skiabox Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Re paidia ta fps pou pianoun oi nees kartes grafikon gia foritous ipologistes oi othones tous boroun na ta deixoun?Apo oti diavasa se ena arthro oxi (!) opote dineis tsaba extra lefta gia tin karta grafikon?Btw ti proteinete gia forito?Kataligo malon sto compaq presario 2701 EA .Ti lete?
Jimakos77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Ο συγκεκριμένος Compaq είναι καλός απ'όσο έχω ψάξει!Τώρα να πάρεις φορητό για games είναι η μεγαλύτερη βλακεία (χωρίς παρεξήγηση) που θα κάνεις.Στο λέω γιατί το έκανα κι εγώ δυο φορές κιόλας το λάθος και ασε...Βέβαια μου χρειάζεται για τι δουλειά μου συν το ότι είμαι ιταλία και ταξιδεύω συνέχεια αλλά να πληρώσεις επιπλέον λεφτά (και καλά λεφτά) για καρτες γραφικών και τα σχετικά δε λέει με τίποτα.Για combo CD/R+DVD για παράδειγμα αξίζει.Ο φορητός είναι γι'αυτούς που τον χρειάζονται πραγματικά.Και αυτοί που χρειάζονται ένα φορητό σίγουρα βολεύονται και με ένα πιο μέτριο (από Geforce 2 GO ,κτλ πχ).Φιλικά Jim...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.