Προς το περιεχόμενο

ATI DX10 R600 Pictures

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Sigoura to mellon twn epeksergastwn kai genika twn psifiakwn kyklomatwn einai dyskolo an proxwrhsoume se tetoious rythmous me ths yparxouses "texnikes" afou hdh ta transistor den mikrainoun allo parolo pou h ibm ---> http://www-03.ibm.com/press/us/en/pressrelease/20381.wss(Official news) anakoinwse nea genia mikroterwn microproccessors (+kati pio extreme ---> http://www-03.ibm.com/press/us/en/pressrelease/19843.wss).Mono me tous neous kvanto-ypologistes pou einai kati to prwtopwriako tha pame mprosta kai tha lysoume polla akoma provlimata opws ths thermokrasias.Akoma kai to BIOS tha allaksei kai auto pou tha to antikatastisei tha einai to EFI ths Intel (twra egine Unified EFI:UEFI) to opoi tha yposthrizoun sigoura ta 64-bit Windows Vista kai hdh yposthrizete apo alla opws ta Linux(an kai telika lene pws tha einai DRM-based gia ta symferonta twn etaireiwn kati pou DEN mou aresei opws se pollous) ---> http://en.wikipedia.org/wiki/Extensible_Firmware_Interface <---Mia arxikh idea gia to ti esti EFI.

Δημοσ.
τι καλο εχει η 8800 εκτος απο την υποστιριξη Dx10 και αυτο με πολλα προβληματα.προσφατα διαβασαμε στο internet για μηνηση που καταθεσανε χρηστες για τους nvidia driver στα vista

η 1950xtx την ξεπερναει σε τιμη και επιδοσεις

Οταν δε γνωρίζεις, μπορείς να κάνεις μία στοιχειώδη έρευνα στο internet πριν μιλήσεις και εκτεθείς. Ενα απλό search αρκεί....

Δημοσ.

οκ τοσα post υπερασπιζεστε τις nvidia καρτες με τις ασυμβατοτητες τους με τις εξωφρενικες επιδοσεις τους σε σχεση τιμης και αποδοσης αλλα και σε σχεση με τις επιδοσεις τους στα περισοτερα game,με τα γραφικα τους που σου βγαινουν τα ματια και τελος με τους diver που για να βρεις ακρη πρεπει να κανεις οχι στοιχειωδη ερευνα στο internet αλλα εις βαθος

σιγουρα εκανα λαθος για τις επιδοσεις τους αλλα παραμενω πιστος στις ati και αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να διαλεξω μια απο τις 2 που ανεφερα σιγουρα δεν θα κοιταγα με τιποτα την 8800.

απο τις nvidia εχω περασει και εγω αλλα παρα την μεγαλη τους ισχη δεν μου ειπανε και πολλα σε αυτο που δειχνανε

Δημοσ.
τι καλο εχει η 8800 εκτος απο την υποστιριξη Dx10 και αυτο με πολλα προβληματα.προσφατα διαβασαμε στο internet για μηνηση που καταθεσανε χρηστες για τους nvidia driver στα vista

Επειδή όμως κάτα τα άλλα το R600 δεν έχει ούτε ένα πρόβλημα, γι αυτό περνάει από καθυστέρηση σε καθυστέρηση.

η 1950xtx την ξεπερναει σε τιμη και επιδοσεις

΄Οταν κοιμάσαι τα βράδια τι ονειρεύεσαι ακριβώς;

Δημοσ.
οκ τοσα post υπερασπιζεστε τις nvidia καρτες με τις ασυμβατοτητες τους με τις εξωφρενικες επιδοσεις τους σε σχεση τιμης και αποδοσης αλλα και σε σχεση με τις επιδοσεις τους στα περισοτερα game,με τα γραφικα τους που σου βγαινουν τα ματια και τελος με τους diver που για να βρεις ακρη πρεπει να κανεις οχι στοιχειωδη ερευνα στο internet αλλα εις βαθος

σιγουρα εκανα λαθος για τις επιδοσεις τους αλλα παραμενω πιστος στις ati και αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να διαλεξω μια απο τις 2 που ανεφερα σιγουρα δεν θα κοιταγα με τιποτα την 8800.

απο τις nvidia εχω περασει και εγω αλλα παρα την μεγαλη τους ισχη δεν μου ειπανε και πολλα σε αυτο που δειχνανε

΄Αλλος ένας φανατικός νοικοκύρης που δεν αποχωρίζεται το απορρυπαντικό του.

Δεν είναι κακό να έχει κανείς μια προτίμηση. Κακό είναι όταν χάρη της προτίμησης φτάνει κανείς σε υπερβολές και ψάχνει λόγους να θάψει το αντίπαλο δέος. Πόσο μάλλον όταν καταφεύγει σε επαναλαμβανόμενες ανακρίβειες.

Δημοσ.

