kst7nas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 τι φορτιστη να παρω για το ipοd? εχω το νανο 1ης γενιας 4gb. μιλαω για φορτιστη που να μπαινει σε πριζα ρευματος. πχ αν πας ταξιδι και δεν υπαρχει πουθενα πισι θα πρεπει να το βαλεις στη πρiζα για να το φορτισεις. τι μαρκες υπαρχουν? ποιες εινα αξιοπιστες,παιζει ρολο το μοντελο του ipοd? H apple βγαζει δικους της? γιατι στο πλαισιο μου ειπαν μια αλλη μαρκα νομιζω mpelkin που 'υποστηριζει' η apple.
notorious20 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 nomizw oti iparxei fortistis tis apple original.. giro sta 30E.. pantos kai ayton na pareis pou sou ediksan sta multirama den tha exeis provlima
JockerX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Tα κινέζικα των 10 ευ καλό είναινα τα αποφεύγει κανείς, αν δεν θέλει να βρεθεί ξαφνικά με καμένο ipod. Υπάρχουν στην αγορά της Sonnet π.χ. με κάνα 25άρι και φυσικά της Apple (οι ποιο ακριβοί)
kst7nas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 αυτοι οι belkιn (39Ε κανουν-νομιζω)ειναι αξιοπιστοι και οντως τους προτεινει και η apple? apple original φορτιστες που πουλανε στο κεντρο και ποσο εχουν?
Angeldust Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ εναν φορτιστή που πήρα απο το Πλαίσιο με 10ευρώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.
iced Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Ναι ρε παιδια, παρτε απο το πλαισιο με 8Ε και τελειωνει η υποθεση.... Σιγα να μην καει το ipod....
nukem111 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Φοβού τους Κινέζους!!! Μακριά απο οτιδήποτε κινέζικο...
furious99 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Και τα original κινέζικα είναι φορτιστές, μπαταρίες κλπ... Μην πετάτε τα χρήματά σας...
JockerX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Είναι κινέζικα, αλλά με άλλες προδιαγραφές...
Integrator Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 ρε παιδια,εγω αγορασα ενα ipod 4gb και οταν αποφορτιζεται οταν παω να το φορτισω απο τον υπολογιστη μεσω του φορτιστη μου μου εδωσαν εκει περα που ειχε μεσα στην συσκευασια δλδ το ipod τοτε κανει κανα 3 ωρο ωσπου να βγαλει τον κεραυνο,ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΒΓΑΖΕΙ ΠΩΣ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩς ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΛΔ ΚΑΤΑ 3/4 ΓΕΜΑΤΗ.ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΛΕΓΕ ΩΣ 12-14 ΩΡΕΕΕΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΩ ΜΟΛΙΣ 2 ΜΗΝΕΕΣ.
suicico Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Υπάρχει μια πιθανότητα να μην προλαβαίνει να κάνει Full Charge. Όπως λέει και η Apple. Once connected, your iPod battery will be 80 percent charged in about an hour, and fully charged in about 4 hours (time may vary with models - iPod nano is 80 percent charged in 1.5 hours and fully charged in about 3 hours and Fifth Generation iPod is 80 percent charged in 2 hours and fully charged in about 4 hours). You can disconnect and use your iPod before the battery is fully charged, and you don't have to wait until it's completely empty before charging it again. This is because lithium-ion batteries, such as those used in iPod, have none of the memory effects seen in nickel-based rechargeable batteries.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.