Προς το περιεχόμενο

ATI DX10 R600 Pictures

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1. Σωστά.

2. Σαφώς μεγαλύτερη όμως από τον άμεσο ανταγωνισμό.

3. 9.5". Και μην μου πεις τι είναι μισή ίντσα. Να στην κόψουμε από το πτηνό σου να σου πω εγώ αν πονάει ή όχι :Ρ

2. Δεν διαφωνω απλα ειπα οτι ειναι υπερεκτιμημενα τα 270w..

3. 9.4'' :P Θα τις βγαλουμε να τις μετρησουμε; :lol:

Κατσε να το δουμε πρωτα το "εργαλειο" και μετα αποφασιζουμε..

p.s Λονγκ ταιμ νο σι..

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι κι εγώ μετά που είδα ότι retail θα είναι 9.4-9.5 ϊντσες ηρέμησα. Άντε να βγει λοιπόν για να δούμε τι ψάρια πιάνει κι αν είναι αρκετά καλύτερη από την 8800GTX μου δεν έχω πρόβλημα στο να την πουλήσω για να πάρω το R600 :D

Δημοσ.
2. Δεν διαφωνω απλα ειπα οτι ειναι υπερεκτιμημενα τα 270w..

3. 9.4'' :P Θα τις βγαλουμε να τις μετρησουμε; :lol:

Ισχύει το ίδιο και για τα υποθετικά 240W. Ο οργασμός της λαλακίας θα σταματήσει δυστυχώς μόνο μετά την πρώτη βδομάδα του Παλουκοκάφτη ;)

Κατσε να το δουμε πρωτα το "εργαλειο" και μετα αποφασιζουμε..

*yawn*:P

Δημοσ.

ρε παιδιά και άντε τα 240W που καεί η κάρτα πιο πολλά από το pc μου και τον ενισχυτή μου μαζί που είναι και μεγάλος αλλα αυτό το πράμα πες ότι έκανες την καλή και το έβαζες μέσα στο κουτί λέω εγώ τώρα όπως είμαι και ο GeorgeMan με καμια πατέντα τύπου πήρα τροχό και άνοιξα το κουτί στα 4 για να χωρέσει η νέα μου κάρτα αυτό το πράγμα θα πρέπει να έρχεται και με αντηρίδες για να μην ανοίξει στα 2 από το βάρος αλήθεια ποσα κιλά να είναι ? τα 10 8a τα φτάνει :D

Δημοσ.

Χαχαχαχ φαντάζομαι συσκευασία τώρα σε βαλιτσάκι με αβγοθήκες σαν τις ταινίες και θα βγαίνει σε 3 κομμάτια ξέρω γω και θα την φτιάχνεις μονος σου σαν παζλ κάτι :D :D :D

Δημοσ.
oi epidoseis exoun kai ton antiktipo tous.

ti perimenate diladi?na vgei mia karta-thirio kai na thelei 50W gia na doulepsei?

Nomizw oti i Intel edikse oti kai xoris na xrisimopoiisei eksotika ilika sta CPU tis katafere na auksisi tin apodosi. Ti na ta kanw ta 270 watt egw? Idika otan ta 200 tha ta pernw se thermotita?

Na kovan ton kolo tous gia kaliteri sxediasi tou GPU. Kai i psiksi einai kathara gia entiposiasmo imho.

Δημοσ.

ankrivos an sigkrineis tin katanalosi/apodosi twn cpu me tis vga to apotelesma ine tragiko i intel einai sta 65nm me katanalosi 65W kai idi vgazei 45nm

oi akrivopliromenes etairies nvidia/ati apla prosthetoyn tranzistor kai zhtane kai 500arika gia afto

200? 250W? apla koroidia

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να μην λέμε πράγματα που δεν γνωρίζουμε.

Ξέρετε πόσο πιο πολύπλοκη είναι η αρχιτεκτονική των GPU σε σχέση με τον CPU ?

Ότι και να κάνουνε, δεν μπορούνε να φτάσουνε τα επίπεδα κατανάλωσης των CPUs.

Δημοσ.

+1

σκεφτειτε μονο οτι στο 3dmark στο cpu test εχει 2,3 fps και αν.. η cpu ειναι γενικου σκοπου ενω η gpu ειδικου. + το οτι η καρτα γραφικων ειναι σαν ενας μικρος υπολογιστης. μονο σκληρο δισκο δεν εχει.

Δημοσ.

για αυτό τον λόγο φιλε μου έχουμε κιάλα μικρότερα μοντέλα στην αγορά και εξού και η ελευθερια τις αγοράς ότι σου αρέσει αντέχει η τσέπη σου χρειάζεσαι παίρνεις δεν είναι αναγκαστικό να πάρεις το τελευταίο μοντέλο και να τα σκάσεις όπως πάντα δεν είναι αναγκαστικό να πάρεις pc για να παίζεις μονο παιχνίδια ;)

Δημοσ.
ρε παιδιά και άντε τα 240W που καεί η κάρτα πιο πολλά από το pc μου και τον ενισχυτή μου μαζί που είναι και μεγάλος αλλα αυτό το πράμα πες ότι έκανες την καλή και το έβαζες μέσα στο κουτί λέω εγώ τώρα όπως είμαι και ο GeorgeMan με καμια πατέντα τύπου πήρα τροχό και άνοιξα το κουτί στα 4 για να χωρέσει η νέα μου κάρτα αυτό το πράγμα θα πρέπει να έρχεται και με αντηρίδες για να μην ανοίξει στα 2 από το βάρος αλήθεια ποσα κιλά να είναι ? τα 10 8a τα φτάνει :D

΄Ασχετα με το πόσο ρεύμα καταναλώνει είναι μικρότερη σε μήκος από μια 8800GTX.

Δημοσ.
kala pio 3d mark

kales kai oi epidoseis alla pada milame gia desktop pc de tha to kanume kai mini-supercomputer yparxoyn k kapoia oria

eidikou skopou me tin enoia oti epejergazonato mono grafika....den to enoousa san iperipologisti...profanws.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...