Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Adsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω από το Νοέμβρη την σύνδεση της Vivodi dslCube, καλά πήγαινε τόσο καιρό αλλά εδώ και μια βδομάδα κάνει κόλπα, σταματάει να δουλεύει για πολύ ώρα καμιά φορά και 15 λεπτά και δεν καταλαβαίνω γιατί, προσπάθησα να επικοινωνήσω μ' αυτούς αλλά είναι σπάσιμο να περιμένεις μισή ώρα να απαντήσουν και να έχεις πατήσει και λάθος εσωτερικό νούμερο, τους έστειλα e-mail αλλά με γράψανε, έκανα κάτι αλλαγές πάντως, σύνδεσα το router μέσω Usb μπας και έφταιγε η κάρτα ethernet και πάλι το ίδιο έκανε, επίσης έκανα δοκιμές από Linux που έχω εγκατεστημένο όπως και από Mac Os X86 αλλά πάλι τα ίδια.

Ξέρει κανείς τίποτα σχετικό?

Δημοσ.
τι ρουτερ εχεις? ψαξε για καινουργιο firmwire του ρουτερ σου...

Το Microcom 2636, θα το κοιτάξω ευχαριστώ.

Το βρήκα το firmwire από την Microcom αλλά δεν το καταφέρνω να το περάσω: Κάνω ότι λένε οι οδηγίες. το Ξεβίδωμα / Boot δισκέτα / Jumper / USB Cable βρίσκω το φάκελο που το έχω βάλει (ο C είναι Fat32) τρέχω το αρχείο rm_usb.Bat που λέει, περιμένω κάνα 5 λεπτό, αλλά δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση της Usb μάλλον γιατί δεν προχωράει παρακάτω στο "Start MAC Address", βέβαια δεν έχω καταλάβει ποιον αριθμό θέλει να του γράψω αλλά ας προχώραγε και βλέπουμε.

Νομίζω ότι φταίει η μητρική (Asus P5LD2) έχει 4 Usb + 2 extra, όπου και να το συνδέσω το ίδιο κάνει.

Πάντως τώρα που το μελετάω το θέμα έχει πολλές ώρες να σταματήσει, ενώ το πρωί με είχε πρήξει κάθε 2 λεπτά σταμάταγε για τουλάχιστον 5 λεπτά, σκέφτομαι μήπως φταίει η Vivodi.

Σίγουρα φταίει ή η Vivodi ή ο ΟΤΕ, γιατί κάθε σαββατοκύριακο δουλεύει ρολόι και από Δευτέρα πρωί χαλάει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...