Προς το περιεχόμενο

Dynata Kala Hxeia ? ? ?

seventh_son

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera. Afti ti stigmi exo ena sistimataki ixeion tis creative ta Inspire T5400 nomizo omos oti pleon den me kaliptoun apo thema isxios kai thelo kati pio dinato. Eimai loipon anamesa sta Logitech Z5500, sta Logitech Z5450 kai sta Creative G500. Ksero oti ta prota einai apaixta. ta xo dei stin praksi. Ta deftera me endiaferoun logo ton piso asirmaton ixeion kai ta trita vasika logo kostous/apodosis. I diafora einai arketa simantiki anamesa sta dio prota kai sta trita ( gyro sta 100 euro ). Apo thema isxyos nomizo oti kai ta 310 watt pou dinoun ta G500 einai poli dinata gia to xoro mou. Ta exei kanenas ta en logo ixeia? Exoun kapoio provlima i kapoio elattoma pou isos tha me ekane na min ta apoktiso. Den vlepo tainies ston ipologisti mou. Mono paixnidia kai akouo mousiki. Ekana mia erevna gia na do reviews kai eida oti einai poli gamata gia games. Exei kaneis prosopiki apopsi na mou pei ?

Δημοσ.

Εγώ έχω τα Logitech Z-5400 (ίδια με τα 5450 αλλά με ενσύρματα ηχεία) και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλά. Τα G500 δεν τα ξέρω αλλά τα Logitech είναι συνολικά(παιχνίδια-μουσική-ταινίες) μια πολύ καλή λύση.

Δημοσ.

φιλε seventh_son εχω τα Logitech Z5500 ειναι πραγματικα τελεια. αξιζουν πιστευω καθε ευρο τους. σε συνδιασμο με μια καλη καρτα ηχου εχεις πολυ καλη ηχητικη εμπειρια. Η δικη μου επιλογη οπως καταλαβες ειναι αυτη.

Δημοσ.

εγω παντως τα Ζ5500 τα εδωσα... Εντελως ακαταλληλα για μουσικη. Αμα ειναι να δωσει κανεις 300+ ας παει στο Media Μarkt να δει τι μπορει να παρει απο ενισχυτη + ηχεια.

• Moderators
Δημοσ.

Zogitech Z2300, ειναι 2.1, και ειναι κατάλληλα για μουσική, και πολυ πολυ δυνατα! Εγω θεωρω τα 5.1 εντελως ακατάλληλα για μουσική!!!

Δημοσ.
Zogitech Z2300, ειναι 2.1, και ειναι κατάλληλα για μουσική, και πολυ πολυ δυνατα! Εγω θεωρω τα 5.1 εντελως ακατάλληλα για μουσική!!!

auto den to poli katalabenw. pare ta 5.1 sou (an fisika thes na ta aksiopoihsis kai allou kai oxi mono se mousiki) kai an se xalaei toso poli otan akous musiki balta se 2.1 mode! oxi na xasoume kai to dolby sta dvd omos! ;)

Δημοσ.

Τι μουσική να ακούσεις από δαύτα;

Το μόνο που κάνουν είναι να μπουμάρουν ασύστολα με το sub,αλλά οι μεσσαίες και οι ψηλές είναι ανύπαρκτες.

Με τα δορυφοράκια που είναι μεγέθους κουτί νεσκαφέ μην έχουμε και απαιτήσεις...

Δημοσ.
Από Creative ξέχνα τα όλα εκτός από τα "Creative 7.1 S750". Βαράνε πάρα πολύ δυνατά και έχουν κομπλέ ποιότητα στον ήχο

Βασικα εγω που εχω τα megaworks 550 μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!!Πολυ δυνατα μπασα οπως και πολυ αποκριση στις υπολοιπες συχνοτητες...

Βεβαια εγω τα αγορασα 150 ευρω απο το ebay,αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια :)

Για την τιμη που τα αγορασα ειναι ολα τα λεφτα!

Αν τα βρεις καπου σε συμφερουσα τιμη,μην διστασεις...

• Moderators
Δημοσ.

Eχμ... τα Ζ2300 μπορει να ειναι (περιπου) σαν ντενεκάκια οι δορυφοροι, αλλά εχουν αρκετά καλή αποκριση! Αφου εχουν και mid-range μεγαφωνα και κορνα για τις υπερυψηλές. :)

Και αμα σε καποιον φαινεται υπερβολικο το sub, απλα το χαμηλωνεις από το χειριστηριο... :)

Δημοσ.

o _BASSstarlet_ malon anaferotan se ola ta sistimatakia 5.1 file GeorgeMan kai oxi sta dika sou (lew egw twra..) o mesos akroatis-xristis pantos den nomizw na piani toso psila gramata alla leme. prosopika me ta x-530 mia xara akouw ta mp3 mou se domatiaki 4x4 malista me yperkaliptoun.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...