Akimo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Γειά σας παιδιά. Έχω το εξής πρόβλημα: Πρίν λίγες μέρες αγόρασα ένα σκληρό SATA ΙΙ Western Digital 250GB http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303825 και μαζί μια εξωτερική θήκη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650528. Το σκληρό θα τον έβαζα να λειτουργήσει κανονικά ως εσωτερικός πρώτα όμως τον έβαλα στη θήκη για να κάνω backup τα αρχεία του παλιότερου σκληρού. Το σύνδεσα με USB. To πρόβλημα είναι πως ενώ ο υπολογιστής τον βλέπει κανονικά στo device manager , στο My computer δε φαίνεται πουθενά, σαν να μην υπάρχει. Τι είναι λάθος και πως διορθώνεται; Ο σκληρός που ήδη υπάρχει είναι ένας Maxtor 200GB SATA I με partition σε 2 κομμάτια.Το λειτουργικο ειναι Win XP SP2.
activex Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 alakse to grama tou sklirou. profanos perni automata kapio pou idi xrisimipoihte kai giauto den emfanizete.
Thruba Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Αν δεν κάνεις format ή/και partition στον δίσκο και να αναθέσεις logical drives, δεν πρόκειται να τον δεις στο My Computer. Πήγαινε στο Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management και θα δεις όλα τα drives του υπολογιστή σου. Λογικά θα δεις 2 σκληρούς δίσκους (Disk 0 και Disk 1) όπου ο καινούριος σου δίσκος θα φαίνεται μεν, αλλά δεν θα του έχει ανατεθεί ένα γράμμα του αλφαβήτου. Ελπίζω να βοήθησα.
arisgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 πρεπει να κανεις παρτισιον φορματ και μετα να τον δει. αν δεν μπορουν να τα κανουν τα xp κοιτα μπας και με το usb πρεπει να βαλεις τζαμπερ στο δισκο να τον κανεις σατα1.
Akimo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Αν δεν κάνεις format ή/και partition στον δίσκο και να αναθέσεις logical drives, δεν πρόκειται να τον δεις στο My Computer. Πήγαινε στο Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management και θα δεις όλα τα drives του υπολογιστή σου. Λογικά θα δεις 2 σκληρούς δίσκους (Disk 0 και Disk 1) όπου ο καινούριος σου δίσκος θα φαίνεται μεν, αλλά δεν θα του έχει ανατεθεί ένα γράμμα του αλφαβήτου.Ελπίζω να βοήθησα. Ευχαριστώ πολύ. Το έκανα και δουλεύει.
morpheas2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Αν δεν κάνεις format ή/και partition στον δίσκο και να αναθέσεις logical drives, δεν πρόκειται να τον δεις στο My Computer. Πήγαινε στο Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management και θα δεις όλα τα drives του υπολογιστή σου. Λογικά θα δεις 2 σκληρούς δίσκους (Disk 0 και Disk 1) όπου ο καινούριος σου δίσκος θα φαίνεται μεν, αλλά δεν θα του έχει ανατεθεί ένα γράμμα του αλφαβήτου.Ελπίζω να βοήθησα. Θελω να σε ευχαριστησω και εγω,γιατι το ιδιο προβλημα ειχα... αλλα τωρα λυθηκε :-D !!!!
morpheas2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια,δοκιμασα και αλλες USB συσκευες και μου κανει το ιδιο πραγμα,δηλαδη να τις βαζει γραμμα που εχει αλλη συσκευει.... Ξερει μηπως κανεις,γιατι συμβενει αυτο???
activex Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 morpheas2 alazi poli apla me 2-3 klik kai an balis allo grama pou sigoura den xrisimopoihte tote den tha ksana exeis problima. apo ekei kai pera auto pou paratirisa sinithos na simbeni einai na dimiourgite problima an exeis diktiakous diskous. (diladi se eikonikes siskeues) ekei h katastasi mperdeuete kai oxi se siskeues IDE.
dimokritos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 paides an exoume mpolika arxeiakia mesa kai sumvainei to idio dld, na fainetai mono sto device manager san unallocated space kai pouthena allou? ginetai tpt na glitosoume valerianes oasil kai loipa iremistika?
Liou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για τον ίδιο εξ. σκληρό. Τον έχω μόνο για back up και τον χρησιμοποιώ μία στο τόσο. Παρόλαυτα ανοίγει μαζί με τον υπολογιστή μου κάθε φορά που κάνω startup και τον κλείνω μετά από το κουμπί του. Υπάρχει τρόπος να μην ανάβει μαζί με τον υπολογιστή και να τον ανοίγω όταν θέλω εγώ από το κουμπί του? Μου καθυστερεί αρκετά τον startup και καμιά φορά κολάει και δεν κλείνει από το κουμπί. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά τον σκληρό τον έχω πάνω σε UPS, όπως και όλο τον υπολογιστή μου φυσικά.
Liou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Να βάζω-βγάζω καλώδιο εννοείς ? Χμμμμ...αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος , αυτό θα κάνω τελικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.