Προς το περιεχόμενο

ενα αρθρο που μου φανηκε ενδιαφερον

1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολυ καλο!

Η απήχηση που έχουν στο κοινό όλες αυτές οι σειρές έχει αποτελέσει γρίφο για τους κοινωνιολόγους, καθώς θεωρούν ότι αποτελούν δείγματα μιας εναλλακτικής κοινωνίας στην οποία φαίνεται να είναι προσφιλείς όσοι θεωρούν ότι δεν προσαρμόζονται στην υπάρχουσα κοινωνία που εντάσσονται.
Δημοσ.

Ναι, γτ όλοι όσοι βλέπουν λοστ, ταυτίζονται με έναν ναυαγό που τον κυνηγάνε ηλεκτρομαγνητικά πεπρωμένα μέσα σε υπόγεια καταφύγια.

Δημοσ.

den to leei gia kako.

apla yparxoun kai xirotera!

//Από την οπτική γωνία όμως ενός ατόμου με λιγότερες κοινωνιολογικές γνώσεις, τίθεται το εξής ερώτημα: πώς είναι δυνατόν να ταυτίζεται κάποιος πνευματικά υγιής και ηλικίας άνω των 12 ετών με τους κοινωνικούς κανόνες που δημιουργούν αυτές οι σειρές, όταν αυτοί οι κανόνες είναι αντίστοιχης σοβαρότητας με εκείνους του παιχνιδιού Κουίντιτς της σχολής που φοιτά ο Χάρι Πότερ, ή με την κοινωνία του πλανήτη Κρύπτον, από τον οποίο προέρχεται ο Σούπερμαν;//

edit: basika na to kanoume olo mia parathesi ? ;)

blepw na erxonte oi fantatiki kai na protinoun sto skinotheti na mas bali sto senario alla kremasmenous anapoda fisika ! :P

Δημοσ.

εμένα μου φάνηκε παιδικό το άρθρο.

ή τέλοσπάντων θα'πρεπε οι κοινωνιολόγοι ν'ασχολούνται με το θέμα απο τότε που βγήκε η 1η ταινία φαντασίας.

Δημοσ.
εμένα μου φάνηκε παιδικό το άρθρο.

ή τέλοσπάντων θα'πρεπε οι κοινωνιολόγοι ν'ασχολούνται με το θέμα απο τότε που βγήκε η 1η ταινία φαντασίας.

nai alla...

//Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το ότι μέσω ιστοσελίδων και blogs στο Διαδίκτυο, οι φανατικοί αυτών των σειρών κάνουν προτάσεις στους σεναριογράφους για την εξέλιξη της πλοκής, γεγονός που ενισχύει τις κοινωνιολογικές θεωρίες για την ταύτιση και εξιδανίκευση διαφορετικών κοινωνικών δομών.//

Δημοσ.
nai alla...

//Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το ότι μέσω ιστοσελίδων και blogs στο Διαδίκτυο, οι φανατικοί αυτών των σειρών κάνουν προτάσεις στους σεναριογράφους για την εξέλιξη της πλοκής, γεγονός που ενισχύει τις κοινωνιολογικές θεωρίες για την ταύτιση και εξιδανίκευση διαφορετικών κοινωνικών δομών.//

το θέμα του άρθρου δεν είναι αυτό. απλά βάζουμε και λίγη εξέλιξη της τεχνολογίας για να μας βολέψει.

άρχισε ξαφνικά ο άνθρωπος να θέλει να ξεφύγει?(απ'οτι κι αν τον κυνηγάει)

Δημοσ.

Αυτό δεν ενισχύει καμία κοινωνιολογική θεωρία. Επιβεβαιώνει μόνο πως οι σεναριογράφοι έχουν στερέψει από ιδέες και περιμένουν από εμάς καμιά καλή...

Δημοσ.

Το γεγονός δηλαδής ότι ίσως υπάρχουν άτομα με δημιουργικότητα και φαντασία δεν τους περνάει απ'το μυαλό......όλα γίνονται από αντίδραση στην κοινωνία έλεος πια...αυτοί μου φένεται έχουν προβλήματα και απ'το να τα λύσουν ψάχνουν να βρουν αν τα'χουν οι άλλοι....

Δημοσ.

Epeidh den exw dei oute mia fora to Lost,

kai mphka ligo sth priza me to ar8ro,

poio epeisodio 8a mou proteinate na dw, gia na parw mia genikh idea?

Parakalw me PM gia na mhn enoxlhsoume to thread.

10q

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...