Προς το περιεχόμενο

φορτιστης για ipοd

kst7nas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι φορτιστη να παρω για το ipοd?

εχω το νανο 1ης γενιας 4gb.

μιλαω για φορτιστη που να μπαινει σε πριζα ρευματος.

πχ αν πας ταξιδι και δεν υπαρχει πουθενα πισι θα πρεπει να το βαλεις στη πρiζα για να το φορτισεις.

τι μαρκες υπαρχουν? ποιες εινα αξιοπιστες,παιζει ρολο το μοντελο του ipοd?

H apple βγαζει δικους της? γιατι στο πλαισιο μου ειπαν μια αλλη μαρκα νομιζω mpelkin που 'υποστηριζει' η apple.

Δημοσ.

Tα κινέζικα των 10 ευ καλό είναινα τα αποφεύγει κανείς, αν δεν θέλει να βρεθεί ξαφνικά με καμένο ipod.

Υπάρχουν στην αγορά της Sonnet π.χ. με κάνα 25άρι και φυσικά της Apple (οι ποιο ακριβοί)

Δημοσ.

αυτοι οι belkιn (39Ε κανουν-νομιζω)ειναι αξιοπιστοι και οντως τους προτεινει και η apple?

apple original φορτιστες που πουλανε στο κεντρο και ποσο εχουν?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια,εγω αγορασα ενα ipod 4gb και οταν αποφορτιζεται οταν παω να το φορτισω απο τον υπολογιστη μεσω του φορτιστη μου μου εδωσαν εκει περα που ειχε μεσα στην συσκευασια δλδ το ipod τοτε κανει κανα 3 ωρο ωσπου να βγαλει τον κεραυνο,ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΒΓΑΖΕΙ ΠΩΣ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩς ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΛΔ ΚΑΤΑ 3/4 ΓΕΜΑΤΗ.ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΛΕΓΕ ΩΣ 12-14 ΩΡΕΕΕΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΩ ΜΟΛΙΣ 2 ΜΗΝΕΕΣ.

Δημοσ.

Υπάρχει μια πιθανότητα να μην προλαβαίνει να κάνει Full Charge.

Όπως λέει και η Apple.

Once connected, your iPod battery will be 80 percent charged in about an hour, and fully charged in about 4 hours (time may vary with models - iPod nano is 80 percent charged in 1.5 hours and fully charged in about 3 hours and Fifth Generation iPod is 80 percent charged in 2 hours and fully charged in about 4 hours). You can disconnect and use your iPod before the battery is fully charged, and you don't have to wait until it's completely empty before charging it again. This is because lithium-ion batteries, such as those used in iPod, have none of the memory effects seen in nickel-based rechargeable batteries.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...