Ailuros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 http://content.zdnet.com/2346-10741_22-57089-1.html OEM έκδοση και όχι retail.
Kombatant Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Καθήστε να οριστικοποιηθεί το external PCI-e και θα σας φτιάξουν μια χαρά και οι δυο εταιρείες
Str Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 hub για external PCI-e θα εχουμε να τις βαζουμε 4 - 4???
Ailuros Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Καθήστε να οριστικοποιηθεί το external PCI-e και θα σας φτιάξουν μια χαρά και οι δυο εταιρείες Λογικότερο θα ήταν ένα εξωτερικό μίνι-κουτί με 400-άρι δικό του τροφοδοτικό και χωρητικότητα μέχρι δύο κάρτες. Αν προσαρμόσουν και τους μελλοντικούς φορητούς ανάλογα θα είναι δυνατή και εκεί η ανάλογη σύνδεση και γλυτώνουμε έτσι και τον προβληματισμό πως θα χωρέσουμε τέρας Α ή Β μέσα στο κύριο κουτί και την αιώνια αναβάθμιση του κεντρικού τροφοδοτικού.
panvas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Παιδιά όντος καίει τα κέρατα της!Οσο αναφορά το μέγεθος έχω δει άλλες φοτό και δεν είναι τόσο κτήνος,όχι όμως ότι είναι και καμιά μινιατούρα,αλλά είναι πολύ καλή από θέμα επιδόσεων.Ένα από τα πλεονεκτήματα της R600 θα είναι το memory bandwidth το οποίο αναμένεται μέσω ενός 512-bit εξωτερικού memory bus να αγγίξει τα 153GB το δευτερόλεπτο με τη βοήθεια μνήμης τύπου GDDR4, συχνότητας λειτουργίας 1,2GHz.Αν σκεφτείτε ότι η Geforce 8800 GTX με το 384-bit memory bus έδωσε 86,4GB/s memory bandwidth έναντι 64GB/s του Radeon X1950XTX της ATI, μπορείτε να καταλάβετε πως αλλάζουν τα δεδομένα!
PATRINOS06 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 αλλαξε ο μανωλιος κι εβαλε τα τσιπακια του αλλιως δηλαδη....
panvas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Oso gia tis times agnosto activex.Tsouxteres fantazomai alla poso pio panw apo tis 8800?Outos h allos milame gia dio montela pou apeuthinontai se power users pou goustaroun na ta skane,pou auto den einai kako vevaia(dikaioma tou kathenos einai ti tha kanei me to portofoli tou)giati tous parexei koryfaies epidoseis,kai edw yparxoun polloi power users kaka ta psemata!Pantws para exei ginei to kako me tis times twn kartwn!
Ailuros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Παιδιά όντος καίει τα κέρατα της!Οσο αναφορά το μέγεθος έχω δει άλλες φοτό και δεν είναι τόσο κτήνος,όχι όμως ότι είναι και καμιά μινιατούρα,αλλά είναι πολύ καλή από θέμα επιδόσεων.Ένα από τα πλεονεκτήματα της R600 θα είναι το memory bandwidth το οποίο αναμένεται μέσω ενός 512-bit εξωτερικού memory bus να αγγίξει τα 153GB το δευτερόλεπτο με τη βοήθεια μνήμης τύπου GDDR4, συχνότητας λειτουργίας 1,2GHz.Αν σκεφτείτε ότι η Geforce 8800 GTX με το 384-bit memory bus έδωσε 86,4GB/s memory bandwidth έναντι 64GB/s του Radeon X1950XTX της ATI, μπορείτε να καταλάβετε πως αλλάζουν τα δεδομένα! Να σου θυμίσω τότε ότι το G80 έχει 24 ROPs έναντι μόνο 16 στο R600. Θέλει αρκετούς παράγοντες για να κάνουν ουσιαστικότερη διαφορά το αρκετά μεγαλύτερο εύρος μνήμης. Αλλοίμονο στην ΑΤΙ αν ένα προιόν που έρχεται 5+ μήνες αργότερα δεν είναι γρηγορότερο του ανταγωνισμού, αλλά έχω σοβαρές αμφιβολίες ότι θα μπορέσει να κρατήσει "τεράστιες" αποστάσεις από μια 8800GTX. Tέλος για πες μου ακριβώς τι να το κάνεις τόσο εύρος μνήμης όταν η εν λόγω κάρτα υποστηρίζει ακριβώς τα ίδια δείγματα καθαρού multisampling όπως στον ανταγωνισμό;
panvas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Να σου θυμίσω τότε ότι το G80 έχει 24 ROPs έναντι μόνο 16 στο R600. Θέλει αρκετούς παράγοντες για να κάνουν ουσιαστικότερη διαφορά το αρκετά μεγαλύτερο εύρος μνήμης. Αλλοίμονο στην ΑΤΙ αν ένα προιόν που έρχεται 5+ μήνες αργότερα δεν είναι γρηγορότερο του ανταγωνισμού, αλλά έχω σοβαρές αμφιβολίες ότι θα μπορέσει να κρατήσει "τεράστιες" αποστάσεις από μια 8800GTX. Tέλος για πες μου ακριβώς τι να το κάνεις τόσο εύρος μνήμης όταν η εν λόγω κάρτα υποστηρίζει ακριβώς τα ίδια δείγματα καθαρού multisampling όπως στον ανταγωνισμό; Ok mhn me skwtoseis kiolas egw aplos parathetw ta stoixeia den prospathw na peisw kanenan na thn parei!Kontos psalmos anamenoume kai tha doume ti psaria poianei!
Ailuros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 ΄Οτι ψάρια θα έπρεπε να πιάνει με τόση καθυστέρηση. Οι μεσαίες κάρτες θα έχουν πλάτος διαύλου μόνο στα 128 bit της οικογένειας αυτής. Μια απλή υπενθύμιση δεν εξισούται με φόνο ή οποιαδήποτε άλλη "εχθροπραξία". Εφόσον λοιπόν παρέθεσες "στοιχεία" σου πρόσθεσα μερικά ακόμα που δίνουν μια πληρέστερη εικόνα αν μη τι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.