tora mpika sfaira!
mkst Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δε νομίζω αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.... Είμαι στο Ηράκλειο εσύ;
stefnic2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δε νομίζω αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.... Είμαι στο Ηράκλειο εσύ; στην αλλη ακρη... ΞΑΝΘΗ..... loipon anakalipsa kai kati allo...! den mporo na sindetho se site .org
Meraklis56 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 ούτε σε εμένα μπαίνει. Πάντως το gadget στην sidebar,δείχνει οτι μπαίνει και no new emails. Άρα υπομονή...
tasos59 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 H otenet έχει από εχθές πρόβλημα αδυναμίας σελίδων. Άλλες τις ανοίγει και άλλες όχι. Άλλοτε φτιάχνει με ρεσταρτ στο μοντεμ και άλλοτε όχι.
mkst Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 H otenet έχει από εχθές πρόβλημα αδυναμίας σελίδων. Άλλες τις ανοίγει και άλλες όχι. Άλλοτε φτιάχνει με ρεσταρτ στο μοντεμ και άλλοτε όχι. Άλλη μία φορά αποδεικνύει πόσο για τον που*σο είναι και ποσο δεδομένους μας έχει.
tasos59 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Άλλη μία φορά αποδεικνύει πόσο για τον που*σο είναι και ποσο δεδομένους μας έχει. Από εχθές πάνε να μας τρελλάνουν ότι όλα δουλεύουν άψογα και όλα εφταιγαν εκτός από αυτούς. Ένας υπάλληλος μάλιστα μας έκλεισε και το τηλ. κατάμουτρα γιατί επέμενε ότι φταίει ο Οτε (1242). Αφού τους εξηγούσαμε ότι προσπαθήσαμε με dial up και πάλι δεν μπαίνουμε ενώ με dial up της Ηοl μπαίναμε κανονικά, αυτοί το βιολί τους! Φταίει λένε το connex πάρτε στο 1242! Άντε να συννεοηθείς τώρα με αυτά τα βλήματα! Στο gmail εγώ εχθές δεν έμπαινα, σήμερα με restart στο μόντεμ μπήκα αλλά τώρα δεν μπαίνω σε άλλες σελίδες.
progx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 start-run-cmd ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew η αλλιώς απλά restart το router που κάνει σχεδόν την ίδια δουλεια. Συνήθως μετά απο restart λύνεται το πρόβλημα. Επίσης σβήσε τα cookies.
vasoula78 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα με gmail & google σημερα που προσπαθησα να μπω vivodi εχω
clandestino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά εγώ έχω πρόβλημα με yahoo, δε μπορώ να λάβω μέιλ. Μόνο να στείλω. Ο ένας λογαριασμός το έχει αυτό το πρόβλημα. ο άλλος μια χαρά. Σπαμγκαρντ κτλπ είναι οκ. Και με γράφει και κανονικά η Yahoo. Δύο φόρμες αναφοράς συμπλήρωσα και τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.