antonl Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δυστυχώς έτσι φοβάμαι πως είναι. Τα fans που πήρες παράγουν τα ίδια db στις χαμηλές στροφές με το blue orb 2 της ίδιας εταιρείας και είναι το πιο θορυβώδες (αρκετά θορυβώδες θα έλεγα) part του υπολογιστή μου. Συν το ότι τα fans σου είναι τοποθετημένα εξορισμού σε σημεία που ακούγονται πιο εύκολα. Για τον έλεγχο περιστροφής τους, δες από το BIOS μήπως έχει τίποτα επιλογές για να χαμηλώσεις τα παρεχόμενα volts σε αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Παντως οταν ακουω μουσικη δεν ακουγοντε!!!!!!! Γι'αυτο λενε οτι η μουσικη κανει καλο!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Λοιποοοοοον. Αρχικά θέλω να πω οτι όταν παίρνουμε κάτι καινούριο διαβάζουμε τις οδηγίες πρώτα ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ και δεν βιαζόμαστε!!! 2ον πρέπει να πω ότι οι ανεμιστήρες thermaltake είχαν τελικά τζαμπεράκι που όταν το βγάζεις μπορείς να αυξομειώσεις τις στροφές και να μην δουλεύει στα full και κάνει σα τρακτέρ!! και όταν δουλεύει στο min να είναι όντως αθόρυβος. 3ον μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα π.χ. φταίει το τροφοδοτικό κτλ. Όλα αυτά τα λέω σε μένα βασικά. Οπότε παιδιά Sorry για το όλο πρίξιμο εκ μέρους μου. Στο μέλλον θα είμαι πιο προσεκτικός.. Thank you everybody. Υ.Γ Επιτέλους ηρέμισαν λίγο τ'αυτιά μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.