Kala xalarwste ena lathos ekane den xreiazete na ton thapsete ton anthrwpo.Eksallou kai egw pou eimai ATI fan kai phra nVidia fetos(h' mallon se kati meres gia na eimaste akriveis) den einai lathos auto pou eipe oson afora thn astatheia twn drivers ths nVidia.Deite poses fores vgazei Drivers h nVidia kai poses fores h Ati oson afora gia ta "fixes" kai "updates" kyriwws me tous odhgous logismikou ths kartas grafikwn pou einai ypythinoi kai synergazontai me alla yposisthmata tou PC(kai genika h Ati exei pio statherous drivers kai akoma pio statheroi gia mena einai oi tropopoihmenoi ths Omega pou douleuoun akoma kai sto no-name brand OEM mou laptop!!! ---> Nai,h etaireia h dikia mou eixe na kanei anavathmisi VGA apto...2004...kai ligo isws lew ---> airis ti perimeneis...) alla ok ontws auto me thn 8800 kai 1950 XTX htn patata alla posoi kai posoi den exoume kanei tetoia lathh e?

P.S.:Kala,auto me thn mynhsi einai oligon athlio gt den to kanei kai epithdes h etaireia...alla amerikanos den htane autos pou phre 1.000.000 $ apozhmiwsh gt ton kapsane me kafe se ena bar/kafeneio? ---> Eleos!!!Kai na eixe ginei kai epithdes alla elam nte pou kata lathos ton ekapse ton anthrwpo.Telika,kahke autos kai plhrwse adra!LoL.

Δημοσ.

Παντως εχει και ενα δικιο.Η ATI ειναι πιο αξιοπιστη.Εχω αγορασει πολλες καρτες μεχρι τωρα και απο τις 2 εταιρειες και μου εχουν καει 4-5 nvidia (εντος εγγυησης παλι καλα) και καμια ΑΤΙ.Θα μου πεις τωρα φταει και ο κατασκευαστης.....

Δημοσ.
Kala xalarwste ena lathos ekane den xreiazete na ton thapsete ton anthrwpo.Eksallou kai egw pou eimai ATI fan kai phra nVidia fetos(h' mallon se kati meres gia na eimaste akriveis) den einai lathos auto pou eipe oson afora thn astatheia twn drivers ths nVidia.Deite poses fores vgazei Drivers h nVidia kai poses fores h Ati oson afora gia ta "fixes" kai "updates" kyriwws me tous odhgous logismikou ths kartas grafikwn pou einai ypythinoi kai synergazontai me alla yposisthmata tou PC(kai genika h Ati exei pio statherous drivers kai akoma pio statheroi gia mena einai oi tropopoihmenoi ths Omega pou douleuoun akoma kai sto no-name brand OEM mou laptop!!! ---> Nai,h etaireia h dikia mou eixe na kanei anavathmisi VGA apto...2004...kai ligo isws lew ---> airis ti perimeneis...) alla ok ontws auto me thn 8800 kai 1950 XTX htn patata alla posoi kai posoi den exoume kanei tetoia lathh e?

Ο υπερβολικός ζήλος καμιά φορά γυρίζει και boomerang ;)

Οι διαφορές μεταξύ των δύο εταιρίων όσων αφορά την ποιότητα και την σταθερότητα των D3D οδηγών στις μέρες μας είναι αμελητέες. ΄Ηταν η ΑΤΙ εκείνη η οποία έκανε άλματα τα περασμένα χρόνια και έφτασε το επίπεδο της NV και όχι το ανάποδο. Αν το επεκτείνουμε όμως σε οδηγούς Linux ή και OpenGL εδώ η ΑΤΙ έχει δρόμο να διανύσει ακόμα. Είναι αλήθεια όμως ότι το ουσιαστικό επίκεντρο του ενδιαφέροντος στις μέρες μας είναι δικαιολογημένα στο Direct3D.

Aυτή τη στιγμή σε αμφότερες εταιρίες οι οδηγοί των Vista δημιουργούν πονοκεφάλους και αμφότερες αντιμετωπίζουν λίγο πολύ τα ίδια προβλήματα. Η μόνη διαφορά είναι ότι η ΑΤΙ δεν έχει κάρτες D3D10 ακόμα στην αγορά. ΄Οταν έρθει αυτή η ώρα τότε θα μπορέσουν να γίνουν και συγκρίσεις όσων αφορά την ποιότητα οδηγών Vista για D3D10 GPUs. Κάτα τα άλλα σε επίπεδα G7x vs. R5x0 τα προβληματάκια όσων αφορά τo Vista είναι ισάριθμα χοντρικά.

Για τα δε ΧΡ τι και πόσα προβλήματα ακριβώς αντιμετωπίζουν οι GeForce που δεν τα αντιμετωπίζουν οι Radeon; Για πιάστε τα driver release notes αμφοτέρων εταιριών και διαβάστε τα λίγο πιο προσεκτικά. Το να πετάς μια αναπόδηκτη αοριστία στον αέρα είναι εύκολο πράγμα, το να το τεκμηριώσεις ωστόσο με απτά παραδείγματα και επιχειρήματα μάλλον δύσκολο.

