Kyro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Έχω το τελευταίο .ΝΕΤ framework, και τους τελευταίους drivers της κάρτας (X1600XT). Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν λέει να ξεκινήσει το Control Center με τίποτα. Δείχνει σα να το φορτώνει αλλά δεν φαίνεται τίποτα πουθενά. Ούτε με την έναρξη των winxp ξεκινάει ούτε χειροκίνητα. Καμιά ιδέα;
vlachaquito Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 mou fainete oti ftaiei to firewall, to mplokarei..gia tsekare..
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Ο λογος που χρησιμοποιω το Catalyst Control Panel και οχι το Catalyst Control Center ειναι γιατι δε βλεπω το λογο στο να αφησω το #$%^&&* προγραμμα να εχει προσβαση στο ιντερνετ. Αν δεν κανω λαθος το τελευταιο CP ειναι το 5-11_xp-2k_cp_27345.exe για οποιον θελει να το βρει.
pusher Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Έχω το τελευταίο .ΝΕΤ framework, και τους τελευταίους drivers της κάρτας (X1600XT).Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν λέει να ξεκινήσει το Control Center με τίποτα. Δείχνει σα να το φορτώνει αλλά δεν φαίνεται τίποτα πουθενά. Ούτε με την έναρξη των winxp ξεκινάει ούτε χειροκίνητα. Καμιά ιδέα; Φίλε Kyro αντιμετώπιζα και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα... Η λύση ήρθε από ένα άλλο μέλος του forum, το φίλο asmilon, ο οποίος με έχει βοηθήσει επανηλημένα και τον ευχαριστώ. Διάβασε τα μηνύματα αυτού του θέματος μέχρι το μήνυμα #8 και νομίζω ότι θα σε καλύψει. Αν όχι εδώ είμαστε να δούμε τι άλλο μπορεί να φταίει!
chek2fire Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 ειναι καποιο bug που εχουν οι προσφατοι driver της ati η για καποιο αλλο λογο οι τελευταιοι driver δεν ανοιγουν σε ορισμενα συστηματα και με καποιες καρτες εγκατεστημενες.εχω βρει αρκετο κοσμο να εχει το ιδιο προβλημα παντως εγω εχω ολες τις εκδοσεις των framework αλλα απο τοτε που εβαλα πανω την 1950 δεν ανοιγει ο catalyst με τιποτα η και να ανοιξει μετα απο διαφορες αλχημειες μετα απο λιγο θα κρασαρει τι να σου περιμενουμε τα update και βλεπουμε
παναγιώτης_καζε Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 paidia eixa akribos to idio problima exo tin x1950pro kai eixa bali tous 7.2 mpenan kanonika alla den etrexe to control center kai o logos einai oti etsi tous exoun kataskebasi den eksigite allios opou tous ebala etsi akribos pathene..........kai brika tous 7.1 diladi tous amesos proigoumenous tous ebala kanonika kai olla douleuoun roloi!!!!!!!!!!!!! meta apo ekei skeutika na balo mono to display driver apo tous 7.2 kses ekei pou dialegis stin egatastasi ti na perasi sthn egatastasi kai etsi exo tous display driver apo7.2 kai control center apo 7.1 kai paei telia roloi!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.