Προς το περιεχόμενο

Συμβατοτητα M/B και RAM

ReZonanZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα athlon 64 winchester@3,2GHz και την ASUS A8N-SLI DELUXE

Επειδη προερχεται απο αναβαθμηση μου εχουν ξεμεινει οι παλιες ddr333 μνημες τις οποιες κ αποφασισα να αλαξω.

Μετα απο λιγο ψαξιμο κατεληξα στις ΟCZ EL DDR PC-3200 Dual Channel Platinum:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554906

Το προβλημα ειναι οτι στην λιστα με τους quilified vendors για την συγκεκριμενη μητρικη, δεν συμπεριλαμβανεται κανενα μοντελο της OCZ...

Και η ερωτηση μου ειναι:Θα υπαρξει προβλημα αν βαλω αυτες τις μνημες στην συγκεκριμενη μητρικη;;

Δημοσ.

φιλε μου από τα λίγα που ξέρω και αυτά που έχω δει η μητρική σου κατά πασα πιθανότητα να δουλέψει αλλα αν σου κάτσει ασυμβατότητα τότε μπλε οθόνες restart και τα λοιπά οποτε εγώ θα σου πρωτινά να πας σε κάποιο άλλο ζευγάρι ανάλογης ποιότητας που να είναι δοκιμασμένο και από τον κατασκευαστή σου ;)

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι σε αυτη την τιμη με cl 2, πολυ δυσκολα να βρω αλλες μνημες :(

Αμα τις παρω και δεν ειναι συμβατες με την μητρικη ή εχουν προβληματα,θα μπορω να της στειλω πισω (ή να τις αλλαξω με καποιες αλλες);;

Δημοσ.

αυτό θα εξαρτηθεί από την πολιτική του καταστήματος που θα τις πάρεις πάντως εγώ τις δικες μου που έχουν cl3 τις τρέχω άνετα με 2.0/3/3/5 οποτε και κάποια με πιο ψιλά timmings να βρείς θα τα καταφέρεις να τις ρήξεις χαμηλά αλλιώς ψάχνε για μεταχειρισμένες είχα δει με 100 euro κάποιος εδώ έδινε Pc3500 250 (500 Rated) Mhz δηλαδή

Δημοσ.

loipon i mitriki sou pernei oles tis ddr1 oti sixnotita kai na einai, apla prepei na exeis to fsb sou osa mhz einai oi mnimes kai ama den anevenei toso o epexergastis prepei na valeis diereth.

O epeksergasti sou einai modelo 3200+, i exei sixnotita 3.2ghz?

Δημοσ.
loipon i mitriki sou pernei oles tis ddr1 oti sixnotita kai na einai, apla prepei na exeis to fsb sou osa mhz einai oi mnimes kai ama den anevenei toso o epexergastis prepei na valeis diereth.

O epeksergasti sou einai modelo 3200+, i exei sixnotita 3.2ghz?

Ο επεξεργαστης ειναι το μοντελο 3200+ winchester και εχει συχνοτητα 2ghz

Τελικα υστερα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα στην σελιδα της ocz οτι οι μνημες ταυτεσ μαζι με πολλες αλλες,ειναι συμβατες με την μητρικη μου.Και απ οτι διαβασα σε διαφορα reviews μπορει να γινει και καλο overclock σε μνημες και επεξεργαστη χωρις να πεσουν τα timmings και να εχω το 1Τ :-D

Παντως πιστευω οτι ειναι πολυ καλες μνημες και αξιζουν τα λεφτα τους..

cheers mates :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...