Και όχι η ποσότητα δεν ενδεικνύει ούτε αποδεικνύει ποιότητα, όσων αφορά την συχνότητα δημοσίευσης οδηγών.

Τα πραγματικά μου "παράπονα" και "προβλήματα" με τους οδηγούς της 8800 σήμερα για μένα προσωπικά είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο και ουδεμία σχέση έχουν με τα παραπάνω. Για μήνες τώρα γκαρίζω να επιστρέψουν λεπτομέρειες όπως τα υβρίδια antialiasing modes ή το image sharpening και το μόνο που βλέπω σαν επίσημες απαντήσεις είναι αηδίες του τύπου ότι δεν το υποστηρίζει η σειρά 8800, ενώ ξέρω ότι μιλάμε για λειτουργίες που βασίζονται εξ' ολοκλήρου σε λογισμικό.

΄Οταν υπάρχει πίεση και έλλειψη χρόνου αμφότερες εταιρίες σου πετάνε μια ηλίθια δικαιολογία στην μάπα και περιμένουν να την χαφτείς. Και αν νομίζετε ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά ρωτήστε τον Kombatant ο οποίος είναι στενός συνεργάτης της ΑΤΙ και συχνάζει στην χάση και στη φέξη εδώ.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να παίρνει ότι του ταιριάζει και αλλοίμονο αν κάποιος αγόραζε με βάση του τι προσπαθούν να τον πείσουν διάφοροι στο δίκτυο. Κανείς μας δεν παίρνει ποσοστά επί των πωλήσεων και δεν είναι γήπεδο ποδοσφαίρου εδώ να σπάμε τα κεφάλια μας για την μια ομάδα ή την άλλη. Αφήστε λοιπόν τις υπερβολές και τις ανακρίβειες, κανείς δεν χρειάζεται να δικαιολογηθεί για το τι αγοράζει ή προτιμάει.

Δημοσ.

ρε παιδιά παρόλο που μου φαίνεται λίγο ανέκδοτο αυτό με τα 240w & 270& ( δεν αμφισβητώ τίποτα, απλά μου φαίνεται αστείο) μία κανονική κάρτα ( εγώ έχω την x800gto 256mb ) και μία 6600gt πόση κατανάλωση έχουν.

Για να μαθαίνουμε και εμείς οι άσχετοι....

Δημοσ.
Ailure twra pou to les...!Gia katse na doume otan tha vgalei h ATI tous drivers tis,me thn kykloforia twn kainiourgiwn kartwn grafikwn,gia na doume ontws posa apidia xwraei o sakos.Pws den to skefthka?Exeis dikio ofeilw na pw!

Η τελευταία καθυστέρηση που λες να οφείλεται ακριβώς; Tα σημερινά chip αποκλείεται να έχουν προβλήματα και ακυρώσανε τελευταία στιγμή τις προσκλήσεις, πτήσεις, κρατήσεις δωματιών για τον τύπο για το launch event.

Χάσανε που χάσανε τα Χριστούγεννα και είναι προτιμότερο να εμφανιστούν με πολύ σταθερούς οδηγούς και επιδόσεις που ξεπερνάνε κάτα ένα μέτριο ποσοστό τουλάχιστον τις 8800. Με περίπου ίδια ταχύτητα και ίδια ποιότητα οδηγών Vista δεν θα κερδίσουν καμία ιδιαίτερη εντύπωση.

Λίγο άσχετο αλλά όταν ρωτήθηκε δημιουργός επερχόμενου συνθετικού μετροπρογράμματος απάντησε ενδεικτικά:

Hi,

The benchmark is pretty much finished. The big problem is stable GPU drivers for Windows Vista. Stability is an issue with drivers from all major vendors. Performance is also an issue. Currently, Vista is proving significantly slower than XP which is truly staggering for a new OS.

Hopefully the situation will get better in the next two months.

Ajith Ram

ρε παιδιά παρόλο που μου φαίνεται λίγο ανέκδοτο αυτό με τα 240w & 270& ( δεν αμφισβητώ τίποτα, απλά μου φαίνεται αστείο) μία κανονική κάρτα ( εγώ έχω την x800gto 256mb ) και μία 6600gt πόση κατανάλωση έχουν.

Για να μαθαίνουμε και εμείς οι άσχετοι....

Πρώτον πρόκειται για ράδιο αρβύλα και δεύτερον πρόκειται για συνολική κατανάλωση συστήματος. Η διαφορά κατανάλωσής της σε σύγκριση με την 8800, πρέπει να κυμαίνεται γύρω στα +40-50W.

8800GTX = 145W κατά την ίδια την NVIDIA πάντα.

• Moderators
Δημοσ.

Πω ρε μανουλα μου αυτά ειναιιι!! Τελεια! Την αγοραζω μονο και μονο για το μηκος :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...