Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 καλά ένταξη αν είναι να το κανεις μονο για να το δεις αν γίνετε αστο δεν πειράζει μην μπαίνεις σε ιστορίες τώρα
andreapaog328 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 από το pc σου μονο έτσι μπορείς να μπεις με localhost και ftp://127.0.0.1 Δεν μπαίνει με κανένα απο τα δύο. Δοκίμασα και με τα δύο pc που έχω σπίτι μου και με firefox και με explorer.Στον explorer οταν βαζω ftp://ip μου ζητάει username και password αλλά μετά δεν τα παίρνει. Δοκίμασα και το WinFTP. Τζίφος και με αυτό edit: στις ρυθμίσεις του router έχει κάπου..Internet/Access control-Services/ και έχει τα εξής:ftp,http,icmp,ssh,telnet,tftp με δυνατότητα για επιλογή για LAN και Internet.Μήπως φταίνε αυτές???
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 αν μπαίνεις από το δικό σου pc μονο χρησιμοποιείς ftp://locallhost και ftp://127.0.0.1 αν είσαι σε άλλο pc από lan τότε χρησιμοποιείς ftp://thn ip του τοπικού δικτύου σου πχ 192.168.1.1 ο server τρέχει σίγουρα ? από έξω έχει ανοιχτεί το router σου για να δέχεται συνδέσεις ?
andreapaog328 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Πως να το checkάρω αν λειτουργεί? έχω κάνει port forwarding...πάντως δεν λειτουργεί με κανέναν απο τους τρόπους που αναφέρεις... άκυρο: ο server λειτουργεί κανονικά αλλά ΜΟΝΟ με FTP Client
House Heaven Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μήπως γνωρίζετε αν γίνεται να ρυθμιστεί από ένα συγκεκριμένο account να μπαίνουν στον FTP με 1 static IP? Δηλαδή εγώ που έχω account στον FILEZILLA "ftpuser" να μπαίνω από έξω και να κατεβάζω μόνο από την IP xxx.xxx.xxx.xxx
parsifal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Start --> Programs --> FileZilla Server --> FileZilla Server Interface Edit --> Users --> Δεξιά επιλέγεις το όνομα χρήστη που θες --> Αριστερά κλικ στο IP Filter --> Στο πάνω πεδίο βάζεις *, στο κάτω πεδίο τις IP από όπου θα επιτρέπεται να συνδέεται ο συγκεκριμένος χρήστης...
it079 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Καλησπερα φιλε, πολυ ενημερωτικο και βοηθητικο το θεμα σου, ομως εχω μια απορια:δημιουργησα λογαριασμο και στις 2 εταιριες Dynamic DNS αλλα πως 1) θα κατεβασω τον client και 2) πως θα δω τη διευθυνση του ftp server? Ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 1. Για DynDNS: https://www.dyndns.com/support/clients. Για No-IP: http://www.no-ip.com/downloads.php 2. Τί εννοείς ακριβώς... ;
Vatos_locos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 μάλλον για το dns του λέει η την ip για το πια διεύθυνση θα δίνει για να μπαίνουν από έξω εσωτερικά θα μπαίνεις με ftp://localhost/ εξωτερικά ftp://{την wan Ip σου ή το dns σου }
it079 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ενταξει κατεβασα τους clients. Για να μπει καποιος στο ftp μου απο ποια διευθυνση θα το κανει? Εχω κανει λογαριασμο και στα δυο με username:it079 η ftp θα ειναι ftp://it079.dyndns.com/ ή ftp://it079.no-ip.com ?
parsifal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Αναλόγως τί είχες επιλέξει κατά τη δημιουργία του λογαριασμού. Π.χ. στο DynDNS που χρησιμοποιώ εγώ σου δίνει και επιλογή για κάτι άκυρα domain names του τύπου: <username>.homenetwork.org κλπ. Αν δε θυμάσαι τί επέλεξες, λογικά όλο και κάποιο panel θα υπάρχει για τη διαχείριση του account σου, αν θυμάμαι καλά. Ψάξ' το λίγο στο site τους...
it079 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Ενταξει το βρηκα. Αν δεν ειμαι εγω στο ιντερνετ το ftp θα λειτουργει κανονικα?
parsifal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Όπου «εγω» = «το PC στο οποίο τρέχει ο FileZilla Server» να υποθέσω... ;
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Σε δικτυακές υπηρεσίες τύπου client-server, η όλη βάση είναι τα μηχανήματα στα οποία εκτελείται το λογισμικό που υλοποιεί τις υπηρεσίες (FTP Server, Web Server κλπ). Αν αυτά λείψουν από το δίκτυο χωρίς να υπάρχει κάποιο σύστημα mirroring/redundancy, θα λείψουν και οι αντίστοιχες υπηρεσίες. Τόσο απλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.