mesc4l Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Αγόρασε η μήτερα μου μια καμερα(τι το ήθελε).Την Sweex Usb 2.0 και κατα την εγκατάσταση ενώ μου έβγαλε ένα μύνημα ότι ίσως να μην είναι συμβατη με τα windows xp γιατί η συσκευασία δεν είχε ένα συγκεκριμένο λογότυπο της microsoft και ίσως αυτό θα έβλαπτε το λειτουργικό σύστημα και σταμάτησα την εγκατάσταση.Τι γίνετε??βέβαια έλεγε ότι ειναι συμβατή με τα windows xp. Πριν γίνει αυτό πηγε η μητέρα μου να την εγκαταστήσει στο δικό της laptop αλλα πρώτα συνδεσε τη ΄κάμερα και μετα αρχησε τον οδηγό εγκατάστασης και στις οδηγίες έλεγε ρητα πρώτα να εγκατασταθεί το λογισμικό και μετα να συνδέσει τη κάμερα γιάτι ίσως βλάψει τον υπολογιστή με αποτέλεσμα όσο διάβαζε το cd κόλησαν όλα και ούτε restart ούτε τπτ.Και έβγαλε τον υπολογιστη από τη πριζα.
activex Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 to minima pou sou emfanise simeni oti den exoun egrisi oi drivers apo tin microsoft. auto simbeni kata to 90% ton periptoseon. apla min dinis simasia kai sinexise tin egatastasi.tha paiksoun ola kanonika. apo ekei kai pera kalo einai na kanis to setup opos akribos leei sto manual.diladi prota driver kai mera na sindesis tin kamera.an fisika doulepsi kai allos (poli pithano) tote min anisixis den patheni tipota to pc sou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.