Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστήρες Κουτιού+Ψύκτρα CPU..HELP..

agpol07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντάξει λογικό είναι αφού σκας 25? για ανεμιστήρα να είναι πολύ αθόρυβος κτλ. Το θέμα είναι όμως τι ρόλο παίζουν οι άλλοι, "οι φθήνοι". Γι'αυτό θα ήθελα να μου πουν όσοι τυχόν έχουν κάποιον απ'τους 3 υπόλοιπους στο PC τους.

Ευχαριστώ πάντως antonl..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Scythe S-Flex

Τι Silenx και κουραφέξαλα. Με 14? έχεις εντελώς αθόρυβο ανεμιστήρα.

Προσωπικά δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι αντίστοιχο, δεν ακούγεται ακόμα και αν στήσεις αυτί.

Δεν νομίζω ότι παρέχει κακή ροή αέρα, το αντίθετο μάλιστα.

Αλλά σίγουρα έχεις κάποιο δίκιο σε αυτό που λες.

Έχε επίσης υπ'όψη σου, ότι το μοντέλο του eshop (SFF21D) δουλεύει μόλις στις 950rmp.

Ιδανική περίπτωση θα ήταν τα πιο "δυνατά" SFF21E/F των ~1200 στροφών, τα οποία θα δίνουν και μεγαλύτερη ροή. Αλλά αυτά δεν τα έχω βρει πουθενά (εκτός από το εξωτερικό).

Τελικά πήρα το

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700472

αλλά η μαλακία είναι οτι τελικά τον θόρυβο τον πολύ τον κάνει το τροφοδοτικό!!!!

Τώρα??????????????????????

Αλλαξα 2 ανεμιστηρες στο case, την ψύκτρα του cpu, εβαλα παθητικη στο northbridge και τελικα ολος ο θορυβος βγαινει απ'το τροφοδοτικο.

Σωστος?

Κι όταν φτιάξεις (αν γίνεται) το πρόβλημα με το τροφοδοτικό μετά θα ακούγονται οι σκληροί δίσκοι :).

Το fan της THERMALTAKE που πήρες είναι αθόρυβο; Για τις χαμηλές στροφές λέω γιατί στις υψηλές, αν ισχύουν αυτά που αναφέρονται στο site του e-shop θα πρέπει να κάνει σαν ελικόπτερο.

Να σου πω την αληθεια δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανει πολυ θορυβο ακομα το case μου!! Βασικα σαν να μην αλλαξα τιποτα ειναι ακομα. Να ρωτησω κατι? Μπορω να αποσυνδεσω τους ανεμιστηρες ενω ειναι σε λειτουργια το PC? ή θα τα καψω ολα?

Πιο εύκολο (και σίγουρο ίσως) είναι να τους σταματήσεις πιέζοντάς τους στο κέντρο. Τουλάχιστον των vga, cpu, case. Του τροφοδοτικού σταμάτησέ τον με μια οδοντογλυφίδα. Δεν υπάρχει κίνδυνος για λίγα δευτερόλεπτα που θα χρειαστείς προκειμένου να καταλάβεις από που προέρχεται ο θόρυβος.

Ναι μπορείς.

Όπως προαναφέρθηκε πολύ θόρυβο κάνουν και οι δίσκοι (σαν ανεμιστήρες στην δική μου περίπτωση). Για το θέμα αυτό: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=178243

Τελικα κανουν ΠΟΛΥ θορυβο τα THERMALTAKE παιδια. Τωρα το καταλαβα που τους σταματησα με το χερι!!! Ασε που δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευει το control panel για τον έλεγχο και καλα του ανεμιστήρα. Γιατι ας πουμε του cpu που εχει παλι ελεγχο, το βλεπεις οταν μειωνεις τις στροφες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...